• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

kızlar size bir şey soracağım tam bir derdim vara açılacak konu:KK51: ailecek görüştüğümüz bir çift var ve adam karısını aldatıyor. aldatıyor derken fiziki bir eylem var mı bilmiyorum ama face den başka kadınlarla konuşuyor adam geçenlerde öğrendim:KK51:eşime yazıştıkları mesajları atmış birden fazla hemde adam belki alay ediyor ama hoş bir şey değil gördüm çıldırdım eşimle kavga üstüne kavga ettik ama adamla o kadar iyi anlaşıyor ki kardeşiyle bu kadar iyi anlaşmıyor yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor hatta sürekli hediyeleşirler o kadar yani eşim bana hediye almaz gider ona alır:KK51:olayı öğrenince dedim bütün ilişkini keseceksin o adamla ama dinler mi sizce tabi dinlemedi.. bu davranışlarıyla benim eşimi de heveslendirmesinden korkuyorum ki bazı cevaplarında oğlum yapma günah demiş bazılarında da bunları nerden buluyon diye sormuş o da kendileri ekliyor beni valla ben bir şey yapmıyorum demiş.. yazmıcaktım ama içimde kaldı çatlıcam.. olay olduğundan beri çok soğudum eşimden yanına yanaşmak gelmiyor içimden tavrımı anlıyor ve eskisinden bir tık daha sıcak davranıyor bana.. bu sosyal hesaplar hayatımıza girdiğinden beri hiç bir ailede huzur kalmadı.. ben sildim rahatladım derken eşimin arkadaşının bu huyunu öğrendim:kızgın: karısıda o kadar iyi o kadar saf ki anlatamam daha 4-5 kere görüştük ama çok sıcak kanlı biri.. ama bir o kadarda eşinin her hareketini takip eden bir kadın içimden adamı neden bu kadar sıkıyor diye düşünüyordum şimdide acaba bu durumlardan haberi var mı acaba diyorum:işsiz:ben artık kadının yüzüne bakamam 2dir evlerine çağırıyor ama hem bahaneyle kaçıyorum ama 3. 4. çağırışında kadın işkillenecek hep bahane nereye kadar.. yerimde olsanız ne yapardınız gidipte söylenmez ki karı koca arasına girmeyi hiç doğru bulmuyorum onlar iyi olur ben kötü.. anlayacağınız zor durumdayım
Bacım günaydın benden sana tavsiye kapatın bütün sosyal hesapları değmez ne yuvalar yıkılıyor ben şimdi hiçbirini kullanmıyorum çokta rahatım... Sende eşinde kaparsın kafanız rahat eşin yazmasa konuşmasa bile ekliyorlar. Kadın erkek farketmıyor hele ben bunu hiç anlamam kadın evli yazmış oraya çoçuğunun fotosunu koymuş ordan birtane sap yazmış ( çoğğğ güzelsiniz beyan tanışalımmı) ağzımı bozmak istemiyorum ama şerefsix senin karın çoçuğun yokmu ne pislik insanlar var

Bacım günaydın benden sana tavsiye kapatın bütün sosyal hesapları değmez ne yuvalar yıkılıyor ben şimdi hiçbirini kullanmıyorum çokta rahatım... Sende eşinde kaparsın kafanız rahat eşin yazmasa konuşmasa bile ekliyorlar. Kadın erkek farketmıyor hele ben bunu hiç anlamam kadın evli yazmış oraya çoçuğunun fotosunu koymuş ordan birtane sap yazmış ( çoğğğ güzelsiniz beyan tanışalımmı) ağzımı bozmak istemiyorum ama şerefsix senin karın çoçuğun yokmu ne pislik insanlar var
Biz eşimle ortak kullanıyoruz öyle çok bişey de paylaşmayız. Şimdiye kadar skıntı olmadı çok şükür :)

Benim boyum 1,64 kilom 63 bende yemeden duramıyorum hamile kaldıktan sonra aldım öncesinde 61 geliyordum iyiydi şimdi vermek için geberiyorum resmen ama akşam olunca benim gözler dönüyor resmen :rolleyes: yemekte yemek aklıma geliyor nasıl vericem bilmiyorum 57 olsam fıstık gibi olurum bi mucize bekliyorum iştahım kapansın diye dua ediyorum:cool:
Az ye :) softadan doymadan kalk

Biz eşimle ortak kullanıyoruz öyle çok bişey de paylaşmayız. Şimdiye kadar skıntı olmadı çok şükür :)
Valla ben kapattım eşimin ki açık kontrol ediyorum arada o kadar.. böyle daha rahatım resim paylaş durum güncelle saçma geliyor artıkın bana :)

bir garip oblomov bir garip oblomov ovü testim bugünde çok silik çıktı :) bu testleri bırakacağım artık:)
Canım geçen ay ben artisi yakaladığım 2 günü değerlendirdim sonra devam ettim teste boş surat çıktı yani lh artisi yok adete 10 gün kala bi baktım yinr artış bi daha mı yumurtluyorum diye düşünmedim değil.. Bu ay test yapmak aklıma bile gelmiyor bir kere yaptım sadece ama 2 güne bir iliski en temizi yumurtlamayı kaçırdım mi derdi olmuyor. Cuma günü de doktora gidicem şu kuruluk için o gün teste göre yumurtlama günüm oluyor bakalım muayenede ne cikacak

Canım geçen ay ben artisi yakaladığım 2 günü değerlendirdim sonra devam ettim teste boş surat çıktı yani lh artisi yok adete 10 gün kala bi baktım yinr artış bi daha mı yumurtluyorum diye düşünmedim değil.. Bu ay test yapmak aklıma bile gelmiyor bir kere yaptım sadece ama 2 güne bir iliski en temizi yumurtlamayı kaçırdım mi derdi olmuyor. Cuma günü de doktora gidicem şu kuruluk için o gün teste göre yumurtlama günüm oluyor bakalım muayenede ne cikacak
demek ki bu lh artışı arada olabiliyor:) ah ah.. aslında en güzeli 2 günde bir ilişki ama... nedenler, nedenler... eşimdeki ileri hareket azlığı, olağan kış şartları :D vs

demek ki bu lh artışı arada olabiliyor:) ah ah.. aslında en güzeli 2 günde bir ilişki ama... nedenler, nedenler... eşimdeki ileri hareket azlığı, olağan kış şartları :KK70: vs
Ben keçiboynuzu kürü yaptım bu ay eşime bi sıkıntısı var mı henüz bilmiyoruz ama zararı olmaz diye dusundum:))

deniz_ve_mehtap deniz_ve_mehtap Kontes001 Kontes001 L laracraft ve diğer arkadaşlar ovulasyon testi yaptım az önce ve dünkindem daha silik çıktı ya benim testim pik yapmadan silikleşti neden böyle oldu anlamadım :( bu bal çörek otu tarçın mı beni bu hale getirdi anlamadım benim yumurtlamam her ay pik yapardı 13. Günde falan bi yorumlar mısınız

Eklentiler

• DSC_4114.JPG
    DSC_4114.JPG
    33,8 KB · Görüntüleme: 33
  • DSC_4110.JPG
    DSC_4110.JPG
    58,2 KB · Görüntüleme: 32
deniz_ve_mehtap deniz_ve_mehtap Kontes001 Kontes001 L laracraft ve diğer arkadaşlar ovulasyon testi yaptım az önce ve dünkindem daha silik çıktı ya benim testim pik yapmadan silikleşti neden böyle oldu anlamadım :KK43: bu bal çörek otu tarçın mı beni bu hale getirdi anlamadım benim yumurtlamam her ay pik yapardı 13. Günde falan bi yorumlar mısınız
Yumurtlama tarihi değişebilir canım ondan olabilir

deniz_ve_mehtap deniz_ve_mehtap Kontes001 Kontes001 L laracraft ve diğer arkadaşlar ovulasyon testi yaptım az önce ve dünkindem daha silik çıktı ya benim testim pik yapmadan silikleşti neden böyle oldu anlamadım :KK43: bu bal çörek otu tarçın mı beni bu hale getirdi anlamadım benim yumurtlamam her ay pik yapardı 13. Günde falan bi yorumlar mısınız
Sıvı alımına dikkat ettin mi canım. Belki geç yumurtlarsın. Çok takılma buna biz aynı koyulukta gördükte ne oldu :)

Canim sivi almasaydin... benimde bu ay gec pik yapti. Panik yapmaa

Back