- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.543
- 498
200 Den fazladır :)Discideyim bende patronun esiyle geldim ozelekanal tedavisi diyo bana acaba ne kadar fiyat cikarir bobregimi birakirim artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
200 Den fazladır :)Discideyim bende patronun esiyle geldim ozelekanal tedavisi diyo bana acaba ne kadar fiyat cikarir bobregimi birakirim artik
Bizde de şekil bozukluğu çıkmıştı işte. Bakalım hayırlısı ya çok takmıyorum bişeyi herşeyin hayırlısı olsunhadi bakalım inşallah şifa olur bizde emodex kullanıyoruz, ilerlemesinde artış gözlemlendi bir ay sonra yine tahlil vereceğiz
Devlette halledemedim canim patron bile sinir oldu kendi doktoruna gonderdi.. O oder heralde ama ben maasimdan kestirmeyi teklif etcem valla kurtulayimda parada yok gozum durdukca sinir oluyorumözel gitme:) boşver konak diş hastanesine git özelde benim bir kez sağlam dişimi çekecekti doktor, konak diş hastanesine gittim 20 lik dişim çıktı, o gün bugündür kaçarım özelden:)
inşallah şifa olur canım: ( bizimde ileri hareket sorunu var, doktor başka bişey önermedi mi? emodexi önderdi doktor... bende burdan öğrendiğim kadarıyla inofolik kullanıyorum, inşallah bizlere yan etkisi olmazBizde de şekil bozukluğu çıkmıştı işte. Bakalım hayırlısı ya çok takmıyorum bişeyi herşeyin hayırlısı olsun
Doktor 6 ay deneyin olmazsa tekrar test yaparız dedi ilaç falan vermedi sayı ve harekette sıkıntı yokinşallah şifa olur canım: ( bizimde ileri hareket sorunu var, doktor başka bişey önermedi mi? emodexi önderdi doktor... bende burdan öğrendiğim kadarıyla inofolik kullanıyorum, inşallah bizlere yan etkisi olmaz
Aynen canım bende özelde yaptırdım dişlerimi hiç acı bile hissetmedim :) iğneden pek korkmam zaten :)kızlar gittim geldim diş ölmüş uyuşturmadı bile kanal tedavisi yaptı geçici dolgu yaptı 2 kere daha gideceğim parasını o zaman konuşcaz ay çok memnun kaldım ya valla paraya geçiyor söz devlette uğraştığına değmez ah paranın gözü kör olsun inşallah
saol tatlım inşallah geçer gerçi sıkıntım yoktu dişten yana ama diş etimde iltihap yapıyordu hamile kalmadan öncede ön temizlik oluyor bundan sonra 1 dişim daha var onuda yaptırdım mı tamamdırAynen canım bende özelde yaptırdım dişlerimi hiç acı bile hissetmedim :) iğneden pek korkmam zaten :)
geçmiş olsun
kaç aydır deniyorsunuz canımDoktor 6 ay deneyin olmazsa tekrar test yaparız dedi ilaç falan vermedi sayı ve harekette sıkıntı yok
Marttan beri ama testi temmuz da verdikkaç aydır deniyorsunuz canım
Geçmiş olsun canım ne kdr surucek dış tedavisi korunucakmisinkızlar gittim geldim diş ölmüş uyuşturmadı bile kanal tedavisi yaptı geçici dolgu yaptı 2 kere daha gideceğim parasını o zaman konuşcaz ay çok memnun kaldım ya valla paraya geçiyor söz devlette uğraştığına değmez ah paranın gözü kör olsun inşallah
Zaten bebek olayina ara verdim canim istemiyorum.. 2 kere daha gel dedi uyusturmadi igne kullanmadigi icin korunmasamda sakincasi olmaz herlde 3 seyans surecek yani bir disim daha var onun sadece dolgusu yenilence birde yan tarafi kiruldi disimin ay ne cok sorun bu disler. Ben nisan gibi havalar duzelince cocuk dusunuyorum canim cunku usutuyorum bu ay kasik agrim kesin usutmektendiGeçmiş olsun canım ne kdr surucek dış tedavisi korunucakmisin
Canım infolic bende kullanıyorum bi zararı yok yumurtlamayı güçlendiriyor onun dışında folidoce alıyorum hergün bakalım inş şifa olur. Eşinin hareket sıkıntısı varsa keçiboynuzu kürü yapabilirsin fayda görenler olmyşinşallah şifa olur canım: ( bizimde ileri hareket sorunu var, doktor başka bişey önermedi mi? emodexi önderdi doktor... bende burdan öğrendiğim kadarıyla inofolik kullanıyorum, inşallah bizlere yan etkisi olmaz
Canım sıcak su çok koyma iltihap varsa yayar iyice doktora git bi baksın yaSicak su torbasi koydum gecmezse gidecegim galiba
Neden usutuyosun canım evin soğuk mu ..yaa korunma ama yinede ben hepimiz hamile kalalım istiyorumZaten bebek olayina ara verdim canim istemiyorum.. 2 kere daha gel dedi uyusturmadi igne kullanmadigi icin korunmasamda sakincasi olmaz herlde 3 seyans surecek yani bir disim daha var onun sadece dolgusu yenilence birde yan tarafi kiruldi disimin ay ne cok sorun bu disler. Ben nisan gibi havalar duzelince cocuk dusunuyorum canim cunku usutuyorum bu ay kasik agrim kesin usutmektendi
Evimde elektrikle isiniyoz ama cok soguk olmuyor ama is yerinde usutuyorum disari cikinca falan.. Valla bende istiyorum hepimuz ayni zamanda olmasada ard arda kalalim insallah kismettir canimNeden usutuyosun canım evin soğuk mu ..yaa korunma ama yinede ben hepimiz hamile kalalım istiyorum
Rabbim nasıl ne zaman istersen o zmn versin canımEvimde elektrikle isiniyoz ama cok soguk olmuyor ama is yerinde usutuyorum disari cikinca falan.. Valla bende istiyorum hepimuz ayni zamanda olmasada ard arda kalalim insallah kismettir canim