2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Ne kadarlık evlisn

evet kullandım tek yumurtam çatlamış. ama hamilelik olmadı. herşeyin hayırlısı. bende çok istiyorum ama çok üzülmüyorum. veren de Allah alan da. ya verip alırsa o dahada kötü. o yüzden her zaman hayırlısını ve sağlıklısını iste canım.

oncesinde yumurta gelistirme ignesi kullandin mi cmm

keşke ben de bu kadar soğukkanlı bakabilsem.. ne güzel arkadaşım kadere bırakmışsın..

bende varim
1 senedir istiyoruz cocuk kizlar
gelirsitme ignesi + catatma beraberinde progestan verdi doktor
kasik agrilarim.vardi.son 2 gundur yok
catlatma olali da 10.günüm

kacinci catlatma ignen cnm ilk denemen mi
ben de sinir oldum benkm de ikinci olacak olmuyo bi turlu
ne kadar zormis hamile kalmak
millet kazara hamile kaliyo biz ne yaosak olmuyo....
Rabbim hayirlisini versin bize insallah

Canim ben adete 1 hafta kala yaptim hicbirsey cikmadi daha sonra adete 3 gun kala falan yaptim cok silik cikti 1 gun kala tekrar yaptim oda silik cikti 12 eyluldu bat dun kan testiyle ogrendim darisi sizlere olsun insallah en iyisi kan testi

kacinci catlatma ignen cnm ilk denemen mi
ben de sinir oldum benkm de ikinci olacak olmuyo bi turlu
ne kadar zormis hamile kalmak
millet kazara hamile kaliyo biz ne yaosak olmuyo....
Rabbim hayirlisini versin bize insallah
ben hiç daha doktor kontrolünde bir deneme yapmadım. evde kürlerle. olumsuz olursa stres yaparsam diye gitmedim. doktorla birlikte uğraşırken olumsuz olursa da çok mutsuz olurum çünkü ben ;(

keşke ben de bu kadar soğukkanlı bakabilsem.. ne güzel arkadaşım kadere bırakmışsın..
Canim benim gorumcem 20 yillik evli cocugu olmuyordu kari koca gittiler doktora ikinizde de problem yok demisler 20 sene olmadi ne tup bebekler denedi napti olmadi artik umidini kesmisti 41 yasindaydi yeni bebegi oldu kendiliginden mucize gibi rabbim insallah sizleri bu kadar bekletmez hemencecik alirsiniz kucaginiza sag salim hersey dua ile

evet mucize gibi. stresten de olmaz derler ama tek stresli insan ben miyim bu hayatta? neyse isyana girmek istemiyorum. bilmem kimin şu kadar yıl çocuğu olmuyordu şu zaman sonra oldu örnekleri çok duyuyorum. ama bunlar da beni teselli etmiyor. her nasip vaktine esirdir derler. ben ne kadar yıpratırsam yıpratayım nasipte yoksa olmayacak tabi. yine de bu üzülmeme engel olmuyor, hamile haberi almak çocuk sesi duymak istemiyorum. bunlardan uzakta mutluyum :)

Aynen işte silik çıksa ayrı bir sorun hiç çıkmasa apayrı o yüzden en iyisi beklemek canım. Benim zaten 1 kürtajım var daha da hassas oldum.Allah hepimize yaşatsın inşallah zamanı geldiginde hayırlısıyla.

Canim benim ananem terzi musterilerindede boyle cocugu olmayan hanimlar varmis ananem bisey yaptirdi onlara sonra o gelinlerin cocugu oldu ananeme birsuru hediye falan getirdiler yarin sorayim ona ozelden yazarim sana yapmak istersen

bu arada sosyal medyadan iki arkadaşımı takipten çıkardım. akşama kadar sadece kendileri doğurabiliyorlarmış gibi bebeklerinin resminden başka şey paylaşmıyorlar. böyleleri türedi bir de günümüzde. annelerimiz de doğurmuş çocuk ama bunlardaki hava kasıntı kimse yok. zaten hassasım hepten çıldırıyorum psikolojim bozuluyor. Allah akıl fikir versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…