• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Bazı hastanelerde mevcut canım ..yeterki paradan haber ver :))) hem sen çalışıyorsun ilk bebeğin olacak inş ..istediğin hiç bir şey içinde kalmasın herşeyi dilediğince yaşa inşallah..
hamile kalırsam inşallah:KK48: birde kocayı ikna etmek var.. gerçi parasını sen vereceksen ne yaparsan yap der:KK67:

Doğum çok zor kızlar Allah yardımcımız olsun ..herşey bitecek bebeğimi kucağıma alıp evime gidicem diye kendını teselli edeceksiniz mecbur ..devlet hastanelerinde veriyorlar suni sancı hayyy gelsin bağırışlar :)) Doğum esnasında genital bölgende dikiş oluyor ..herşeyin kolayına kaçıyorlar yani ..anne olmak büyük fedakarlık

Doğum çok zor kızlar Allah yardımcımız olsun ..herşey bitecek bebeğimi kucağıma alıp evime gidicem diye kendını teselli edeceksiniz mecbur ..devlet hastanelerinde veriyorlar suni sancı hayyy gelsin bağırışlar :)) Doğum esnasında genital bölgende dikiş oluyor ..herşeyin kolayına kaçıyorlar yani ..anne olmak büyük fedakarlık
gelsinde ben her şeye razıyım hepsine hazırladım kendimi psikolojik olarak taa 2 sene öncesinden:KK70: ama olur da sezeryan derse doktor o zaman ayvayı yerim:skandal:alt tarafımı uyuştursalar bile şakır şukur makas sesleri ve beni kestiklerini bilmeye falan dayanamam:KK43:

Merhaba ben de takipteyim sizi. 3.5 aylık evliyim bebek istiyoruz biz de nasipse. Ovulasyon testi aldım surelab marka daha çift çizgi silik de olsa göremedim. son adet tarihim 20 aralık. adetlerim de düzenli yumurtlama belirtisi az da olsa var. testte niye çıkmadı anlamadım. testler bozuk olabilir mi.

Merhaba ben de takipteyim sizi. 3.5 aylık evliyim bebek istiyoruz biz de nasipse. Ovulasyon testi aldım surelab marka daha çift çizgi silik de olsa göremedim. son adet tarihim 20 aralık. adetlerim de düzenli yumurtlama belirtisi az da olsa var. testte niye çıkmadı anlamadım. testler bozuk olabilir mi.
canim testlere cok bagli kalma.. agrini ve akintini baz al ve 2 gunde bir iliski en mantikli olani..

evt en iyisi öyle yapmak teşekkür ederim. stres yaptım onların yüzünden. burda çoğu kişi testleri kullanmış sonuç almışlar ama.

evt en iyisi öyle yapmak teşekkür ederim. stres yaptım onların yüzünden. burda çoğu kişi testleri kullanmış sonuç almışlar ama.
bende kullandim gecen ay ovulasyon testi. Hatta iki farkli test kullandim ikisi de farkli sonuc verdi. O yuzden inanmiyorum sanirim. Bu ay da adetim bittikten sonra elimde kalanlari kullanicam ama ona bagli kalmicam cunku bu sefer iliskiler gorev gibi oluyor strese sokuyor insani:110:

nasıl kullandın peki yumurtlama olmasa da 2. çizgi hayalet gibi mutlaka çıkıyor. sabah 11den sonra akşam 8den önce yapacaksın yapmadan 2 saat önce sıvı alımını ya azaltıcaksın ya da hiç bir şey içmeyeceksin...

Back