• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Bizlerde hala hamile kalmayi bekliyoruz canim bende yumurta tembelligi cikti.. Cok sevindim ameliyat olmussun bak ne var ne yok temizlendi iste insallah mart ayi senin ayin olur sifirdan baslayacaksin:KK36:

Valla canim ne bileyim umutluyum tabii ama yas oldu 39. Birkac yil daha olmazsa bu defteri kapatirim artik diye dusunuyorum. En azindan marta kadar kafam rahat olacak diye seviniyorum. Tuttu mu tutmadi mi diye derdim yok simdilik. Ama tabii subat sonu gibi bende baslar yine kipirdanmalar. Ovulasyondu, ates olcmeydi, akinti takibiydi.. :D

Sen de sakin uzulme yumurta tembelligi bildigim kadariyla cozulemeyecek bir sorun degil. Allah gostermesin baska ne dertler var. Ilac tedavisi mi olman gerekiyor canim peki bunun icin?

Arkadaşlar selam internette araştırırken bi yöntem buldum. Evde gebelik testi şeffaf bir kaba idrarınızı yapın üstüne yatım limon sıkın eğer limon parçacıkları dibe çöküyor sonuç poziyiftir çözmüyor negatiftir diyor. Ben denedim dibe çöktü... Ama ne kadar güvenilir bilemedim bir de diş macunu varmış diş macununun üzerine idrar yapıp mavi renk alıyorsa da pozitif miş sonuç. Hamile arkadaşlar dönerse bize bir umut olur belki hemde o prediktörlere o kadar para vermeyiz.

Selam kızlar :KK66:

2 Ocak'ta (akşam) B-HCG 541 çıkmıştı. 5 Ocak'ta (sabah) 2334 çıktı.

3 günde 4 kat artmış??? Normal mi sizce?

@kutuphanekedisi aaaa sen hamile misinnnn?? Allahim cok sevindim yaaaa, nasilsin iyi misin? Insallah sagsalim alirsin kucagina evladini. :KK200:

Arkadaşlar selam internette araştırırken bi yöntem buldum. Evde gebelik testi şeffaf bir kaba idrarınızı yapın üstüne yatım limon sıkın eğer limon parçacıkları dibe çöküyor sonuç poziyiftir çözmüyor negatiftir diyor. Ben denedim dibe çöktü... Ama ne kadar güvenilir bilemedim bir de diş macunu varmış diş macununun üzerine idrar yapıp mavi renk alıyorsa da pozitif miş sonuç. Hamile arkadaşlar dönerse bize bir umut olur belki hemde o prediktörlere o kadar para vermeyiz.
Sabah diş macununu deneyim unutmazsam :)

Valla canim ne bileyim umutluyum tabii ama yas oldu 39. Birkac yil daha olmazsa bu defteri kapatirim artik diye dusunuyorum. En azindan marta kadar kafam rahat olacak diye seviniyorum. Tuttu mu tutmadi mi diye derdim yok simdilik. Ama tabii subat sonu gibi bende baslar yine kipirdanmalar. Ovulasyondu, ates olcmeydi, akinti takibiydi.. :KK70:

Sen de sakin uzulme yumurta tembelligi bildigim kadariyla cozulemeyecek bir sorun degil. Allah gostermesin baska ne dertler var. Ilac tedavisi mi olman gerekiyor canim peki bunun icin?

Guzel heyecanlar bunlar canim ya valla takmayin diyorlarda ben simdi diyorum ki hayatim ne bosmus esime bile dedim evliligimize canlilik geldi iliskiler duzene girdi disiplinli calisiyoruz diye:KK70:canim regl duzenli oldugu icin ilac vs vermedi zaten verecegi dk hapi olacakti o da regl olmuyorsam olayim diye.. Bana dedigi sadece gun asiri iliski olsun ve yumurtlama gununu hesap etmeyi gosterdi basitce regl dongun den 14 cikar o cikan gunun 2 gun oncesi o gun birde 2 gun sonrasi mutlaka iliski olsun dedi o kadar.. Ben bu ay da ovu testi yaptim ama hic koyulasmadi sanirim yumurtalar gelismedi...
Ben yaptım ama mavi olmadıama limon dibe çöktü bu nasıl bi çelişkidir?
Ah canim daha ne yontemler var umut dunyasi biz neler neler denedik ama biri birine uymuyor kimi tuttu diyor kimi tutmadi

Kızlar inofolic baya işe yarıyor sanırım ben baya umutlandım ama inşallah işe yarar.. doktor bana da yumurta tembelliği var demişti çatlamasına da yardımcı oluyormuş hadi hayırlısı..

Bu arada araştırırken bunu buldum bi bakın isterseniz.. bir garip oblomov bir garip oblomov

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-06-22-59-17.png
    Screenshot_2017-01-06-22-59-17.png
    216,4 KB · Görüntüleme: 49
Back