• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Selam kızlar :KK66:

2 Ocak'ta (akşam) B-HCG 541 çıkmıştı. 5 Ocak'ta (sabah) 2334 çıktı.

3 günde 4 kat artmış??? Normal mi sizce?
benim 2 günde 4 kat artmıştı:KK48: bana kalırsa problem yok bence bekle bir sonraki kan verişinde anormal artış varsa doktora sorarsın çünkü anarmal artışlar ya da bir düşüp bir yükselmeler dış gebelik olabileceğine işaret eder.. sen her ihtimalde bir kere daha kan ver.. doktor normal derse zaten bir sonraki gidişte keseyi görürsün inşallah:KK36:

@kutuphanekedisi acaba doktora görünsen mi :) yoksam ikiz mi :)
Canım pazartesine randevu aldım ;) Valla eşimin tarafında ikiz var, hatta ikiz kardeşleri olacakmış ama kısmet olmamış. Ama çoğul gebelikte annenin tarafında genetik olarak ikiz olması sonucu daha çok etkiliyor diye biliyorum. Bizde hiç kimsede ikiz yok ;)
Bakalım hayırlsı... ;)

benim 2 günde 4 kat artmıştı:KK48: bana kalırsa problem yok bence bekle bir sonraki kan verişinde anormal artış varsa doktora sorarsın çünkü anarmal artışlar ya da bir düşüp bir yükselmeler dış gebelik olabileceğine işaret eder.. sen her ihtimalde bir kere daha kan ver.. doktor normal derse zaten bir sonraki gidişte keseyi görürsün inşallah:KK36:
Aslında bu kan sonuçlarını, başka diğer tahilillerle beraber, kendi endokrin doktorum istemişti. Hormonlarda falan sıkıntı çıkmadı şükür, bu hcg değerine de normal dedi aslında bir şey demedi endokrin doktoru.

Pazartesi kadın doğuma gideceğim. İnşallah her şey yolunda gider, sağol canım keseyi görmeyi ben de çok istiyorum :KK66: Eşim bari gitmeden keseyi görsün... Kalp atışını videoya çekip göndereceğim, inşallah. Allahım sana emanetiz, hayırlısını ver...

Kizlar bugün adetin 4. günü kasiklarimda agri var yumurtlama agrisi mi acaba bu kadar erken baslar mi. Döngüm 25-27 arasi

Aslında bu kan sonuçlarını, başka diğer tahilillerle beraber, kendi endokrin doktorum istemişti. Hormonlarda falan sıkıntı çıkmadı şükür, bu hcg değerine de normal dedi aslında bir şey demedi endokrin doktoru.

Pazartesi kadın doğuma gideceğim. İnşallah her şey yolunda gider, sağol canım keseyi görmeyi ben de çok istiyorum :KK66: Eşim bari gitmeden keseyi görsün... Kalp atışını videoya çekip göndereceğim, inşallah. Allahım sana emanetiz, hayırlısını ver...
amin canım Allah'a emanetsiniz.. endokrin doktoruna diğer önceki hcg değerini söyledin mi? bana kalırsa da normal dediğim gibi bir daha kan verirsen (ki bence ona bile gerek kalmıyacak) doktorun ona göre karar verir. hatta hemen hesap edip 9binlerde değerin olacağından keseye bakalım der hatta şanslıysan hemen kalp atışını bile duyarsın:KK36:

amin canım Allah'a emanetsiniz.. endokrin doktoruna diğer önceki hcg değerini söyledin mi? bana kalırsa da normal dediğim gibi bir daha kan verirsen (ki bence ona bile gerek kalmıyacak) doktorun ona göre karar verir. hatta hemen hesap edip 9binlerde değerin olacağından keseye bakalım der hatta şanslıysan hemen kalp atışını bile duyarsın:KK36:
Evet evet söyledim, olumsuz bir şey demedi.
Ya inşallah :KK36: eşim haftaya cuma gidiyor. Kalp atışını duymayı çok istedi ama galiba duyamayacak. Belki erken döllenmedir falan diye umutluyum biraz. Çünkü adetim henüz 3 gün gecikti takvime göre. Bir de hcg yüksek çıkınca kalbi duyabilir miyiz pazartesi diye de düşünmeden edemedim :KK66:

Evet evet söyledim, olumsuz bir şey demedi.
Ya inşallah :KK36: eşim haftaya cuma gidiyor. Kalp atışını duymayı çok istedi ama galiba duyamayacak. Belki erken döllenmedir falan diye umutluyum biraz. Çünkü adetim henüz 3 gün gecikti takvime göre. Bir de hcg yüksek çıkınca kalbi duyabilir miyiz pazartesi diye de düşünmeden edemedim :KK66:
güzel haberlerini bekliyoruz:)))) izninle bir şey sorabilir miyim :) bu aki akıntı durumun nasıldı? benim normalde döngümün 10. günü akıntım olurdu, ama bu ay kup kuruyum diyebilirim :( ve ovü testim hala çoook silik temennim ilerleyen günlerde koyulaşması :( seninde bu şekidle bir şeyler hatırlıyorum :(

kan değeri 1,20 çıkmıştı zaten.. bence biraz daha beklemen de yarar var M Masal_ayaz
Aynen beklemeyi düşünüyorum ayın 10nuna kadar gelirse gelicek zaten ama gelmezsede ayın 10nun dan sonra tekrar test yaparım negatif görmektense beklemek daha iyi sadece bu koyu sarı akıntıyı anlamadım aha oldum diyorum gidiyorum yok

maya_gallo maya_gallo canım nasılsın bizler buradayız sen neler yaptın görüşemiyoruz ameliyat olacaktın galiba oldun mu?

Canım ben iyiyim, sizler nasılsınız? Gerçi yazmasam da hepinizi teeek tek takip ediyorum ama :)
21 Aralık'ta oldum ameliyatımı, çok şükür iyiyim şimdi. Miyomlar ve polip gitti. Bir de rahimde meğer küçük çaplı bir perde varmış o gitti. Doktor Mart gibi yeniden çalışmalara başlayabilirsiniz dedi. O yüzden pek yazacak bir şeyim yok şu aralar. Sizler neler yapıyorsunuz?

Canım ben iyiyim, sizler nasılsınız? Gerçi yazmasam da hepinizi teeek tek takip ediyorum ama :)
21 Aralık'ta oldum ameliyatımı, çok şükür iyiyim şimdi. Miyomlar ve polip gitti. Bir de rahimde meğer küçük çaplı bir perde varmış o gitti. Doktor Mart gibi yeniden çalışmalara başlayabilirsiniz dedi. O yüzden pek yazacak bir şeyim yok şu aralar. Sizler neler yapıyorsunuz?
Bizlerde hala hamile kalmayi bekliyoruz canim bende yumurta tembelligi cikti.. Cok sevindim ameliyat olmussun bak ne var ne yok temizlendi iste insallah mart ayi senin ayin olur sifirdan baslayacaksin:KK36:

bende normal doğum istiyorum ama doğal doğum olsun da istiyorum yani herhangi bir müdahele olmayacak damar yolu açılma rahim genişletici ya da epidural verilmeyecek çatala da oturmayacağım kendi istediğim pozisyonda olmak istiyorum ayaklar havada doğum kadar saçma bir yöntem yoktur en doğrusu çömelerek doğurmaktır.. tabi bebeğin kalp atışları vs her şey düzenli olursa müdahele olmayacak ama herhangi bir tehlikeli durumda doktor müdahele edicek.. yoksa bende senin deyiminle çatır çatır doğurmak istiyorum:KK70:
Kiz sen neler istiyorsun oyle,kimse mudahale edemeden durmazz,oooo seni mi beklicez daha kac hasta dogurcak yat bi igne zart dogurdun,olduda bitti masallahh.:KK70::KK70:
gelsinde ben her şeye razıyım hepsine hazırladım kendimi psikolojik olarak taa 2 sene öncesinden:KK70: ama olur da sezeryan derse doktor o zaman ayvayı yerim:skandal:alt tarafımı uyuştursalar bile şakır şukur makas sesleri ve beni kestiklerini bilmeye falan dayanamam:KK43:
Ahh canimm,insan neler neler yapmam dayanamam diyorda basina gelince herseyi yasiyorsun,bende sezeryan dogum yaptim ama meleginj alinca kucagina ne makas sesi kalir aklinda,nede cuval gibi dikilmek.Allahim saglikla nasip etsin ,saglikli kazasiz belasiz dogumlarin olsun insallah.
Selam kızlar :KK66:

2 Ocak'ta (akşam) B-HCG 541 çıkmıştı. 5 Ocak'ta (sabah) 2334 çıktı.

3 günde 4 kat artmış??? Normal mi sizce?
Canimm bende seni merak etmistim,ne yaptin ettin die,bende yarin dr a gidecegim gecende direk kan verdim dr filan gormedim,en azindan bi dr gorsun beni,hcg ye bakilir,dr degerlendirme yapar.
İnsallah esin gitmeden kalp atimini duyar,hcg bu kadar hizli gidiyorsa emin ol esin gitmeden duyar..

Cok gecmis ols
Cok gecmis olsun.

Back