• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Hayırlı olsun bu ay olmazsa bende alıcam önümüzdeki ay aile hekimi yazıyor mu inofolic i yoksa kadın doğumuna mı gitmek lazım.
Devlet karşılamıyormuş,yazılmıyor canım,ben de başladım da,hapını verdi doktor bana,tozunu mu alsaydım acaba? Bide adetle mi başlanıyor ki ona,ben adetime 3 gün kala başladım,yani 3 gün kalmıştır heralde diyerek

Yumurtlamaya kadar sabah 2 akşam 2 kullandım pko var bende
Yaa bende geçen ay söledi doktor pko gibi görünüyor diye,öncesinde hiç sölememişti öyle bir şey,geçen ay 43. Gün adet oldum şimdi de 42. Gündeyim hala olmadım,28. Gün başlamıştım ilaca bugün yarın olurum diyerek,28. Güne kadar da östrojen vermişti doktor onu kullanmıştım zaten,onla gününde hastalanırım ya da hamile kalırım diyodum

Mrb arkadaşlar 3 aylık evliyim. Bebek istiyoruz eşimle. En son 23 aralıkta adet oldum ve bittikten 6 gün sonra 28-29 aralıkta Tekrar 3 ve 4 şubatta birlikte olduk. Hamile kalma şansım nedir ilk belirtileri nasıl olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

Kızlar sabah aldım aç tok farketmiyo günde bi tane iç dedi eczacı..

Hadi hayırlısı ☺☺☺

Eklentiler

• 20170106_135712.jpg
    20170106_135712.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 17
benim istediğim doktor 10bin istiyor tabi bu senelerde fiyat yükseltir mi bilemiyorum:KK64:eşim daha bilmiyor hamile kalayım son aylarda söylücem:KK70:otur evde doğur der kesin:KK70:
Ben diğerlerini devlet hastanesinde çatır çatır doğurdum :)) seda sayan gibi konuştum :) şayet hamile kalırsam yazık o kadar para veremem o paraya yavruma her istediğimi alırım

Mrb arkadaşlar 3 aylık evliyim. Bebek istiyoruz eşimle. En son 23 aralıkta adet oldum ve bittikten 6 gün sonra 28-29 aralıkta Tekrar 3 ve 4 şubatta birlikte olduk. Hamile kalma şansım nedir ilk belirtileri nasıl olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
Yumurtlama günlerini değerlendirdiysen şansın çok yüksek ..ben ilk zamanlar yumrtladıgımı fark edemiyordum neten uygulama indirdim ona göre ilişki oldu ve tutmuştu ..aslında pek bir belirti olmuyor adet belirtileriyle aynı ..mesela benim bir haftam var regl göğüsler fora üzerine yatamıyorum kasık ağrısı var ..gerçek belirtiler 6 haftasında belli olurmuş ..inşallah canım sen hamilesindir

canım benimde okuduğum ve kullanan arkadaşlarımdan duyduğum bebeğin tutunmasına da yardımcı oluyormuş.ben bu ay yumurtladım mı inan hiç bilmiyorum bugün 22. gün akşam son bir test daha yapacağım silik çıkarsa bırakacağım artık test yapmayı.. ondan sonrada günde 2 poşete düşüreceğim ne olur ne olmaz belki bebeğim gelir tutunmasına yardımcı olayım:KK48:
Canım sen kaç poşet içiyorsun iki sabah iki akşam mı

Ben diğerlerini devlet hastanesinde çatır çatır doğurdum :)) seda sayan gibi konuştum :) şayet hamile kalırsam yazık o kadar para veremem o paraya yavruma her istediğimi alırım
bende normal doğum istiyorum ama doğal doğum olsun da istiyorum yani herhangi bir müdahele olmayacak damar yolu açılma rahim genişletici ya da epidural verilmeyecek çatala da oturmayacağım kendi istediğim pozisyonda olmak istiyorum ayaklar havada doğum kadar saçma bir yöntem yoktur en doğrusu çömelerek doğurmaktır.. tabi bebeğin kalp atışları vs her şey düzenli olursa müdahele olmayacak ama herhangi bir tehlikeli durumda doktor müdahele edicek.. yoksa bende senin deyiminle çatır çatır doğurmak istiyorum:KK70:

bende normal doğum istiyorum ama doğal doğum olsun da istiyorum yani herhangi bir müdahele olmayacak damar yolu açılma rahim genişletici ya da epidural verilmeyecek çatala da oturmayacağım kendi istediğim pozisyonda olmak istiyorum ayaklar havada doğum kadar saçma bir yöntem yoktur en doğrusu çömelerek doğurmaktır.. tabi bebeğin kalp atışları vs her şey düzenli olursa müdahele olmayacak ama herhangi bir tehlikeli durumda doktor müdahele edicek.. yoksa bende senin deyiminle çatır çatır doğurmak istiyorum:KK70:
O zamn tam evde doğurmalık bir şey istiyorsun :) hayırlısı olsun cnm ..mademki parana kıyacaksın suda Doğum iste müdahalesiz tam senin istediğin gibi

Yumurtlama günlerini değerlendirdiysen şansın çok yüksek ..ben ilk zamanlar yumrtladıgımı fark edemiyordum neten uygulama indirdim ona göre ilişki oldu ve tutmuştu ..aslında pek bir belirti olmuyor adet belirtileriyle aynı ..mesela benim bir haftam var regl göğüsler fora üzerine yatamıyorum kasık ağrısı var ..gerçek belirtiler 6 haftasında belli olurmuş ..inşallah canım sen hamilesindir
Yaa Can'ım inşallah dediğin gibidir hayırlısı olsun teşekkür ederim

regl döngün nedir yani kaç günde bir regl olursun? yumurtlama dönemlerinde ilişki olması önemli..ilişki araların çok açık en fazla 2 günde bir olsun 29 aralıktan sonra 3. olması 4 gün sonrasına denk gelir. daha çok yenisin zaten ilk 3-4 ay alışma evresi vücudunu tanıma evresi olarak geçiyor...

Back