- 19 Aralık 2016
- 925
- 994
- 103
Yumurtlayacaksin bence adet tarihin ne zamaninşallah öyledir( akıntı da olmayınca şüphelenmiştim ben zaten sanırım bu ay yumurtlamayacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlayacaksin bence adet tarihin ne zamaninşallah öyledir( akıntı da olmayınca şüphelenmiştim ben zaten sanırım bu ay yumurtlamayacağım
Günaydın kizlarr:) adetim in ilk günü başlayalım bakalım hayırlı olur insallah:)
Aynen canım hastaydım bayadır ama dünkü ağrı fenaydı yürütmüyodu beni sancılandım hep inşallah çatlamadan olmuştur
Bu arada dün gece rüyamda cenin gördüm 2 tane biri büyük biri küçük bebekti, bi kabın içinde yaşatmaya çalışıyodum onları çok etkilendim hayırdır inşallah
kızlar moralim çok bozuk... ovülasyon testi 10. günümde çok çok silik çıktı normalde koyu çıkardı ve akıntımda yok... bu ayda hayaller fora...
haydi bismillah inşallah hayırlısı olur canım inşallah bu vesileyle tutunur bebeğin
allah hayırlara çıkarsın tatlım ilginç bir rüyaymış
kız dur bakalım 10. günde koyu çıkar mı hiç 24 günde bir mi regl oluyorsun sen?
haydi bismillah inşallah hayırlısı olur canım inşallah bu vesileyle tutunur bebeğin
Sağol tatlim inşallah hayırlısı olur, sen bunu kullanıyor musun hala? Birde adetliyken mi içmeye başladın. Ne zaman içip ne zaman içmesem diye kararsız kaldım da
allah hayırlara çıkarsın tatlım ilginç bir rüyaymış
kız dur bakalım 10. günde koyu çıkar mı hiç 24 günde bir mi regl oluyorsun sen?
Anladım kuzum ya nette araştırdım biraz millet genelde yumurtlama olunca içmeyi kesmiş. Pko olmayanlar özellikle. Çünkü sağlıklı kişilerde sağlam yumurtaları fazla büyütüp kist çeviriyormuş. Ama ben tam olarak ne zaman yumurtladigimi anlayamıyorum ki yaPinapple canım adetliyken başla çünkü yumurta geliştirici özelliği olduğu için regl dönemindeyken başlanması daha iyi oluyor.. ben bu ay regl olana kadar kullanacağım ya da hamile olduğumu öğrenene kadar.. 2. olur inşallah
canım benimde okuduğum ve kullanan arkadaşlarımdan duyduğum bebeğin tutunmasına da yardımcı oluyormuş.ben bu ay yumurtladım mı inan hiç bilmiyorum bugün 22. gün akşam son bir test daha yapacağım silik çıkarsa bırakacağım artık test yapmayı.. ondan sonrada günde 2 poşete düşüreceğim ne olur ne olmaz belki bebeğim gelir tutunmasına yardımcı olayımAnladım kuzum ya nette araştırdım biraz millet genelde yumurtlama olunca içmeyi kesmiş. Pko olmayanlar özellikle. Çünkü sağlıklı kişilerde sağlam yumurtaları fazla büyütüp kist çeviriyormuş. Ama ben tam olarak ne zaman yumurtladigimi anlayamıyorum ki ya
Ben daha ilk defa bugün başladım adetimle birlikte. Ne kadar kullanacağım o kısmına henüz karar vermedim sanırım diğer adet tarihine kadar kullanacağım. Sabah ve akşam bir poşet iciyorum benAdet oldugun gün mü başlıyorsun. Ne kadar süre devam ediyorsun inofolic e buarada çok tşk ederim. Senin içinde hayırlısı olsun.
canım ben sabah 2 akşam 2 kullandım bende yumurta tembelliği olduğu için ama sen 1-1 de kullanabilirsinBen daha ilk defa bugün başladım adetimle birlikte. Ne kadar kullanacağım o kısmına henüz karar vermedim sanırım diğer adet tarihine kadar kullanacağım. Sabah ve akşam bir poşet iciyorum ben
Ben içtim canım ve yumurtakarımın büyümesini sağladı ama benim doktorum bunu sa çok yumurtlamayı güçlendiriyor yani bunun yanında folidoce alabilirsin dedi. Ben adetin ilk gününden yumurtlama gününe kadar günde 4 poşet içiyorum sonra günde iki poşetGünaydın kizlarr:) adetim in ilk günü başlayalım bakalım hayırlı olur insallah:)
inşallah öyledir( akıntı da olmayınca şüphelenmiştim ben zaten sanırım bu ay yumurtlamayacağım
benim gibi olsalar ne olacaktı acaba22.gün hala bir şey yok..Ben bir ay 11 diğer ay 14 diğer ay 16 da yumurtladım
Her ay ayni olmaz
sende kullandığın ay mı hamile kalmıştın canımBen içtim canım ve yumurtakarımın büyümesini sağladı ama benim doktorum bunu sa çok yumurtlamayı güçlendiriyor yani bunun yanında folidoce alabilirsin dedi. Ben adetin ilk gününden yumurtlama gününe kadar günde 4 poşet içiyorum sonra günde iki poşet
ayy ben adetliyken ada çayı içmiştim üç gün boyunca... o yumurtlaarımı engelledi sanırımPinapple canım adetliyken başla çünkü yumurta geliştirici özelliği olduğu için regl dönemindeyken başlanması daha iyi oluyor.. ben bu ay regl olana kadar kullanacağım ya da hamile olduğumu öğrenene kadar.. 2. olur inşallah
Sen nasıl kullandın canımBana da inofolic çok iyi geldi. Bakalım son 3 günüm
Yumurta tembelliği nasıl anlaşılıyor kuzu geç mi yumurtluyorsun. Ben 1-1 iciyorum bakalım bu ay da olmazsa 2-2 iceyim:)canım ben sabah 2 akşam 2 kullandım bende yumurta tembelliği olduğu için ama sen 1-1 de kullanabilirsin
bak canım bizim ilk başlarda yaptığımız hataya düşüyorsun burda yazılanların etkisinde kalıp kendinde belirti arıyorsun... daha 10. günündesin yumurtlamaman çok normal... dün adaçayı muhabbeti geçti ve sen o engelledi diyorsun.. adaçayı engellemez daha iyi gelir çünkü içinde östrojen var kadınlık hormonu yumurtlaman için ihtiyacın olan şey...ayy ben adetliyken ada çayı içmiştim üç gün boyunca... o yumurtlaarımı engelledi sanırım
benim normal döngüm 33gün... zaten geç yumurtluyorum normal 28günde bir adet gören biri 14. gün yumurtlarken ben 17-19 arası yumurtluyorum.. ama hormonlarıma baktırdığımda doktorum yumurta tembelliği var dedi... bir iki ay sonra özelde paraya kıyıp tekrar tahlil yaptıracağım.. belki bu aylık bir problemdi belkide gerçekten böyle bir sorunum var bilemiyorum bakalım zaman içinde anlayacağımYumurta tembelliği nasıl anlaşılıyor kuzu geç mi yumurtluyorsun. Ben 1-1 iciyorum bakalım bu ay da olmazsa 2-2 iceyim:)