• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar mrb bişey sorcam..

Bu hafta yumurtlama dönemim hatta dün 14. Günümdü dün ve bugün yumurta akı gördüm ama bugün benim sol tarafım ve böbreğim çok ağrıdı her ay ağrım olurdu kasıklarımda biraz ama bugün işde zor durdum, akşamüstü başladı hala ağrıyo ve şu an karnım çok fena şişti.. ilaç da içmedim inatla..

sizce yumurtam çatlıyo ondan mı yoksa üşütmüş olabilir miyim ne dersiniz ??

günaydın kızlar hayırlı cumalar

Kızlar mrb bişey sorcam..

Bu hafta yumurtlama dönemim hatta dün 14. Günümdü dün ve bugün yumurta akı gördüm ama bugün benim sol tarafım ve böbreğim çok ağrıdı her ay ağrım olurdu kasıklarımda biraz ama bugün işde zor durdum, akşamüstü başladı hala ağrıyo ve şu an karnım çok fena şişti.. ilaç da içmedim inatla..

sizce yumurtam çatlıyo ondan mı yoksa üşütmüş olabilir miyim ne dersiniz ??

canım değerlendirmen iyi olmuş üşütme mi çatlama mı bazen anlaşılmıyor ağrıların sebebi:KK51:

Günaydın kizlarr:) adetim in ilk günü başlayalım bakalım hayırlı olur insallah:)

Eklentiler

• 20170106-1803387666-600x800.jpg
    20170106-1803387666-600x800.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 29
günaydın kızlar hayırlı cumalar

canım değerlendirmen iyi olmuş üşütme mi çatlama mı bazen anlaşılmıyor ağrıların sebebi:KK51:

Aynen canım hastaydım bayadır ama dünkü ağrı fenaydı yürütmüyodu beni sancılandım hep inşallah çatlamadan olmuştur :KK15:

Bu arada dün gece rüyamda cenin gördüm 2 tane biri büyük biri küçük bebekti, bi kabın içinde yaşatmaya çalışıyodum onları çok etkilendim hayırdır inşallah :KK46::KK46:

kızlar moralim çok bozuk... ovülasyon testi 10. günümde çok çok silik çıktı:( normalde koyu çıkardı:( ve akıntımda yok... bu ayda hayaller fora...

Valla ben direk eczaneden aldım. Gıda takviyesi diye geçiyor zaten. Çoğu arkadaşımız kullanmis burada. Pko var mı sizde
Önce çikolata kisti dedi sonra hormonlar baktı bişi yok dedi daha sonra alt ve üst batın bilgisayarlı tomografi çekildi orda da çıkmadı. Siz denemelere başlayın olmazsa 3 ay sonra gelin vakit kaybetmeyelim dedi. 4.5 senelik evliyim ve yaşım 34...

kızlar moralim çok bozuk... ovülasyon testi 10. günümde çok çok silik çıktı:( normalde koyu çıkardı:( ve akıntımda yok... bu ayda hayaller fora...

kızlar moralim çok bozuk... ovülasyon testi 10. günümde çok çok silik çıktı:KK43: normalde koyu çıkardı:KK43: ve akıntımda yok... bu ayda hayaller fora...
Canım dur hemen gemileri yakma. Geçen ay güya en iyi ov testinı kullandim (clearblue) kesinlikle onun verdiği tarihte yumurtlamadim. Ağrılarından da anladığım ben adetten bir hafta önce fln yumurtluyorum. Senin ki de geç yumurtlama olabilir. Sakın çalışmalar bırakmayın ov testine de çok guvenme

Önce çikolata kisti dedi sonra hormonlar baktı bişi yok dedi daha sonra alt ve üst batın bilgisayarlı tomografi çekildi orda da çıkmadı. Siz denemelere başlayın olmazsa 3 ay sonra gelin vakit kaybetmeyelim dedi. 4.5 senelik evliyim ve yaşım 34...
Anladım bence sende kullanmaya başla hakkında o kadar çok iyi yorum okudum ki.. Bende pko yok o yüzden sabah akşam sadece bir paket icicem adet inşallah olmazsın ama olursan bir dene bence:anneadayı:

inşallah öyledir:(( akıntı da olmayınca şüphelenmiştim ben zaten:( sanırım bu ay yumurtlamayacağım

Back