• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

bende yakınlardayım :) ayın 13ünde batıkentte medical park hastanesine başlıcam inşallah bakalım. varmı başka hastane önerisi olan :) sohpete daldım ama yakın görünce dayanamadım :)
Medical Park'a giden tanıdıklarım da var canım ;) İnşallah iyi olur senin için ;)

medical park pek pahalı :) doğum 5 bin:)

amaaaaaaaaaaaa güzel haberrrrrr

Yenimahalle belediyesi halk kart diye bir şey çıkardı medical park anlaşması var yüzde 10 indirim yapıyorlar

bir de Ortadoğu hastanesi dene doğum 2 bin :)
Hay maşallah bune yahu

Kuzu bence spora başla. Zayıflama konusunda yardımcı olabilirim sana. Ne yemelisin ne hareketler yapmalısın gibi.Hem de müthiş kafan dagilir. Herkes spor yapsiin mutluluk hormonları salgılansın bol bol :))
Canım ben spora başladığım ay hamile kaldım çünkü aklıma hiç gelmiyordu pilates kondisyon bisikleti falan yapıyordum adete bi kaç gün kala pilates topunun üzerinde yuvarlanıyordum düşün :))) ama boş gebelikmiş ve kürtaj oldum şimdi tekrar spora başlıyorum inş birde elma çayı var daha önce yapanlardan da duydum ona başladım çok şükür bebek de ne zaman isterse o zaman gelsin

Ben regl oldum kızlar, bakalım bu ay inofolic kullanicam. Onda da kafam da deli sorular var, ikinci deneyişimiz olacak acaba hiç bir sorunum yokken bi zararı olur mu.. puff

medical park pek pahalı :) doğum 5 bin:)

amaaaaaaaaaaaa güzel haberrrrrr

Yenimahalle belediyesi halk kart diye bir şey çıkardı medical park anlaşması var yüzde 10 indirim yapıyorlar

bir de Ortadoğu hastanesi dene doğum 2 bin :)
halk kart ne oluyo nasıl çıkarılıyo ilgimi çekti bak :)) evet fiyatlar uçuk biraz ama eşim orası olsun diye tutturdu

Konum var benim ankara özel hastaneler diye bi bak uçmuş hastaneler altından aletler kullanıyorlar sanırım :)
Valla sancını mı azaltıyormuş hiç bir halt Yok özel odaları süslü püslü tek marifet bu .bizim gelin 8 milyar verdi Doğum için yazık değil mi ya ..

Kızlar şimdi şöyle bişi dicem walla bıktırdim sizi de ama gecen hafta ilişki olmuştu ben yumurtlama gecti diyordum sonra kadin dogumcu ben adet olcam diyince yoo en az 10 gun var daha demisti geç dollenme olmuş olabilir mi o zamandan hala adet olmadım ve bu hafta daha 1 hafta olmuş oluyor ondan çıkmamış olabilir mi testte de Ayy kızlar walla düşün düşün cildircam

Can
Kızlar şimdi şöyle bişi dicem walla bıktırdim sizi de ama gecen hafta ilişki olmuştu ben yumurtlama gecti diyordum sonra kadin dogumcu ben adet olcam diyince yoo en az 10 gun var daha demisti geç dollenme olmuş olabilir mi o zamandan hala adet olmadım ve bu hafta daha 1 hafta olmuş oluyor ondan çıkmamış olabilir mi testte de Ayy kızlar walla düşün düşün cildircam
Canım sen yarın direk kan testine gitsene her şey çıkar ortaya

halk kart ne oluyo nasıl çıkarılıyo ilgimi çekti bak :)) evet fiyatlar uçuk biraz ama eşim orası olsun diye tutturdu

Yenimahalleye bağlı bir yerde oturuyorsan çıkartabilirsiniz

Bir sürü kurumla pastane hastane market çiçekci vs vs vs anlaşma var indirim yapıyorlar

Valla ben kadin doğumcunun Yooo daha var lafına pek itibar etmiyorum

Bi arkadasa bugün yarın olursun dedi kız o ay hamile ydi 9 ay olmadı

Sen normal adet olmayı beklediğin günü esas al. Gecikme varsa test yoksa bekle

Valla ben kadin doğumcunun Yooo daha var lafına pek itibar etmiyorum

Bi arkadasa bugün yarın olursun dedi kız o ay hamile ydi 9 ay olmadı

Sen normal adet olmayı beklediğin günü esas al. Gecikme varsa test yoksa bekle

Yesacim salı yapıldı kan tahlili 1.20 çıktı yani negatif bugün gecikmenin 2.günü ki 7 aydır falan günü güne geliyordu bugün adet olmadım diyince doktor o zaman bekle ilaç falan kullanma belli olmaz dedi o günde doktor daha 10 gün var gibi görünüyor dediği için aklıma düştü en umutsuz olduğum ay yine düşüncede buldum kendimi yok beklicem artık toplam 1 haftayı bulmadan gecikme test faln yapmam

Yesacim salı yapıldı kan tahlili 1.20 çıktı yani negatif bugün gecikmenin 2.günü ki 7 aydır falan günü güne geliyordu bugün adet olmadım diyince doktor o zaman bekle ilaç falan kullanma belli olmaz dedi o günde doktor daha 10 gün var gibi görünüyor dediği için aklıma düştü en umutsuz olduğum ay yine düşüncede buldum kendimi yok beklicem artık toplam 1 haftayı bulmadan gecikme test faln yapmam

Anladım canim benim.olsa salı günü çıkardi gibi geldi bana ama

Bekle bakalım 1 hafta içerisinde gelmezse test yaparain:)

İnşallah ben yaniliyorumdur

Back