2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

benim testlere değilde akıntılara kafam takıldı... ovülasyon öncesi normalde kuru mu olunur D: ben bu adetimde adaçayı çok içtim kuruttumu ben kızlar sizce. normalde ıslak olurdum. ama şu an gayet kuru ve temizim

Canimcim belki haddime değil çok fazla şey bilmiyorum ama içimden geçeni söylemek istiyorum sana belki testte sıkıntı var sen çalışmanı yap allahın işi belli olmaz ki belki test yanılıyor belki olucak umutsuz olma bence bu testlerin yüzde yüz güvenirliği olsaydı en koyuyu gördüğümüz ay kesin hamile kalırdık üzme sen tatlı canını ve bence boşver şu testleri

Haklisin canim zaten koyu gormedim diye iliski gunlerini koyvermedim duzenli oldu surekli gun asiri olmasada bir gun asiri bir iki gunde bir olarak iliski oldu.. Kismet dedigin gibi Allah ol derse olacak...

ada çayı içmek iyi mi kötü mü şimdi bende içerim de
östrojeni arttırıyormuş... kadınlık hormonu vücutta azsa içmek iyi.. ben hiçbir bitki çayını günde 2den fazla içilmesini doğru bulmuyorum çünkü şifa niyetinede içilse keyfide içilse bir tarafı düzeltirken bir tarafı bozuyorlar.. ayrıca ilaçlarla etkileşime girebiliyorlar...

DUAMIZ RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN (SAFFAT SURESİ 100.AYET)
ANLAMI:RABBİM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE

Not:ARKADAŞLAR BUGÜN MÜSLÜM UĞUR KIZI BAHAR'ın TEST GÜNÜ.DUALARIMIZDAN EKSIK ETMEYELİM LUTFEN.
NOT2:ARKADAŞLAR YENİ LİSTEYİ SEFOSSXX ARKADASIMIZ DÜZENLEYECEK.ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN DUAYI DEVAM ETTİRECEĞİ İÇİN.DEVAM DURUMUNUZU BİLDİREBİLİRSİNİZ.

kadınlık hormonum az mı bilmiyorum ama istek konusunda sanırım arttırıyormuş bende olmadığı için içiyorum :/ ama tabiki günde 2 değil yinede :) hergün 1 tane yada 2 güne 1 falan

DUAMIZ RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN (SAFFAT SURESİ 100.AYET)
ANLAMI:RABBİM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE

Not:ARKADAŞLAR BUGÜN MÜSLÜM UĞUR KIZI BAHAR'ın TEST GÜNÜ.DUALARIMIZDAN EKSIK ETMEYELİM LUTFEN.
NOT2:ARKADAŞLAR YENİ LİSTEYİ SEFOSSXX ARKADASIMIZ DÜZENLEYECEK.ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN DUAYI DEVAM ETTİRECEĞİ İÇİN.DEVAM DURUMUNUZU BİLDİREBİLİRSİNİZ.

bizde böyle bir şey yapalım kızlar... o gruba yazılamıyoruz sanırım çok kişi olmuş

Ay Gurban olammmmm :))) seviyorum seni anteplimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…