• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Hım o hastaneyi ilk kez duydum :) hayırlısıyla hamile kalabilirsem şaşırdım nereye gitsem diye devlet hastanesini istemiyorum ..senin içinde hayırlısı olsun inş bebeğini kucağına almayı nasıl etsin cnmm
İnşallah canım çok teşekkür ederim :)

Etimed, Etimesgut'ta bir hastane. Doğum hastanesi olarak açılmış bir özel hastane. Daha sonra başka bölümler eklenemiş. Yenidoğan yoğun bakımı 3.seviye, tam teşekküllü yani. Bizim eve araba mesafesiyle 7-10 dakika falan sürüyor. Biraz da bu yüzden tercih ettim. Ablam falan da burda doğum yaptı. İlgi alaka güzel. Şmdilik menunum bakalım ;)

Şöyle bir hayatım olamadı Hep ayaz hep angara :)

biz izmirliler rahatımıza düşkünlüğümüzle biliniriz keyfimize düşkünüz gel kız sende keyif yaparız:KK70:

bir garip oblomov bir garip oblomov canım ben şimdi napayım yaa doktor bu değer gebelki için düşük değil adet olmadıysa ilaç kullanma bekle dedi şimdi ne denir bu duruma

canım doktor düşük değil mi dedi:KK57: vay canına nasıl bir doktormuş o çoğu doktor 100 ve üstü değere bile ağız burun kıvırır:KK67: bak doktorunda yükselebileceğini düşünüyor demek ki sen bekle ne olur ne olmaz ilaç kullanma tedbirli ol ama çok umutlanma inşallah bebeğin seninledir ama yoksada Rabbim büyük elbet gelecek bebişlerimiz:KK36:

Insal
Canım benim 6 gün geçmesine rağmen negatifti taki on gün geçince gördüm çift çizgi sabırlı ol inş bebeğin seninle
İnşallah canım ya umut etmek istyrm. Birde bişey sorucam ama sizlere
Geçen ay hastalığım ayın 6sinda birkaç damla geldi sonra 7sinde gelmedi hiç 8inde geldi sizce bu normal mi birde son adet tarihi olarak 6sini mi sayicaz 8ini mi

N
biz izmirliler rahatımıza düşkünlüğümüzle biliniriz keyfimize düşkünüz gel kız sende keyif yaparız:KK70:

canım doktor düşük değil mi dedi:KK57: vay canına nasıl bir doktormuş o çoğu doktor 100 ve üstü değere bile ağız burun kıvırır:KK67: bak doktorunda yükselebileceğini düşünüyor demek ki sen bekle ne olur ne olmaz ilaç kullanma tedbirli ol ama çok umutlanma inşallah bebeğin seninledir ama yoksada Rabbim büyük elbet gelecek bebişlerimiz:KK36:

Ya nebiliyim ya ilk defa bi doktordan bu sonuç adet olmadikca yanıltabilir dediğini duyuyorum zaten umudum yok ama gribim iyilesmiyorum o sıkıntı

bişey sorucam ama sizlere
Geçen ay hastalığım ayın 6sinda birkaç damla geldi sonra 7sinde gelmedi hiç 8inde geldi sizce bu normal mi birde son adet tarihi olarak 6sini mi sayicaz 8ini mi

İnşallah canım çok teşekkür ederim :)

Etimed, Etimesgut'ta bir hastane. Doğum hastanesi olarak açılmış bir özel hastane. Daha sonra başka bölümler eklenemiş. Yenidoğan yoğun bakımı 3.seviye, tam teşekküllü yani. Bizim eve araba mesafesiyle 7-10 dakika falan sürüyor. Biraz da bu yüzden tercih ettim. Ablam falan da burda doğum yaptı. İlgi alaka güzel. Şmdilik menunum bakalım :KK66:

Canım sen ankarada nerdesin ben batıkentte yim Etimed bana da yakın sayılirr:)

Hım o hastaneyi ilk kez duydum :) hayırlısıyla hamile kalabilirsem şaşırdım nereye gitsem diye devlet hastanesini istemiyorum ..senin içinde hayırlısı olsun inş bebeğini kucağına almayı nasıl etsin cnmm

Ben hamile değilim ama hayırlısıyla kalırsam

Ortadoğu hastanesi sultan pinar dundar a gideceğim inşallah :)

Insal

İnşallah canım ya umut etmek istyrm. Birde bişey sorucam ama sizlere
Yoksa üstüne mi gördün sen çok az gelmiş geçen ay ..bence sen kan testi yaptır canım

kızlar izmir adliyede bomba patlatmışlar lpgli araçta patlatmışlar heralde adliye bizim dibimiz:KK43: ambulans sesleri kıyamet gibi:KK61:Rabbim korusun ya inşallah çok ölü yoktur teröristler ölmüş

Evimin hanımıyım güya hanimlıkla alakam Yok :D şöle bacak bacak üstüne atıp tv karşısında gündüz kuşağına çay eşliğinde hasretim :p azıcık vakit bulursam buraya kaçıyorum ..
Kış günü azıcık daha daha diye öğlene doğru kalkıyorum sonra ne iş bitiyor ne yemek ! Canları saolsun iki genç kızım var hersabah saçlarını yıkıyorlar küvete bakılmıyor kıllardan bıktım onların arkalarını toplamaktan cinnet geçiriyorum :/ Rabbim eksik etmesin misafirim hiç bitmez
sabah namazına kalkıp ne tür kahvaltı hazırlayım diye düşünmekten akşam olur ne pişirsem derdinden gına geldi :) daha ağrımayan başıma Bebek istiyorum ;) sizin de evlerinizi dağıtan bebeleriniz olsun inşallah canlarrr

Back