- 6 Ekim 2016
- 829
- 631
- 33
- 41
Allah yardımcınız olsun cnm ..lanet olsun terörekızlar izmir adliyede bomba patlatmışlar lpgli araçta patlatmışlar heralde adliye bizim dibimizambulans sesleri kıyamet gibi Rabbim korusun ya inşallah çok ölü yoktur teröristler ölmüş
Bilmiyorum ama o zaman evde yaptığım testte çıkmaz miydiYoksa üstüne mi gördün sen çok az gelmiş geçen ay ..bence sen kan testi yaptır canım
inşallah ölü yokturkızlar izmir adliyede bomba patlatmışlar lpgli araçta patlatmışlar heralde adliye bizim dibimizambulans sesleri kıyamet gibi Rabbim korusun ya inşallah çok ölü yoktur teröristler ölmüş
Ya şimdi gördüm. Allahım son bulsun artık ne olur ya her namazımda dua ediyorum bitsin artık. Dikkat et kuzum sende bir terorist aranıyormus halakızlar izmir adliyede bomba patlatmışlar lpgli araçta patlatmışlar heralde adliye bizim dibimizambulans sesleri kıyamet gibi Rabbim korusun ya inşallah çok ölü yoktur teröristler ölmüş
inşallah ölü yoktur
ölü ve yaralı baya varmış yayın yasağından dolayı çıkmıyor haberlere.. orda çalışanlardan duydum bendeYa şimdi gördüm. Allahım son bulsun artık ne olur ya her namazımda dua ediyorum bitsin artık. Dikkat et kuzum sende bir terorist aranıyormus hala
Bazı testler göstermiyor ve her bünye bir olmaz kesin sonuç kan tahlılıBilmiyorum ama o zaman evde yaptığım testte çıkmaz miydi
2si polis 7 kişiölü ve yaralı baya varmış yayın yasağından dolayı çıkmıyor haberlere.. orda çalışanlardan duydum bende2 terörist ölmüş biri kaçmış
Ayrıca başım çok dönüyo sabahtan beri eşim işten geldiğinde olmazsa acile gidelim bktralim dyoruz bakarlar mi kiBazı testler göstermiyor ve her bünye bir olmaz kesin sonuç kan tahlılı
ölü ve yaralı baya varmış yayın yasağından dolayı çıkmıyor haberlere.. orda çalışanlardan duydum bende2 terörist ölmüş biri kaçmış
kesinlikle gitAyrıca başım çok dönüyo sabahtan beri eşim işten geldiğinde olmazsa acile gidelim bktralim dyoruz bakarlar mi ki
Gdicez inşallahkesinlikle git
Yok canım benim bazen bende böyle yazıyorum geçen
Eryaman'dayım canım ben, kızzzz komşu çıkcaz nerdeyseCanım sen ankarada nerdesin ben batıkentte yim Etimed bana da yakın sayılirr:)
bende yakınlardayım :) ayın 13ünde batıkentte medical park hastanesine başlıcam inşallah bakalım. varmı başka hastane önerisi olan :) sohpete daldım ama yakın görünce dayanamadım :)Eryaman'dayım canım ben, kızzzz komşu çıkcaz nerdeyse
aynen canım ülkece bıktık artık...Bıktık artık bu patlamalardan bir sürü masum bedenler Can veriyor
Eryaman'dayım canım ben, kızzzz komşu çıkcaz nerdeyse
bende yakınlardayım :) ayın 13ünde batıkentte medical park hastanesine başlıcam inşallah bakalım. varmı başka hastane önerisi olan :) sohpete daldım ama yakın görünce dayanamadım :)
Allahım ülkemizi korusunkızlar izmir adliyede bomba patlatmışlar lpgli araçta patlatmışlar heralde adliye bizim dibimizambulans sesleri kıyamet gibi Rabbim korusun ya inşallah çok ölü yoktur teröristler ölmüş
Ben de Eryamanın sonlarına doğru bir yerlerdeyimayyyyy Eryaman çok severim:) Eryaman evlerinde tanıdık var (açık açık yazmayım şimdi tanıyan olur) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?