2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

kızlar izmir adliyede bomba patlatmışlar lpgli araçta patlatmışlar heralde adliye bizim dibimiz ambulans sesleri kıyamet gibiRabbim korusun ya inşallah çok ölü yoktur teröristler ölmüş
Ya şimdi gördüm. Allahım son bulsun artık ne olur ya her namazımda dua ediyorum bitsin artık. Dikkat et kuzum sende bir terorist aranıyormus hala

L laracraft canım demekki denk gelmiş birkaç kez olunca sormak istedim insanlık hali haklısın ama bende ne biliyim biraz alınganlık ta vardır zaten o yüzden sormak istedim k.bakma
Yok canım benim bazen bende böyle yazıyorum geçen bir garip oblomov yazmışım hatta benle niye konuşmuyon felan diye oda görmedim kız dedi Gönüller'imiz bir olsun bebişim

Bıktık artık bu patlamalardan bir sürü masum bedenler Can veriyor

Kizlar ben adet olmadım bugün en geç adet olacağım gündu. Bi ovulasyon testi yapayım dedim ikinci çizgi çok çok silik. Yani hamilelik gibi bi ihtimal yok. Bir iki güne olurum heralde doktora gitmeyeyim bunun için değil mi...

bende yakınlardayım :) ayın 13ünde batıkentte medical park hastanesine başlıcam inşallah bakalım. varmı başka hastane önerisi olan :) sohpete daldım ama yakın görünce dayanamadım :)

medical park pek pahalı :) doğum 5 bin:)

amaaaaaaaaaaaa güzel haberrrrrr

Yenimahalle belediyesi halk kart diye bir şey çıkardı medical park anlaşması var yüzde 10 indirim yapıyorlar

bir de Ortadoğu hastanesi dene doğum 2 bin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…