InsaAllah sıkıntı yoktur zaten çokluğundan kistten supheleniyorlar Dr baktı özellikle kist yok dedi. Daha önce bu ay adet olmadan da 2 Dr a gittim onlarda kist yok dedi çok şükür. İç kız iç ben çok severim bol bol içerim tanı artık keseceğimbende hiç içmemacaba ondan mı östrojen hormonun çok herkes normal dediyse sıkıntı yoktur canım çok kafana takma
Geç döllenme olunca çıkmıyomuş istersen tekrar kan ver. 1.20 Gebelik yok demek. Bazı hastanelerin değeri 1.20 den başlıyor.bir garip oblomov kızlar ya ben doktora gitmiştim demiştim ya fena gribim diye dahiliye doktoru ilac vermeden bi betahcg bakalım demişti 1.20 çıkmıştı 2 gun once daha sonuçları göstermedim bugün gidicem ama ben netren baktım ve referans değer min 0 max 5 yaziyordu benim ki 1.20 olunca gebelik yok diye düşündüm ama hala adet olmadım suan 2 gun gecti ben bu bünyemi anlamıyorum hamilelki olsa kanda cikmazmiydi
çıkardı canım... ya ben forumları gezerken baya bir sayfa okuyorum 1,20den yükselenler var canım seni ümitlendirmek istemem ama... yani kadın ilk yazmış değerim 1,20 sonra tekrar yazmış 15 günlük gecikmem var hala regl olmadım doktora gideceğim bir bakıyor değeri baya katlamış.. ben kendimde olsa yok der geçerim çünkü her sene 1 ya da 2 kere uzun süreli adet gecikmesi yaşarım...bir garip oblomov kızlar ya ben doktora gitmiştim demiştim ya fena gribim diye dahiliye doktoru ilac vermeden bi betahcg bakalım demişti 1.20 çıkmıştı 2 gun once daha sonuçları göstermedim bugün gidicem ama ben netren baktım ve referans değer min 0 max 5 yaziyordu benim ki 1.20 olunca gebelik yok diye düşündüm ama hala adet olmadım suan 2 gun gecti ben bu bünyemi anlamıyorum hamilelki olsa kanda cikmazmiydi
çok istiyorum gelmek ankaraya ama hiç kısmet olmadı halam çağırıp duruyor evlendin bari kocanla gel diye
Bende ankaradan eskişehire gelin geldim :)
Aynen regl gününü bekleyecez.Gebelik belirtileri regl belirtileriyle aynı derler hep nasıl ayırt edicez illaki gecikmesi mi gerek reglinin çok sabırsızım.
Koyulaşır canım erken dahakızlar ovülasyon testlerim geldi, döngümün 9. günündeyim ve ilk testim siliğe yakın çıktınormalde koyu çıkardı bugün, akıntı durumuda kuru zaten: ( sanırım bu ay stres yapa yapa kuruttum kendimi
Aynen bende öyle canım yok dedim geçtim hatta grip ilaclari kullandim ama normalde hiç şaşmaz benim hatta iki gündür agrilarim vardi doktora bile söyledim olucam agrim var diye bakalım o zman beklemekten başka çare yokçıkardı canım... ya ben forumları gezerken baya bir sayfa okuyorum 1,20den yükselenler var canım seni ümitlendirmek istemem ama... yani kadın ilk yazmış değerim 1,20 sonra tekrar yazmış 15 günlük gecikmem var hala regl olmadım doktora gideceğim bir bakıyor değeri baya katlamış.. ben kendimde olsa yok der geçerim çünkü her sene 1 ya da 2 kere uzun süreli adet gecikmesi yaşarım...
Aa inanmıyorum aynı sehirdeyiz :)) kaç senedir burdan canımAnkara
Kizlaar evett gelin hep birlikte görüşelim ya ne güzel oluur:)) ya evet ya gelsenizeee, belki yüzyüze görüşme imkanımız olurMisafirimiz olun
Hemşerim işte ya
Doğduğumdan beriAa inanmıyorum aynı sehirdeyiz :)) kaç senedir burdan canım
kız 9. gün dediğin ne ki benim 21. gün hala açıkkızlar ovülasyon testlerim geldi, döngümün 9. günündeyim ve ilk testim siliğe yakın çıktınormalde koyu çıkardı bugün, akıntı durumuda kuru zaten: ( sanırım bu ay stres yapa yapa kuruttum kendimi
canım ya dur bakim umutsuz olma burdan birisi de aynı senin gibi düşünmüş doktora gitmiş ki doktor demiş yumurtan çatlamış bile...
çatlayıp çatlamaması mesele değil ki canım önemli olan kaliteli olması gününü yakalamak ve döllenmesicanım ya dur bakim umutsuz olma burdan birisi de aynı senin gibi düşünmüş doktora gitmiş ki doktor demiş yumurtan çatlamış bile...
Ben de bayılıyorum ama,malesef çalışıyorumm,ama cuma günleri bi hafta evdeyim bi hafta çalışıyorum,onun için yarın sabah ben de yataktan çıkmıcam işallah mis gibi :):)Günaydınnnn.....Ben yatmayı çok seviyorum ya hele ki soğukta :) uyumasam bile yatağın içinden çıkmayım :)
bir garip oblomov
: D nolucaz yaçatlayıp çatlamaması mesele değil ki canım önemli olan kaliteli olması gününü yakalamak ve döllenmesiboşverdim zaten bu ayı en güzel çalışma olan ayda 2. çizgi olmadı kısmet değil demek ki sanırım bende bu ay hiç yumurtlama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?