Canım ben Etimed Hastanesi'ne gidiyorum. Ahmet Cingi Hoca'yaHangi hastaneye gidiyorsun cnm bende Ankara ve şuan araştırıyorum neresi iyidir
Hım o hastaneyi ilk kez duydum :) hayırlısıyla hamile kalabilirsem şaşırdım nereye gitsem diye devlet hastanesini istemiyorum ..senin içinde hayırlısı olsun inş bebeğini kucağına almayı nasıl etsin cnmmCanım ben Etimed Hastanesi'ne gidiyorum. Ahmet Cingi Hoca'ya
İnşallah canım çok teşekkür ederim :)Hım o hastaneyi ilk kez duydum :) hayırlısıyla hamile kalabilirsem şaşırdım nereye gitsem diye devlet hastanesini istemiyorum ..senin içinde hayırlısı olsun inş bebeğini kucağına almayı nasıl etsin cnmm
Şöyle bir hayatım olamadı Hep ayaz hep angara :)
bir garip oblomov canım ben şimdi napayım yaa doktor bu değer gebelki için düşük değil adet olmadıysa ilaç kullanma bekle dedi şimdi ne denir bu duruma
İnşallah canım ya umut etmek istyrm. Birde bişey sorucam ama sizlereCanım benim 6 gün geçmesine rağmen negatifti taki on gün geçince gördüm çift çizgi sabırlı ol inş bebeğin seninle
biz izmirliler rahatımıza düşkünlüğümüzle biliniriz keyfimize düşkünüz gel kız sende keyif yaparız
canım doktor düşük değil mi dedivay canına nasıl bir doktormuş o çoğu doktor 100 ve üstü değere bile ağız burun kıvırır bak doktorunda yükselebileceğini düşünüyor demek ki sen bekle ne olur ne olmaz ilaç kullanma tedbirli ol ama çok umutlanma inşallah bebeğin seninledir ama yoksada Rabbim büyük elbet gelecek bebişlerimiz
grip zaten ilaçla geçmez ki canım dinleneceksin terleyeceksin ki vücudundan atacaksın hastalığıN
Ya nebiliyim ya ilk defa bi doktordan bu sonuç adet olmadikca yanıltabilir dediğini duyuyorum zaten umudum yok ama gribim iyilesmiyorum o sıkıntı
başladığı gün ilk gündür canımbişey sorucam ama sizlere
Geçen ay hastalığım ayın 6sinda birkaç damla geldi sonra 7sinde gelmedi hiç 8inde geldi sizce bu normal mi birde son adet tarihi olarak 6sini mi sayicaz 8ini mi
2 damla geldi sonra 1 gün boyunca hiç gelmedi yinede sayılıyor yanibaşladığı gün ilk gündür canım
bence sen test yap yeniden canım benim:)bişey sorucam ama sizlere
Geçen ay hastalığım ayın 6sinda birkaç damla geldi sonra 7sinde gelmedi hiç 8inde geldi sizce bu normal mi birde son adet tarihi olarak 6sini mi sayicaz 8ini mi
İnşallah canım çok teşekkür ederim :)
Etimed, Etimesgut'ta bir hastane. Doğum hastanesi olarak açılmış bir özel hastane. Daha sonra başka bölümler eklenemiş. Yenidoğan yoğun bakımı 3.seviye, tam teşekküllü yani. Bizim eve araba mesafesiyle 7-10 dakika falan sürüyor. Biraz da bu yüzden tercih ettim. Ablam falan da burda doğum yaptı. İlgi alaka güzel. Şmdilik menunum bakalım
Hım o hastaneyi ilk kez duydum :) hayırlısıyla hamile kalabilirsem şaşırdım nereye gitsem diye devlet hastanesini istemiyorum ..senin içinde hayırlısı olsun inş bebeğini kucağına almayı nasıl etsin cnmm
Yoksa üstüne mi gördün sen çok az gelmiş geçen ay ..bence sen kan testi yaptır canımInsal
İnşallah canım ya umut etmek istyrm. Birde bişey sorucam ama sizlere
O kadar uzak kalmışım ki Doğum hastanelerini hiç bilmiyorum ben Keçiören'de oturuyorum inş hayırlısıyla hamile kalırsın canımmBen hamile değilim ama hayırlısıyla kalırsam
Ortadoğu hastanesi sultan pinar dundar a gideceğim inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?