Eskişehir :)Kizlarr hadi biraz konu değiştirip kafamızı dagitalim:) Hangi şehirlerde yasiyorsunuz bu arada ben Ankara
Amin canım inşallah hayırlısı ile olur dediğin gibiRahim filmi çektirdim aralikta catlatma ignesi kullandim ama ama daha nasip olmadi hayırlısıyla tez vakitte olur inşallah
Yaptım canım kocaman bi negatifgünaydın kızlar.. bugün saat 5te uyandım bir daha uyuyamadımoturdum kitap okudum bende bakalım bugün inşallah uykum gelmez yoksa zaman geçmek bilmez
canım hadi hayırlı sonuçlarla gel inşallah
Yaptım canım kocaman bi negatifgünaydınlar, yaptın mı testi, inşallah güzel haberler bekliyoruz:)
Yok canım benim karnım ağrıyo bugün adet olcam belli :))) ama başka planlarım var zayıflama kürüne başlıyorum 5 kilo fazlalığım var ondan kurtulmaya çalışacam inş:)) elma çayı kürü var hadi bismillah artık zayıflamamı yazarım buraya madem bebiş gelmiyo
canım bizde senin gibi aynı durumdayız:) denemeler, yanılmalar, hayal kırıklığı derken artık deneyim sahibi oldukYaptım canım kocaman bi negatif(((
Aynen öylee benim de bugün adet günüm test fln yapmadım yapmicam da. Nasibimiz bizi bi yerde bekliyor en hayirli zaman da karşımıza çıkacak ben inanıyorum
Yok canin alınganlık degil de senin sevincini de üzüntünü de paylasmak istiyorum benimle aynı zamanlarda mesaj yazanlara cevap verip de bana vermeyince ve bunu daha önce de yasayinca üzüldüm dedigin doğru insan sevdigine kırılırKız sizin alınganlığınız tutmuş ha dün zaten pek giremedim bide benim durumları biliyorsunuz hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren sıkıntı çekiyorum siz anlayışlı olmazsanız kim olacaküzüldüm valla sitem etmişsiniz bende size sitem ediyorum o zaman hıh
Kiloları verip hamile kalmak daha iyi olur zaten hamileyken baya kilo alacaz :)Yok canım benim karnım ağrıyo bugün adet olcam belli :))) ama başka planlarım var zayıflama kürüne başlıyorum 5 kilo fazlalığım var ondan kurtulmaya çalışacam inş:)) elma çayı kürü var hadi bismillah artık zayıflamamı yazarım buraya madem bebiş gelmiyo
Aynen gelecekler er yada geçAynen öylee benim de bugün adet günüm test fln yapmadım yapmicam da. Nasibimiz bizi bi yerde bekliyor en hayirli zaman da karşımıza çıkacak ben inanıyorum
Yaptım canım kocaman bi negatif
Dogru zamani bekliyor bebeklerimiz inşallah gelecekler yakinda canimYaptım canım kocaman bi negatif(((
Kuzu bence spora başla. Zayıflama konusunda yardımcı olabilirim sana. Ne yemelisin ne hareketler yapmalısın gibi.Hem de müthiş kafan dagilir. Herkes spor yapsiin mutluluk hormonları salgılansın bol bol :))Yok canım benim karnım ağrıyo bugün adet olcam belli :))) ama başka planlarım var zayıflama kürüne başlıyorum 5 kilo fazlalığım var ondan kurtulmaya çalışacam inş:)) elma çayı kürü var hadi bismillah artık zayıflamamı yazarım buraya madem bebiş gelmiyo
bende izmirden katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
bende çok ayrı kaldım spordan eşim başlıcakmış ama sadece kardiyo yapacağım sen gelme diyip duruyorKuzu bence spora başla. Zayıflama konusunda yardımcı olabilirim sana. Ne yemelisin ne hareketler yapmalısın gibi.Hem de müthiş kafan dagilir. Herkes spor yapsiin mutluluk hormonları salgılansın bol bol :))
hmm öncesini bilemicem canım :)Öyledir belki ama daha öncesinden de cvp almamıştım sormak istedim o yüzden ama ben yanılıyor olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?