• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Iyiyim canim yumurta tembelligi cikti canim ya onu taktim biraz kafaya.. Sen nasilsin
İncir kuru yapsana yumurta tembelligi için iyiyim çok şükür ben de pazartesi 3.gün Dr a gittim hormonlar a bakıldı Dr bir sıkıntı yok dedi ama sanırım e2 biraz yüksek 187 çıkmış. Onun dışında bugün ilk defa ovu testine başladım daha adetin 5.günü ama işte merak ettim belki bunda olsun bir çift çizgi görürüm diye oda silik bi çizgi çıktı :63:

bende çok ayrı kaldım spordan eşim başlıcakmış ama sadece kardiyo yapacağım sen gelme diyip duruyor:KK51:2016 başında birlikte gittik biraz aletle çalışıp gerisinde plates yapıyordum... evde de yapabilirim ama ortam olmayınca olmuyor:KK43:
Bence sen de eşinle başla canım benim. Eğer mümkün değilse sabah kalkıp güzel bi kahve iç sonra tak atkini bereni kulakliklari da geçir kulağına aç güzel bi müzik tempolu yürü eve gelince de mis gibi duşunu alıp kahvaltını yap. Bak nasıl iyi gelecek

Bence sen de eşinle başla canım benim. Eğer mümkün değilse sabah kalkıp güzel bi kahve iç sonra tak atkini bereni kulakliklari da geçir kulağına aç güzel bi müzik tempolu yürü eve gelince de mis gibi duşunu alıp kahvaltını yap. Bak nasıl iyi gelecek
:KK57: pazar hariç bu dediğini yapamam ki.. akşam eve gelince anca odada bir iki hareket yapıp (karın kasları ve bacaklar için ) sonra ter dökerim ip atlamayıp kardiyo yaparım sonra salatamı yerim:KK70:

İncir kuru yapsana yumurta tembelligi için iyiyim çok şükür ben de pazartesi 3.gün Dr a gittim hormonlar a bakıldı Dr bir sıkıntı yok dedi ama sanırım e2 biraz yüksek 187 çıkmış. Onun dışında bugün ilk defa ovu testine başladım daha adetin 5.günü ama işte merak ettim belki bunda olsun bir çift çizgi görürüm diye oda silik bi çizgi çıktı :63:
187 mi:KK57: benim 18 çıktı:KK51:30 civarı normal yumurtlama diyorlar ama sana 187için bir şey demedi mi. ben incir kürü yapamıyorum canım prolaktinim yüksek 33 civarı çıktı incir tüketirsem ya da suyunu içersem 45e dayanır heralde:KK45:

kızlar size bir tüyo vereyim mi? tam ovulasyon günü olan birliktelikten erkek ebek. ovulasyon gününün 3 gün öncesinde olan birliktelikten kız oluyo... ben hangi arkadaşıma söylediysem doğru çıktı ve doktora sordum o da beni doğruladı. benim bir oğlum var şimdi de kızımı bekliyorum Rabbim nasip ederse :)

:KK57: pazar hariç bu dediğini yapamam ki.. akşam eve gelince anca odada bir iki hareket yapıp (karın kasları ve bacaklar için ) sonra ter dökerim ip atlamayıp kardiyo yaparım sonra salatamı yerim:KK70:
hahaha aynen:KK75: biz çalışan bayanlar olarak ancak bunu pazar yapabiliriz :KK6: ondada kendi adıma konuşuyorum gelen giden olmazsa :KK25: ama senelik izinde yapacağım eşimde izinli olursa:KK37: sahilde gidip yürüyeceğim valla, imrendim :KK42::mad::halay:

Back