• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Sloganımız !!! gelmeyen kırmızıdan ümit kesilmez :)
sweetdreams1985 sweetdreams1985
Yok canım benim karnım ağrıyo bugün adet olcam belli :))) ama başka planlarım var zayıflama kürüne başlıyorum 5 kilo fazlalığım var ondan kurtulmaya çalışacam inş:)) elma çayı kürü var hadi bismillah artık zayıflamamı yazarım buraya madem bebiş gelmiyo

Kız sizin alınganlığınız tutmuş ha dün zaten pek giremedim bide benim durumları biliyorsunuz hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren sıkıntı çekiyorum siz anlayışlı olmazsanız kim olacak :KK43: üzüldüm valla sitem etmişsiniz bende size sitem ediyorum o zaman hıh :hasta:
Yok canin alınganlık degil de senin sevincini de üzüntünü de paylasmak istiyorum benimle aynı zamanlarda mesaj yazanlara cevap verip de bana vermeyince ve bunu daha önce de yasayinca üzüldüm dedigin doğru insan sevdigine kırılır

Yok canım benim karnım ağrıyo bugün adet olcam belli :))) ama başka planlarım var zayıflama kürüne başlıyorum 5 kilo fazlalığım var ondan kurtulmaya çalışacam inş:)) elma çayı kürü var hadi bismillah artık zayıflamamı yazarım buraya madem bebiş gelmiyo
Kiloları verip hamile kalmak daha iyi olur zaten hamileyken baya kilo alacaz :)

Kuzu bence spora başla. Zayıflama konusunda yardımcı olabilirim sana. Ne yemelisin ne hareketler yapmalısın gibi.Hem de müthiş kafan dagilir. Herkes spor yapsiin mutluluk hormonları salgılansın bol bol :))

Kuzu bence spora başla. Zayıflama konusunda yardımcı olabilirim sana. Ne yemelisin ne hareketler yapmalısın gibi.Hem de müthiş kafan dagilir. Herkes spor yapsiin mutluluk hormonları salgılansın bol bol :))
bende çok ayrı kaldım spordan eşim başlıcakmış ama sadece kardiyo yapacağım sen gelme diyip duruyor:KK51:2016 başında birlikte gittik biraz aletle çalışıp gerisinde plates yapıyordum... evde de yapabilirim ama ortam olmayınca olmuyor:KK43:

Back