• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

günaydın kızlar:) öncelikle affınıza sığınarak soğuk, yağmurlu havalarda sıcacık yatağından çıkıp çalışan hanımlara günaydın:)) sonrada şu an sıcak evinde pijamasıyla sabah mahmurluğu yaşayan hanımlara günaydın:)))

çok fena enfeksiyon geçiriyorum, burnum kapalı yaşamaya çalışıyorum:cry::KK61::KK73:
2. Benim :) günaydın canım. Geçmiş olsun.

günaydın kızçeler bugün de inşallah hayırlısıyla gebelik haberlerini alırız... benim bugün ayrıntılı ultrasonum var. aranızda ayrıntılı ultrasona giren var mı nası bişi?

günaydın kızçeler bugün de inşallah hayırlısıyla gebelik haberlerini alırız... benim bugün ayrıntılı ultrasonum var. aranızda ayrıntılı ultrasona giren var mı nası bişi?
Girmedim hiç de bende merak etmiyo değilim. Karnından bakılıyo galiba

L laracraft arkadaşım dikkatimi çekiyor ben senin sorularına herkes gibi cvp veriyorum ama diğer arkadaşlara cvp veriyorsun bana vermiyorsn bir sorun varsa size cvp yada birşey yazmam birdaha
Ben hemen girip çıkıyorum gündüzleri yazıyorum ama akşamları durmuyorum canım.. bide görmedim kız hemen alınmış bak hele cadıya :KK200: Yok canım sen kusura bakma görmedim valla yoksa hepinizi seviyorum :KK50:

bugün bana da cevap vermedi. mesaj yoğunluğu var sanırım bugün belki aradan kaçırmıştır. malum kötü bi sonucunu yazdı bugün herkes geçmiş olsunlaru yagdırdığı için görmemiştir belki. (tabii bu benm tahminim canm )
Ne güzel açıkladın beni canım benim hepinizin ayrı ayrı teşekkür ediyorum yazamadıklarım kusuruma bakmasın lütfen

L laracraft cim bende gecmis olsun falan diye mesaj attim daha once de mesaj atmistim herkesinkini cevaplayip benimkini gormedin üzüldüm tatlim :KK43:
Kız sizin alınganlığınız tutmuş ha dün zaten pek giremedim bide benim durumları biliyorsunuz hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren sıkıntı çekiyorum siz anlayışlı olmazsanız kim olacak :( üzüldüm valla sitem etmişsiniz bende size sitem ediyorum o zaman hıh :hasta:

Ben hemen girip çıkıyorum gündüzleri yazıyorum ama akşamları durmuyorum canım.. bide görmedim kız hemen alınmış bak hele cadıya :KK200: Yok canım sen kusura bakma görmedim valla yoksa hepinizi seviyorum :KK50:
bazen iş yoğunluğunda giremediğim zamanlarda bir bakıyorum 20-25 bildirim olmuş aman Allahım hepsine nasıl cevap vereceğim diye düşünüyorum:KK70:bir bakıyorum Emineeemm Emineeemm saolsun bütün yazdıklarımı beğenmiş:confused:

bazen iş yoğunluğunda giremediğim zamanlarda bir bakıyorum 20-25 bildirim olmuş aman Allahım hepsine nasıl cevap vereceğim diye düşünüyorum:KK70:bir bakıyorum Emineeemm Emineeemm saolsun bütün yazdıklarımı beğenmiş:confused:
Kız valla benimki bazen gündüz geliyor kapatmak zorunda kalıyorum belli olmuyor yanı o arada kaçan kaçıyor gözümden okuyamadıklarım oluyor. Kızlarda küsmüş beren20 beren20 EslemM001 EslemM001

Girmedim hiç de bende merak etmiyo değilim. Karnından bakılıyo galiba
evet canım karından bakılıyo ama işte nelere bakıyolar onu merak ediyorum. yoksa her ay zaten doktora gidip ultrasona giriyoruz bunun ne özelliği var acaba... profesöre yönlendirdi doktorum çok pahalı yaaaa :(

Gelsinler onların kadasını alıcam :) aymavime o kadar yazıyorum ben ta 3 gün sonra yazıyor :D sevildiğim için sitem alıyorum kızlar hepiniz kardeşim gibisiniz Allah hepimizden razı olsun valla bütün dilekleriniz kabul olsun amin

evet canım karından bakılıyo ama işte nelere bakıyolar onu merak ediyorum. yoksa her ay zaten doktora gidip ultrasona giriyoruz bunun ne özelliği var acaba... profesöre yönlendirdi doktorum çok pahalı yaaaa :KK43:
Makina daha iyidir ondandır kesin :)

evde durmanın en güzel yanı
1- Sabah erkenden evden çıkmıyorsun
2-Akşam yemek hazır, ev derli toplu oluyor :)) onun haricinde çalışmak çok güzel:)

çalışmanın en kötü yanı : çocuğunu evde bırakıp evden milletin ağız kokusunu çekmek için gidiyosun... parayı bulan lidyalıları ALLAH nası biliyosa öyle yapsın... çok zor geliyo oğlumdan ayrılmak :(

Back