• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

187 mi:KK57: benim 18 çıktı:KK51:30 civarı normal yumurtlama diyorlar ama sana 187için bir şey demedi mi. ben incir kürü yapamıyorum canım prolaktinim yüksek 33 civarı çıktı incir tüketirsem ya da suyunu içersem 45e dayanır heralde:KK45:
Benim prolaktin De çok düşük değil ki 21 çıktı bu e 2 demek çok mu yumurta oluşuyor demek şimdi bak kötü oldum Dr hiç birşey vermedi normal dedi gönderdi

Benim prolaktin De çok düşük değil ki 21 çıktı bu e 2 demek çok mu yumurta oluşuyor demek şimdi bak kötü oldum Dr hiç birşey vermedi normal dedi gönderdi
benimkide öyle dedi sadece yumurta tembelliği var pko diyemeyiz dedi adetlerim düzenli olduğu için.. benim bildiğim pko demek için sadece hormon yeterli değil ultrasonda da bakmadı.. aman valla değiştircem bu doktoru kimseye iyi demeye gelmiyor.. bence sende başka bir doktora daha göster sonuçlarını.. 187 normal gelmedi bana.. e2 östrojen hormonu canım yani direk yumurtlamayla alakalı netten araştırdım bende.. e2 arttıran bitkiler diye.. adaçayı çıktı onu içicem olmadı ocakta regl olursam..

benimkide öyle dedi sadece yumurta tembelliği var pko diyemeyiz dedi adetlerim düzenli olduğu için.. benim bildiğim pko demek için sadece hormon yeterli değil ultrasonda da bakmadı.. aman valla değiştircem bu doktoru kimseye iyi demeye gelmiyor.. bence sende başka bir doktora daha göster sonuçlarını.. 187 normal gelmedi bana.. e2 östrojen hormonu canım yani direk yumurtlamayla alakalı netten araştırdım bende.. e2 arttıran bitkiler diye.. adaçayı çıktı onu içicem olmadı ocakta regl olursam..
Aaaa ama ben çok adaçayı içerim ciddi misin hemen bırakayım. Gönderdim canım başka bir Dr arkadaşıma bide okulumda ki biyoloji öğretmene gösterdim normal dediler bir sıkıntı yok dediler kafam karıştı yaaa

Aaaa ama ben çok adaçayı içerim ciddi misin hemen bırakayım. Gönderdim canım başka bir Dr arkadaşıma bide okulumda ki biyoloji öğretmene gösterdim normal dediler bir sıkıntı yok dediler kafam karıştı yaaa
bende hiç içmem:KK48: acaba ondan mı östrojen hormonun çok :KK64: herkes normal dediyse sıkıntı yoktur canım çok kafana takma

bir garip oblomov bir garip oblomov kızlar ya ben doktora gitmiştim demiştim ya fena gribim diye dahiliye doktoru ilac vermeden bi betahcg bakalım demişti 1.20 çıkmıştı 2 gun once daha sonuçları göstermedim bugün gidicem ama ben netren baktım ve referans değer min 0 max 5 yaziyordu benim ki 1.20 olunca gebelik yok diye düşündüm ama hala adet olmadım suan 2 gun gecti ben bu bünyemi anlamıyorum hamilelki olsa kanda cikmazmiydi

Back