- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
bence testini yenile :)Yok yapmadim beklesem mi napsam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence testini yenile :)Yok yapmadim beklesem mi napsam
Doktorlar bi kaç gün adet geckmesini gecikmeden saymıyolar. 1 Hafta geçmesi lazım. Çıkmayabilir.Yok malesef ama Nye boyle ki. Birde hamileysen bile testte cikmama durumu olur mu
ben yazın hep ordayım evim orada çünküher yer olabilir :) Zalim eşimin vicdanına bağlı :)
Beklemem lazım biraz dahaDoktorlar bi kaç gün adet geckmesini gecikmeden saymıyolar. 1 Hafta geçmesi lazım. Çıkmayabilir.
Bizim denizimiz yok ki ;(ben yazın hep ordayım evim orada çünküeşim balık tutar ben sandalyede oturup kitap okurum belki denk gelmişizdir
![]()
AnkaraKizlarr hadi biraz konu değiştirip kafamızı dagitalim:) Hangi şehirlerde yasiyorsunuz bu arada ben Ankara![]()
Benim prolaktin De çok düşük değil ki 21 çıktı bu e 2 demek çok mu yumurta oluşuyor demek şimdi bak kötü oldum Dr hiç birşey vermedi normal dedi gönderdi187 mibenim 18 çıktı
30 civarı normal yumurtlama diyorlar ama sana 187için bir şey demedi mi. ben incir kürü yapamıyorum canım prolaktinim yüksek 33 civarı çıktı incir tüketirsem ya da suyunu içersem 45e dayanır heralde
![]()
kıyamam sana gel bizim denizimiz herkese yeterBizim denizimiz yok ki ;(
ben yazın hep ordayım evim orada çünküeşim balık tutar ben sandalyede oturup kitap okurum belki denk gelmişizdir
![]()
benimkide öyle dedi sadece yumurta tembelliği var pko diyemeyiz dedi adetlerim düzenli olduğu için.. benim bildiğim pko demek için sadece hormon yeterli değil ultrasonda da bakmadı.. aman valla değiştircem bu doktoru kimseye iyi demeye gelmiyor.. bence sende başka bir doktora daha göster sonuçlarını.. 187 normal gelmedi bana.. e2 östrojen hormonu canım yani direk yumurtlamayla alakalı netten araştırdım bende.. e2 arttıran bitkiler diye.. adaçayı çıktı onu içicem olmadı ocakta regl olursam..Benim prolaktin De çok düşük değil ki 21 çıktı bu e 2 demek çok mu yumurta oluşuyor demek şimdi bak kötü oldum Dr hiç birşey vermedi normal dedi gönderdi
çok istiyorum gelmek ankaraya ama hiç kısmet olmadı halam çağırıp duruyor evlendin bari kocanla gel diyeAnkara![]()
Bende ankarada eskişehire gelin geldim :)çok istiyorum gelmek ankaraya ama hiç kısmet olmadı halam çağırıp duruyor evlendin bari kocanla gel diye![]()
Aaaa ama ben çok adaçayı içerim ciddi misin hemen bırakayım. Gönderdim canım başka bir Dr arkadaşıma bide okulumda ki biyoloji öğretmene gösterdim normal dediler bir sıkıntı yok dediler kafam karıştı yaaabenimkide öyle dedi sadece yumurta tembelliği var pko diyemeyiz dedi adetlerim düzenli olduğu için.. benim bildiğim pko demek için sadece hormon yeterli değil ultrasonda da bakmadı.. aman valla değiştircem bu doktoru kimseye iyi demeye gelmiyor.. bence sende başka bir doktora daha göster sonuçlarını.. 187 normal gelmedi bana.. e2 östrojen hormonu canım yani direk yumurtlamayla alakalı netten araştırdım bende.. e2 arttıran bitkiler diye.. adaçayı çıktı onu içicem olmadı ocakta regl olursam..
Canimmmm hamilesinnnn yaaaaa çok sevindimmmmmAdete 4 kala :) ovu testi
Yok kuzum ovulasyon testi. Hamilelik testi elimde bi tane var onu salıya saklıyorum. Pazartesi adet günüm :)Canimmmm hamilesinnnn yaaaaa çok sevindimmmmm
Ay yaaa bi sevindim ki inşallah Allahım nasip eder hayırla sağlıcakla gelsinler artık Rabbim in izniyleYok kuzum ovulasyon testi. Hamilelik testi elimde bi tane var onu salıya saklıyorum. Pazartesi adet günüm :)
bende hiç içmemAaaa ama ben çok adaçayı içerim ciddi misin hemen bırakayım. Gönderdim canım başka bir Dr arkadaşıma bide okulumda ki biyoloji öğretmene gösterdim normal dediler bir sıkıntı yok dediler kafam karıştı yaaa
Aminnn canım inşallahAy yaaa bi sevindim ki inşallah Allahım nasip eder hayırla sağlıcakla gelsinler artık Rabbim in izniyle