• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

valla canım rast gele hepsinden koyup karıştırdım sabah aç karnına yedim çörek otunu tane olarak alırsan çiğneyerek yersen daha faydalı oluyormuş piyasada ezilmiş haldede var çünkü... biraz boğazı yakıyor ve tek tek çiğnemek zor oluyor ama yumurta geliştirdiği için değer.. gerçi ben pek verim alamadım ama.. birde reglinin 2. günü başlıyorsun
Bunay da olmazsa inşallah uygularım cnm çok saol gamzem

bugün kalp atışlarını dinledim. çok güzeldi. doktor çok olumlu konuşmuyor, düşmemesi için tavsiye vermesini istedim. allah bilir diyor. off offf.. 8 haftalık olduk ama bişi olursa çok üzülmeyeyim diye takvimi kaldırdım. tahmini doğum 17 ağustos.
İnşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Kızlar düşükten sonra ne zaman şişkinlik gider ? Göğüslerim normal haline ne zaman döner bide kanama ne kadar sürer ve ne zaman adet olurum :KK70: lütfen cevaplayın fıstıklar
Benim 5 gün sürdü bitti canımcım..için tamamen temizlenince göğüslerde foss oluyor ..niye düştü diye araştırma çünkü bölesi hayırlısıymış

Benim 5 gün sürdü bitti canımcım..için tamamen temizlenince göğüslerde foss oluyor ..niye düştü diye araştırma çünkü bölesi hayırlısıymış
Yarın sonuçları alıcam canım inş temiz çıkar ya hayırdır Emin'im ben zaten baştan beri sorun yaşadım biliyorsun sevindim üzülmedim desem yeridir.. bunlar iyi günlerimdi ama şimdi içim rahatladı en azından eşimin istediği zaman yanımda duracak karşımda değil. Allah o kadar sıkıntıya göz yaşına dayanamadı bana acıdı başka bişey demiyorum. Mutluyum içimde huzur var anlamadığım tabi biraz sarsıldım ama normalde de ben soğuk kanlı biriyimdir.. duygusal taraflarımı öldürdüm :KK45:

L laracraft arkadaşım dikkatimi çekiyor ben senin sorularına herkes gibi cvp veriyorum ama diğer arkadaşlara cvp veriyorsun bana vermiyorsn bir sorun varsa size cvp yada birşey yazmam birdaha

L laracraft arkadaşım dikkatimi çekiyor ben senin sorularına herkes gibi cvp veriyorum ama diğer arkadaşlara cvp veriyorsun bana vermiyorsn bir sorun varsa size cvp yada birşey yazmam birdaha
bugün bana da cevap vermedi. mesaj yoğunluğu var sanırım bugün belki aradan kaçırmıştır. malum kötü bi sonucunu yazdı bugün herkes geçmiş olsunlaru yagdırdığı için görmemiştir belki. (tabii bu benm tahminim canm )

bugün bana da cevap vermedi. mesaj yoğunluğu var sanırım bugün belki aradan kaçırmıştır. malum kötü bi sonucunu yazdı bugün herkes geçmiş olsunlaru yagdırdığı için görmemiştir belki. (tabii bu benm tahminim canm )
Öyledir belki ama daha öncesinden de cvp almamıştım sormak istedim o yüzden ama ben yanılıyor olabilirim

Aman canım sanmıyorum ben yarin gebelik testi yapayım adete 2 gün kala oluyo galiba çıkar varsa olmazsa önümüzdeki ay corek otu bal tarçın yapacam inş bakalım nasip sende bi gelişme var mi
Rahim filmi çektirdim aralikta catlatma ignesi kullandim ama ama daha nasip olmadi hayırlısıyla tez vakitte olur inşallah

L laracraft cim bende gecmis olsun falan diye mesaj attim daha once de mesaj atmistim herkesinkini cevaplayip benimkini gormedin üzüldüm tatlim :KK43:

günaydın kızlar.. bugün saat 5te uyandım bir daha uyuyamadım:KK51:oturdum kitap okudum bende:kahve:bakalım bugün inşallah uykum gelmez yoksa zaman geçmek bilmez:skandal:

Yarın normal gebelik testi yapacam inş canım aldım bakalım hayırlısı
canım hadi hayırlı sonuçlarla gel inşallah:KK36:

günaydın kızlar:) öncelikle affınıza sığınarak soğuk, yağmurlu havalarda sıcacık yatağından çıkıp çalışan hanımlara günaydın:)) sonrada şu an sıcak evinde pijamasıyla sabah mahmurluğu yaşayan hanımlara günaydın:)))

çok fena enfeksiyon geçiriyorum, burnum kapalı yaşamaya çalışıyorum:cry::KK61::KK73:

Günaydınnnn.....Ben yatmayı çok seviyorum ya hele ki soğukta :) uyumasam bile yatağın içinden çıkmayım :)
bir garip oblomov bir garip oblomov
ben öyle böyle kalkacağım için canım yatmadım ortalığı topladım biraz:KK48: ama eşimi uyandırmaya yatak odasına gittim girdim yatağa oh bir sıcaktı zor ayrıldım yataktan:KK45:

Back