2. Benim :) günaydın canım. Geçmiş olsun.günaydın kızlar:) öncelikle affınıza sığınarak soğuk, yağmurlu havalarda sıcacık yatağından çıkıp çalışan hanımlara günaydın:)) sonrada şu an sıcak evinde pijamasıyla sabah mahmurluğu yaşayan hanımlara günaydın:)))
çok fena enfeksiyon geçiriyorum, burnum kapalı yaşamaya çalışıyorum
günaydınlar, yaptın mı testi, inşallah güzel haberler bekliyoruz:)Yarın normal gebelik testi yapacam inş canım aldım bakalım hayırlısı
Evde durmanında çalışmanında ayrı güzellikleri varben öyle böyle kalkacağım için canım yatmadım ortalığı topladım birazama eşimi uyandırmaya yatak odasına gittim girdim yatağa oh bir sıcaktı zor ayrıldım yataktan
Girmedim hiç de bende merak etmiyo değilim. Karnından bakılıyo galibagünaydın kızçeler bugün de inşallah hayırlısıyla gebelik haberlerini alırız... benim bugün ayrıntılı ultrasonum var. aranızda ayrıntılı ultrasona giren var mı nası bişi?
Ben hemen girip çıkıyorum gündüzleri yazıyorum ama akşamları durmuyorum canım.. bide görmedim kız hemen alınmış bak hele cadıya
Ne güzel açıkladın beni canım benim hepinizin ayrı ayrı teşekkür ediyorum yazamadıklarım kusuruma bakmasın lütfenbugün bana da cevap vermedi. mesaj yoğunluğu var sanırım bugün belki aradan kaçırmıştır. malum kötü bi sonucunu yazdı bugün herkes geçmiş olsunlaru yagdırdığı için görmemiştir belki. (tabii bu benm tahminim canm )
Kız sizin alınganlığınız tutmuş ha dün zaten pek giremedim bide benim durumları biliyorsunuz hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren sıkıntı çekiyorum siz anlayışlı olmazsanız kim olacak
bazen iş yoğunluğunda giremediğim zamanlarda bir bakıyorum 20-25 bildirim olmuş aman Allahım hepsine nasıl cevap vereceğim diye düşünüyorumBen hemen girip çıkıyorum gündüzleri yazıyorum ama akşamları durmuyorum canım.. bide görmedim kız hemen alınmış bak hele cadıyaYok canım sen kusura bakma görmedim valla yoksa hepinizi seviyorum
evde durmanın en güzel yanıEvde durmanında çalışmanında ayrı güzellikleri var
Kız valla benimki bazen gündüz geliyor kapatmak zorunda kalıyorum belli olmuyor yanı o arada kaçan kaçıyor gözümden okuyamadıklarım oluyor. Kızlarda küsmüşbazen iş yoğunluğunda giremediğim zamanlarda bir bakıyorum 20-25 bildirim olmuş aman Allahım hepsine nasıl cevap vereceğim diye düşünüyorumbir bakıyorum Emineeemm saolsun bütün yazdıklarımı beğenmiş
evet canım karından bakılıyo ama işte nelere bakıyolar onu merak ediyorum. yoksa her ay zaten doktora gidip ultrasona giriyoruz bunun ne özelliği var acaba... profesöre yönlendirdi doktorum çok pahalı yaaaaGirmedim hiç de bende merak etmiyo değilim. Karnından bakılıyo galiba
Makina daha iyidir ondandır kesin :)evet canım karından bakılıyo ama işte nelere bakıyolar onu merak ediyorum. yoksa her ay zaten doktora gidip ultrasona giriyoruz bunun ne özelliği var acaba... profesöre yönlendirdi doktorum çok pahalı yaaaa
Makina daha iyidir ondandır kesin :)
Gelsinler onların kadasını alıcam :) aymavime o kadar yazıyorum ben ta 3 gün sonra yazıyorsevildiğim için sitem alıyorum kızlar hepiniz kardeşim gibisiniz Allah hepimizden razı olsun valla bütün dilekleriniz kabul olsun amin
evde durmanın en güzel yanı
1- Sabah erkenden evden çıkmıyorsun
2-Akşam yemek hazır, ev derli toplu oluyor :)) onun haricinde çalışmak çok güzel:)
Bencede :)Kizlarr hadi biraz konu değiştirip kafamızı dagitalim:) Hangi şehirlerde yasiyorsunuz bu arada ben Ankara
Aynen cnım arkadaşım acıbademe gidiyodu hamileyken. Ayrıntılı ultrsona girmesini söyledi doktor 300 lira verdi.makina parası veriyoz yani... bu da ilginçmiş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?