• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Düşükten sonra hemen hamile kalınabiliyo canım. İnşallah sağlıklı bebeğin gelecek. L laracraft sonuçta hamile kalabiliyosun. Ne dertler var. Hastanede öğreniyorum hepsini. Halimize şükrediyorum. Bizde hiç aşılmayacak sorunlar yok.
Canım valla ben uzun bir süre düşünmüyorum tatile giderim bide düğünümüz var ondan sonra hayırlısıyla olur inşallah.. çoçukmu eş mi arada kalmaktansa ikisininde yanımda olacağı zaman olsun sağlıklı bi şekilde inşallah sende bu ay bi mucize yaşarsın

Canım valla ben uzun bir süre düşünmüyorum tatile giderim bide düğünümüz var ondan sonra hayırlısıyla olur inşallah.. çoçukmu eş mi arada kalmaktansa ikisininde yanımda olacağı zaman olsun sağlıklı bi şekilde inşallah sende bu ay bi mucize yaşarsın
Doktor beni ümitlendirdi ama hiç sanmıyorım ya. Az önce ovulasyon yaptım. İkinci çizgi çıkmadı bile

Kızlar düşükten sonra ne zaman şişkinlik gider ? Göğüslerim normal haline ne zaman döner bide kanama ne kadar sürer ve ne zaman adet olurum :D lütfen cevaplayın fıstıklar

Doktor beni ümitlendirdi ama hiç sanmıyorım ya. Az önce ovulasyon yaptım. İkinci çizgi çıkmadı bile
Sen onlara bakma canım kimin de çıkar kilinde çıkmaz takılma böyle şeylere rabbim hayırlısını versin her daim

Sen onlara bakma canım kimin de çıkar kilinde çıkmaz takılma böyle şeylere rabbim hayırlısını versin her daim
Aynen canım. Hayırlı bir şekilde gelsin inşallah. Pazartesi adet günüm gelmezde salı test yapacam. Doktordada randevum var. Hamile olup olmadığımı testte öğreneyimde doktora gidince şok olmayayım

Kızlar düşükten sonra ne zaman şişkinlik gider ? Göğüslerim normal haline ne zaman döner bide kanama ne kadar sürer ve ne zaman adet olurum :KK70: lütfen cevaplayın fıstıklar
Bünyeye ve düşüğün haftasına göre değişiklik gösterebilir ama genelde adet döngün nasıl sa o kdr kanamam olur belki yoğun luğu değişir ve yine kaç günde adet oluyor San yine olursun bende öyle oldu doktorum bu şekilde anlatmıştı

Kızlar benim de ilk denememdi. Regl den 3 gün önce ovulasyon testi yaptım negatif ti. Bende bu aya dair ümidimi kaybettim. Yarın regl olacağım hatta oldum oluyorum gibi bir şey. Bakalım birde inofolic le deneyeyim şansımı. Yarın olduğum gibi baslayacagim kismetse

Kızlar benim de ilk denememdi. Regl den 3 gün önce ovulasyon testi yaptım negatif ti. Bende bu aya dair ümidimi kaybettim. Yarın regl olacağım hatta oldum oluyorum gibi bir şey. Bakalım birde inofolic le deneyeyim şansımı. Yarın olduğum gibi baslayacagim kismetse
Ben 7. Ayında hamile kaldım ama boş gebelikmiş geçen ay kürtaj oldum korunmuyorm canım artık 3 güne se adet olmayı bekliyorum umarım olmam

Selam adetim normalde bugündü belimde yaklaşık 10 gündür çok feci ağrı vardı bugün çok yok gebelik düşünüyorum ara ara kasıklarımda ağrı oluyo 10 gündür mide bulantım var acaba hamile olabilir miyim idrar testi yaptım ama negatif 4 defa düşük yaşadım doktor folbiol ve coraspin verdi bana yardımcı olur musunuz​

Back