- 6 Ekim 2016
- 829
- 631
- 33
- 41
Bunay da olmazsa inşallah uygularım cnm çok saol gamzemvalla canım rast gele hepsinden koyup karıştırdım sabah aç karnına yedim çörek otunu tane olarak alırsan çiğneyerek yersen daha faydalı oluyormuş piyasada ezilmiş haldede var çünkü... biraz boğazı yakıyor ve tek tek çiğnemek zor oluyor ama yumurta geliştirdiği için değer.. gerçi ben pek verim alamadım ama.. birde reglinin 2. günü başlıyorsun
Kendiliğinden düşmesi iyi olmuş benimde öle olmuştu ..hayırlısı olsun canım kıyamamYok canım kendiliğinden düştü bugün doktora gittim temiz ddi sorun yok antibiyotik verdi. Artık daha bebek demem benim uyuz hazır olana kadar
İnşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbimbugün kalp atışlarını dinledim. çok güzeldi. doktor çok olumlu konuşmuyor, düşmemesi için tavsiye vermesini istedim. allah bilir diyor. off offf.. 8 haftalık olduk ama bişi olursa çok üzülmeyeyim diye takvimi kaldırdım. tahmini doğum 17 ağustos.
10 ay olduKızlar herkes ne zamandır deniyor bi yazabilir mi
Bence şahane cnm erken gebelik testi yap inşallah var@kütüphanekedisi ve diğer arkadaşlar elimde gebelik testi olmadığı için adete 3 gün kala ovulasyon testi yaptım sizce umut var mı yok mu???
Benim 5 gün sürdü bitti canımcım..için tamamen temizlenince göğüslerde foss oluyor ..niye düştü diye araştırma çünkü bölesi hayırlısıymışKızlar düşükten sonra ne zaman şişkinlik gider ? Göğüslerim normal haline ne zaman döner bide kanama ne kadar sürer ve ne zaman adet olurumlütfen cevaplayın fıstıklar
Yarın normal gebelik testi yapacam inş canım aldım bakalım hayırlısıBence şahane cnm erken gebelik testi yap inşallah var
Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallahYarın normal gebelik testi yapacam inş canım aldım bakalım hayırlısı
Ayy hadi hayırlısı canım benim. Sabah ilk idrarla mi yapacaksinYarın normal gebelik testi yapacam inş canım aldım bakalım hayırlısı
Yarın sonuçları alıcam canım inş temiz çıkar ya hayırdır Emin'im ben zaten baştan beri sorun yaşadım biliyorsun sevindim üzülmedim desem yeridir.. bunlar iyi günlerimdi ama şimdi içim rahatladı en azından eşimin istediği zaman yanımda duracak karşımda değil. Allah o kadar sıkıntıya göz yaşına dayanamadı bana acıdı başka bişey demiyorum. Mutluyum içimde huzur var anlamadığım tabi biraz sarsıldım ama normalde de ben soğuk kanlı biriyimdir.. duygusal taraflarımı öldürdümBenim 5 gün sürdü bitti canımcım..için tamamen temizlenince göğüslerde foss oluyor ..niye düştü diye araştırma çünkü bölesi hayırlısıymış
bugün bana da cevap vermedi. mesaj yoğunluğu var sanırım bugün belki aradan kaçırmıştır. malum kötü bi sonucunu yazdı bugün herkes geçmiş olsunlaru yagdırdığı için görmemiştir belki. (tabii bu benm tahminim canm )
Öyledir belki ama daha öncesinden de cvp almamıştım sormak istedim o yüzden ama ben yanılıyor olabilirimbugün bana da cevap vermedi. mesaj yoğunluğu var sanırım bugün belki aradan kaçırmıştır. malum kötü bi sonucunu yazdı bugün herkes geçmiş olsunlaru yagdırdığı için görmemiştir belki. (tabii bu benm tahminim canm )
Rahim filmi çektirdim aralikta catlatma ignesi kullandim ama ama daha nasip olmadi hayırlısıyla tez vakitte olur inşallahAman canım sanmıyorum ben yarin gebelik testi yapayım adete 2 gün kala oluyo galiba çıkar varsa olmazsa önümüzdeki ay corek otu bal tarçın yapacam inş bakalım nasip sende bi gelişme var mi
canım hadi hayırlı sonuçlarla gel inşallahYarın normal gebelik testi yapacam inş canım aldım bakalım hayırlısı
ben öyle böyle kalkacağım için canım yatmadım ortalığı topladım birazGünaydınnnn.....Ben yatmayı çok seviyorum ya hele ki soğukta :) uyumasam bile yatağın içinden çıkmayım :)
bir garip oblomov
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?