• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Buda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.

Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.

Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :) :anneadayı::anne::KK200::nazar:

HAMİLELERİMİZ :) :anneadayı:

@zuhrealam 10 Ekim :anneadayı::nazar:
@Princess91 16 Ekim :anneadayı::nazar:
@Uzunnn 16 Ekim :anneadayı::nazar:
@Senay_26 22 Ekim:anneadayı::nazar:
@Zey-has 24 Ekim :anneadayı::nazar:
@eyluluseverim 24 Ekim :anneadayı::nazar:
@Oykucan 31 Ekim :anneadayı::nazar:
@Aysena_ 31 Ekim :anneadayı::nazar:
@Nothingg 2 Kasım :anneadayı::nazar:
@Mrvmdpl 6 Kasım :anneadayı::nazar:
@Minnosgelin 21 Kasım :anneadayı::nazar:
@derya6129 23 Kasım :anneadayı::nazar:
L laracraft Aralık :anneadayı::nazar:
@cituhanba01 Aralık :anneadayı::nazar:
@kutuphanekedisi Ocak :anneadayı: :nazar:

HAMİLE ADAYLARI:

@i006
@kutuphanekedisi
@mervem-metem
@Emineeemm
@bir garip oblomov
yesa yesa
@Amor fati
@aymavim
@maviturna
@denizvemehtap35
@aysesahra
beren20 beren20
@mutlu3234
@bengisucuk
@Masal_ayaz
@Melek Karakan
Ben de varım bat 25 ocak :)

Sözünü dinlicem canım adet olmadım daha bugün olsam cumartesi hemen gidip hormon için kan vericem bende şu hormon içinde kan vereyim onda da sıkıntı çıkmazsa o zaman eşime geçiyor sıra suan hemen olsam da gidip kan versem diyorum bide adetin kesin 3. Günü mü olmalı 2 yada 4 fark eder mi
internette araştırdığımda 2-5i arasında gidebilirsiniz yazıyor ama 2. ya da 3. günü git canım

@kütüphanekedisi ve diğer arkadaşlar elimde gebelik testi olmadığı için adete 3 gün kala ovulasyon testi yaptım sizce umut var mı yok mu???

Eklentiler

• DSC_4096.JPG
    DSC_4096.JPG
    30,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG-20170104-WA0001.jpg
    IMG-20170104-WA0001.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 37
bu şekilde bende de olomştu ama sonuç hüsran... canım baya bir belirgin çıkması lazım çok koyu... benim anladığım :oops:
Evet canim bende öyle biliyorum. Pazartesi günü yapmıştım gene ovulasyon testi daha silik gibiydi sanki bu sefer daha belirgin geldi bana bilmiyorum aslında umutlanmamak en güzeli. Olmazsa yarın sabah yine gebelik testi yaparım Amaaa an ne zor bu isler

@kütüphanekedisi ve diğer arkadaşlar elimde gebelik testi olmadığı için adete 3 gün kala ovulasyon testi yaptım sizce umut var mı yok mu???
Ayy canim bir an gebelik testi sandim ama ovulasyonmus inşallah bebegin seninledir canim yarin da yap koyulasma olursa hamile olabilirsin tabi bir ihtimal bu

Ayy canim bir an gebelik testi sandim ama ovulasyonmus inşallah bebegin seninledir canim yarin da yap koyulasma olursa hamile olabilirsin tabi bir ihtimal bu
Aman canım sanmıyorum ben yarin gebelik testi yapayım adete 2 gün kala oluyo galiba çıkar varsa olmazsa önümüzdeki ay corek otu bal tarçın yapacam inş bakalım nasip sende bi gelişme var mi

gebelik testi sandım canım ya :anneadayı: en iyisi gebelik testi yap canım en garantisi şimdi ne desek boş.. çünkü ne silik ne koyu çıkmış tam arası

tatlım benim hakkında hayırlısı olsun..bunu da yaşayacağımız varmış.. hamile kalabiliyoruz çok şükür.. her şeyde şükür sebebi aramak lazım buna çok inanıyorum ben.. sen hazırsın inşallah eşinin de hazır olduğu bir zamanda yine nasip eder Rabbim
Kan Test verdim bakalım neyden kaynaklı olmuş düşük inşallah temiz çıkar sonuçlarım hayırlısıyla :) hani sen girmeyecektin buraya valla ben bebek planlaması artık yapmıyorum ama yinede yazarım yani :) :D

Kan Test verdim bakalım neyden kaynaklı olmuş düşük inşallah temiz çıkar sonuçlarım hayırlısıyla :) hani sen girmeyecektin buraya valla ben bebek planlaması artık yapmıyorum ama yinede yazarım yani :) :KK70:
Cok soru soran olmus cevaplamadan yapamam ki kayitsiz kalamam ya canlarim benim burdakiler birine en ufak faydam dokunduysa ne ala:KK36: bak kizlar inofolik kullandiklari ay hamile kaldilar ne sevindim anlatamam.. Ben cikarmadim inofolik fikrini ama benden gorup duyup kullandilarsa daha da mutlu oluyorum

Kan Test verdim bakalım neyden kaynaklı olmuş düşük inşallah temiz çıkar sonuçlarım hayırlısıyla :) hani sen girmeyecektin buraya valla ben bebek planlaması artık yapmıyorum ama yinede yazarım yani :) :KK70:

Kan sonucun cikinca hemen yaz guzelce sor doktora bakalim bizide bilgilendir benim kimyasal oldugu icinherhangi bir test vs yapilmadi nornal dedi doktor anca 2. 3. Kere olursa yapiyorlarmis

Kan sonucun cikinca hemen yaz guzelce sor doktora bakalim bizide bilgilendir benim kimyasal oldugu icinherhangi bir test vs yapilmadi nornal dedi doktor anca 2. 3. Kere olursa yapiyorlarmis
Benim doktorum sağolsın baya alakalı bi daha olmasın diye yapalım dedi bütün testleri bende timam dedim :D.

Düşükten sonra hemen hamile kalınabiliyo canım. İnşallah sağlıklı bebeğin gelecek. L laracraft sonuçta hamile kalabiliyosun. Ne dertler var. Hastanede öğreniyorum hepsini. Halimize şükrediyorum. Bizde hiç aşılmayacak sorunlar yok.

bir garip oblomov bir garip oblomov seninle yüz yüze görüşmek isterdim :)
Ay canim benim ya valla bende cok isterim sizlerle gorusmek:KK36: sosyal hesaplarimi kapattigima pisman olacagim aklima gelmezdi en azindan oralardan gorusebilirdik.. Cok fazla arkadasim var bu siteden yuzumuzu gorunce bile daha baska oluyor gormeden sevdiklerimizi gorunce baglar daha da kuvvetli oluyor sanki :KK36:

Ay canim benim ya valla bende cok isterim sizlerle gorusmek:KK36: sosyal hesaplarimi kapattigima pisman olacagim aklima gelmezdi en azindan oralardan gorusebilirdik.. Cok fazla arkadasim var bu siteden yuzumuzu gorunce bile daha baska oluyor gormeden sevdiklerimizi gorunce baglar daha da kuvvetli oluyor sanki :KK36:
Aynen canım ya. Hatta aynı şehirde olsak organizasyon yapardık :)

Back