- 10 Mayıs 2014
- 3.081
- 3.141
- 133
- 33
geçmiş olsunSağlıksız gebelik kanda artış düşük ilerliyor kese bile oluşmamış kanamam devam diyor doktor düşük yapıyorsun dedi. Hayırlısı böyleymiş 9 ay boyunca huzurum biteceğine böylesi daha hayırlı.. sağlıksız olduğu için üzülmüyorum en son 228 di 6 gün geçmiş 670 olmuş
Hayırlı uğurlu olsun canımKizlarrrrrr geçen hafta buraya yazmıştım belirtileri falan ama çok ihtimal vermemiştik bende sonra ümidi kestim ama adet olmayınca bir hastalık mı var diye 5 gün sonra yani dün gittim gecikmenin 25 inci günü hamile olduğumu öğrendimmm beta hcg 2163 çıktı Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin inşallah dualarım sizinlebirde yeni bir sorum var doktor ne kadarlık olduğunu söylemedi bu değerler kaç haftalık oluyor bilen var mı?
Ay bugün topiğe bir girdim hep hamile :). Maşallah sizeKizlarrrrr ne yazacagim bilmiyirummm ben sabah sabah soklardayimmm bakin banaaa...
Eki Görüntüle 1934203 @kutuphanekedisi @yesa1 @YESIMBOZ @morordek @bir garip oblomov @mervem-metemKontes001 @beren20 @boza @Gazel2110@Kuzugiller @sunflower
Kizlarr inan suan aklima gelmiyorsunz zor yaziyorum ellerim titriyor.
1 gün kaldi inşallah hamileyimdir canım çok istyrm Allah isteyen herkese nasip etsinTabiki umut var benim 6 gün günüm geçtiği halde negatifti taaki on gün sonra çizgi gördüm ..inşallah hayırlısıyla hamilesindir günün geçecektir inş
oleyyy bi hamiş dahaaaKizlarrrr sonucum cikti 828 mis Allahimmmmm hamileyimm diyebilirim artik suan sevinebildim.sana emanetiz Ya Rabbimm.
Biliyorsun gerçekten hissetmiştim :) söylemiştim sana ..Allah tamamını erdirsin hayırlı uğurlu olsun
Kizlarr bende bi sorun yok ama inofolic kullanmaya başlayayım diyorum. Pko hastası değilim ama yine de kullanabilirim değil mi? Onun bi toz olanı birde tablet olanı varmis hangisini almalı ne zaman kullanmaya başlamalı kullananlar bi yardımcı olabilir mi
Ayy keşke canım ama benim hiç umudum yok ne bileyim gebelik testim adete 5 gun kala test yaptım oda negatif çıktı tek umudum bu ovulasyon tesyiydi ama bilmiyorum bende öbür ay Çörekotu bal tarçın karışımı yapayım inşallah sende ne var ne yokAy inş canım hamilesindir düşükten sonra zaten hamilelik hemen olurmuş inş Yen'i yıl sana uğurlu gelecek
Aa supersin. Tamam bende başlayayım adetin ilk günü mü başlayayım birde ne kadar süre kullanicamÇok sağol canım benim, İnşallah darısı başınıza olsun :))
Canım bende de sorun yoktu. Doktor tavsiyesiyle inofolik toz kullandım, sabah 1 poşet akşam 1 poşet şeklinde.
Canım süresini bilmiyorum, en fazla kaç ay kullanılmalı bir bilgim yok ama adetle başlıyorsun içmeyeAa supersin. Tamam bende başlayayım adetin ilk günü mü başlayayım birde ne kadar süre kullanicam
ben de bugün sipariş verdimD: eczaneci getirecek birazdan. ovülasyona 5-6 gün kala başlamış olacağım...Canım süresini bilmiyorum, en fazla kaç ay kullanılmalı bir bilgim yok ama adetle başlıyorsun içmeye
Esime soyleyeyim de aksam alsin. Ilk bu ay denedik yarin regl gunum oldum olucam kiziyor o da bana acele ediyorsun diye ama ne bileyim icim rahat durmuyor.ben de bugün sipariş verdimD: eczaneci getirecek birazdan. ovülasyona 5-6 gün kala başlamış olacağım...
Benimde göğüsler çok hassas üzerine yatamıyorum daha on gün var ara sıra kasık ağrısı ama bu belirtiler her ay mevcut olduğu için umut yokAyy keşke canım ama benim hiç umudum yok ne bileyim gebelik testim adete 5 gun kala test yaptım oda negatif çıktı tek umudum bu ovulasyon tesyiydi ama bilmiyorum bende öbür ay Çörekotu bal tarçın karışımı yapayım inşallah sende ne var ne yok
Aynen bende Yen'i sipariş verdim ama benim adete on gün var artık içmeyim mi acaba ..gebelik olmazsa adetten sonra mı kullansam ..ben zaten folik asit kullanıyordum ama bu toz olanı çok övdüler artık onu kullanmayı düşünüyorumben de bugün sipariş verdimD: eczaneci getirecek birazdan. ovülasyona 5-6 gün kala başlamış olacağım...
e folikasit kullandım 4 5 ay beni balon gibi şişirdi çok kilo aldım eczaneye sipariş verdim inofolik kullanıcamEsime soyleyeyim de aksam alsin. Ilk bu ay denedik yarin regl gunum oldum olucam kiziyor o da bana acele ediyorsun diye ama ne bileyim icim rahat durmuyor.Doktora gidip tum kontrollerimi yaptirdim folio diye folik asit kullaniyorum onu birakip birde inofolic i deneyeyim
İki eczaneye sordum elimizde Yok getirtelim dediler ..kizlar bulunmuyor mu da siparis veriyorsunuz
aynen, birazdan eczaneci getirecek bana...İki eczaneye sordum elimizde Yok getirtelim dediler ..
kilo mu aldirtiyorrr folik asit bende 3 aydir kullaniyorum (folio) bana hic aldirmadi ya 46 kg luyum yillardir. Gerci yogun spor yapiyorum belki de ondan etki etmedi. Insallah inofolicler bizlere saglikli hayirli bebisler getirsiin arkadaslarimizin ki gibiiİki eczaneye sordum elimizde Yok getirtelim dediler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?