• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Geçikmemin 4 günü 33- günü 228- 1

valla canm artık benim ki seneye eşim istediği zaman olsun o istemedi çünkü bunu burnumdan getirdi.. bidaha o hataya düşmem zaten soğudum çoçuk mevzusundan allahım çok isteyipte olmayanlara nasip etsin
üzülme, eşinle konuş sakin ve yumuşak bir dille neden istemediğini öğren, benim eşimde ilk evlendiğimizde çok soğuktu çocuk için ama öğrendim ki problemi varmış, şimid
Geçikmemin 4 günü 33- günü 228- 1

öyle deme, bu süreçte yumuşaklılıkla eşinle halletmeye çalış bu meseleyi, önümüzdeki aylarda beraberiz inşallah:)

merhaba kızlar... ben eski üyeyüm ama uzun zamandır bu siteye girme imkanım olamadı. ben de 2017 annesi olmaya hazırlanıyorum. 18 aylık da maşallah bir oğlum var. kızım da yolda inşallah. bu gebelik takvimini nası yapıyoduk bana bi bilgi verin yaa. unutmuşum herşeyi :(

Sağlıksız gebelik kanda artış düşük ilerliyor kese bile oluşmamış kanamam devam diyor doktor düşük yapıyorsun dedi. Hayırlısı böyleymiş 9 ay boyunca huzurum biteceğine böylesi daha hayırlı.. sağlıksız olduğu için üzülmüyorum en son 228 di 6 gün geçmiş 670 olmuş
Canım benim çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benimde değerler %70 artıyodu ve boş gebelik çıkmıştı hiç üzülme sağlıksız bi bebek olmasındansa iki ay sonra olsun. düşükten sonra mutlaka kontrole git

Buda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.

Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.

Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :) :anneadayı::anne::KK200::nazar:

HAMİLELERİMİZ :) :anneadayı:

@zuhrealam 10 Ekim :anneadayı::nazar:
@Princess91 16 Ekim :anneadayı::nazar:
@Uzunnn 16 Ekim :anneadayı::nazar:
@Senay_26 22 Ekim:anneadayı::nazar:
@Zey-has 24 Ekim :anneadayı::nazar:
@eyluluseverim 24 Ekim :anneadayı::nazar:
@Oykucan 31 Ekim :anneadayı::nazar:
@Aysena_ 31 Ekim :anneadayı::nazar:
@Nothingg 2 Kasım :anneadayı::nazar:
@Mrvmdpl 6 Kasım :anneadayı::nazar:
@Minnosgelin 21 Kasım :anneadayı::nazar:
@derya6129 23 Kasım :anneadayı::nazar:
L laracraft Aralık :anneadayı::nazar:
@cituhanba01 Aralık :anneadayı::nazar:
@kutuphanekedisi Ocak :anneadayı: :nazar:

HAMİLE ADAYLARI:

@i006
@kutuphanekedisi
@mervem-metem
@Emineeemm
@bir garip oblomov
@yesa1
@Amor fati
AyMorcivet AyMorcivet
@maviturna
@denizvemehtap35
@aysesahra
@beren20
@mutlu3234
@bengisucuk
@Masal_ayaz
@Melek Karakan
Beni de alın aranıza ben de bekleyim sizinle insaAllah Rabbim artık bekletmez hepimize hayırla sağlıcakla pofuduk ayaklari koklamak nasip eder :(

Adete 4 gün kala ovulasyon testim böylr çıktı kızlar artık gebelik testi yapmaya korkuyorum. ovulasyon zamanı yaptığım zaman iyice silikleşmişti ama şimdi o zamana göre belirgin bi yorumlar mısınız
Ay inş canım hamilesindir düşükten sonra zaten hamilelik hemen olurmuş inş Yen'i yıl sana uğurlu gelecek

ben hala kimyasal olmasaydı 3 aylık olacaktıyı düşünüyorum desem:KK14: olacak inşallah iyi düşünelim iyi olsun sene uzun inşallah bizimde kucağımız dolacak:KK36:
Kesinlikle bende öle düşünüyorum düşük yapmadaydım 8 aylık felan olacaktı :( bazen kafama takılıyor ama Rabbim büyük

inofolik kullanıyorum bu ay. ve yumurta tembelliğim çıktı.. gecen ay çörek otu tarçın bal yaptım ama 4 gün erken regl oldum.. ovu testlerim saçma sapan çıktı:KK43: 12.15.17.20 hep bu günleri koyu gördüm ama tutmadı.. bu ayda tutmazsa yumurta takibi isteyeceğim doktorumdan:KK51:
Çörek otunu nasıl yaptın hepsini mi karıştırdın ..ay hep sizden Yen'i Yen'i şeyler öğreniyorum

Kızlar yardim? 15 gündür beyaz akinti devam.ediyor hastaligima 3 gun kaldi Belim ve kasigimda ara ara ağrılar oluyor evde Test yaptım negatif çıktı sizce hala umut var mi hamile olma ihtimalim?
Tabiki umut var benim 6 gün günüm geçtiği halde negatifti taaki on gün sonra çizgi gördüm ..inşallah hayırlısıyla hamilesindir günün geçecektir inş

Kızlar çok kötüyüm öksürüğüm durmuyor :KK43: bu dönemlerde her sene ben böyle olurum bıktım artık keşke bademciklerimi aldırsaydım kurtulurdum :KK43:
Dikkat et ayaklarına üşütme canım geçmiş olsun bal zencefil karıştır iç çok iyi gelecek inş ..

bademcik olmasaydı faranjit olurdum bademcik nimettir:KK36: ballı ılık süt iç canım ya da bal karabiber ye ardından ılık süt iç.. ya da siyah turbu ortadan ikiye böl içini oy oyuğa bal koy bir gün beklesin sulanınca ye onu öksürüğü şıp diye kesiyor:KK39:
Google amca gibi maşallah herbişeyi biliyor :) :D süt balgam yapar süt içme turp gerçekten işe yarıyor cnm

Eki Görüntüle 1933769

Kizlar gunaydinnn:halay::halay::halay:

Hamileyim :KK66:

Hep, ben ne zaman yazacagim buraya derdim... Yaziliyor kizlar hic merak etmeyin :KK66: Allah en hayirli zamanda sizlere de nasip edecek insallah :))

Kan verdim sonucumu bekliyorum :KK66:
Biliyorsun gerçekten hissetmiştim :) söylemiştim sana ..Allah tamamını erdirsin hayırlı uğurlu olsun

Kizlarr bende bi sorun yok ama inofolic kullanmaya başlayayım diyorum. Pko hastası değilim ama yine de kullanabilirim değil mi? Onun bi toz olanı birde tablet olanı varmis hangisini almalı ne zaman kullanmaya başlamalı kullananlar bi yardımcı olabilir mi

Back