- 9 Şubat 2016
- 3.570
- 3.126
- 133
bir garip oblomov
canımın içi inşallah tez vakit zamanda dileklerine kavuşursun :) seni çok seviyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım whatsap ta görüşürüz o zmnmaşallah sen bir kaç güne hem keseyi hem kalp atışını duyarsın canım
whatsaaptan yazışırızovu testleri folikasitler ilişki günleri bunlardan uzak kalsam iyi olacak
bende seni çok seviyorum canım benimbir garip oblomov canımın içi inşallah tez vakit zamanda dileklerine kavuşursun :) seni çok seviyorum
üzülme, eşinle konuş sakin ve yumuşak bir dille neden istemediğini öğren, benim eşimde ilk evlendiğimizde çok soğuktu çocuk için ama öğrendim ki problemi varmış, şimidGeçikmemin 4 günü 33- günü 228- 1
valla canm artık benim ki seneye eşim istediği zaman olsun o istemedi çünkü bunu burnumdan getirdi.. bidaha o hataya düşmem zaten soğudum çoçuk mevzusundan allahım çok isteyipte olmayanlara nasip etsin
Geçikmemin 4 günü 33- günü 228- 1
öyle deme, bu süreçte yumuşaklılıkla eşinle halletmeye çalış bu meseleyi, önümüzdeki aylarda beraberiz inşallah:)
Bu yıl size de uğur getirsin inşallaaahhhh
Canım benim çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benimde değerler %70 artıyodu ve boş gebelik çıkmıştı hiç üzülme sağlıksız bi bebek olmasındansa iki ay sonra olsun. düşükten sonra mutlaka kontrole gitSağlıksız gebelik kanda artış düşük ilerliyor kese bile oluşmamış kanamam devam diyor doktor düşük yapıyorsun dedi. Hayırlısı böyleymiş 9 ay boyunca huzurum biteceğine böylesi daha hayırlı.. sağlıksız olduğu için üzülmüyorum en son 228 di 6 gün geçmiş 670 olmuş
Beni de alın aranıza ben de bekleyim sizinle insaAllah Rabbim artık bekletmez hepimize hayırla sağlıcakla pofuduk ayaklari koklamak nasip ederBuda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.
Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.
Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :)
HAMİLELERİMİZ :)
@zuhrealam 10 Ekim
@Princess91 16 Ekim
@Uzunnn 16 Ekim
@Senay_26 22 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@eyluluseverim 24 Ekim
@Oykucan 31 Ekim
@Aysena_ 31 Ekim
@Nothingg 2 Kasım
@Mrvmdpl 6 Kasım
@Minnosgelin 21 Kasım
@derya6129 23 Kasım
L laracraft Aralık
@cituhanba01 Aralık
@kutuphanekedisi Ocak
HAMİLE ADAYLARI:
@i006
@kutuphanekedisi
@mervem-metem
@Emineeemm
@bir garip oblomov
@yesa1
@Amor fati
AyMorcivet
@maviturna
@denizvemehtap35
@aysesahra
@beren20
@mutlu3234
@bengisucuk
@Masal_ayaz
@Melek Karakan
Buradayım canım :) on gün var neredeyse ama çok kasık ağrım var göğüs uçları çok hassas üzerine yatamıyorum yumuşak ama çok ağrılı .senin hamilelik nasıl gidiyor bulantı yaşıyormusunAyMorcivet nasılsın kuzucuğum nerelerdesin canım benim :)
Bizde inş hamile kalırız da bize de takvim yapmayı gösterirler ben bilmiyorum :))Vay havali hatun gebelik takvimi yapmismasallah masallah
Ay inş canım hamilesindir düşükten sonra zaten hamilelik hemen olurmuş inş Yen'i yıl sana uğurlu gelecekAdete 4 gün kala ovulasyon testim böylr çıktı kızlar artık gebelik testi yapmaya korkuyorum. ovulasyon zamanı yaptığım zaman iyice silikleşmişti ama şimdi o zamana göre belirgin bi yorumlar mısınız
Kesinlikle bende öle düşünüyorum düşük yapmadaydım 8 aylık felan olacaktı bazen kafama takılıyor ama Rabbim büyükben hala kimyasal olmasaydı 3 aylık olacaktıyı düşünüyorum desem olacak inşallah iyi düşünelim iyi olsun sene uzun inşallah bizimde kucağımız dolacak
Çörek otunu nasıl yaptın hepsini mi karıştırdın ..ay hep sizden Yen'i Yen'i şeyler öğreniyoruminofolik kullanıyorum bu ay. ve yumurta tembelliğim çıktı.. gecen ay çörek otu tarçın bal yaptım ama 4 gün erken regl oldum.. ovu testlerim saçma sapan çıktı 12.15.17.20 hep bu günleri koyu gördüm ama tutmadı.. bu ayda tutmazsa yumurta takibi isteyeceğim doktorumdan
Tabiki umut var benim 6 gün günüm geçtiği halde negatifti taaki on gün sonra çizgi gördüm ..inşallah hayırlısıyla hamilesindir günün geçecektir inşKızlar yardim? 15 gündür beyaz akinti devam.ediyor hastaligima 3 gun kaldi Belim ve kasigimda ara ara ağrılar oluyor evde Test yaptım negatif çıktı sizce hala umut var mi hamile olma ihtimalim?
Dikkat et ayaklarına üşütme canım geçmiş olsun bal zencefil karıştır iç çok iyi gelecek inş ..Kızlar çok kötüyüm öksürüğüm durmuyor bu dönemlerde her sene ben böyle olurum bıktım artık keşke bademciklerimi aldırsaydım kurtulurdum
Google amca gibi maşallah herbişeyi biliyor :) süt balgam yapar süt içme turp gerçekten işe yarıyor cnmbademcik olmasaydı faranjit olurdum bademcik nimettir ballı ılık süt iç canım ya da bal karabiber ye ardından ılık süt iç.. ya da siyah turbu ortadan ikiye böl içini oy oyuğa bal koy bir gün beklesin sulanınca ye onu öksürüğü şıp diye kesiyor
Biliyorsun gerçekten hissetmiştim :) söylemiştim sana ..Allah tamamını erdirsin hayırlı uğurlu olsunEki Görüntüle 1933769
Kizlar gunaydinnn
Hamileyim
Hep, ben ne zaman yazacagim buraya derdim... Yaziliyor kizlar hic merak etmeyin Allah en hayirli zamanda sizlere de nasip edecek insallah :))
Kan verdim sonucumu bekliyorum
Kaç gün günün geçmişti canım baya baya kırmızı ay ne güzelEki Görüntüle 1933769
Kizlar gunaydinnn
Hamileyim
Hep, ben ne zaman yazacagim buraya derdim... Yaziliyor kizlar hic merak etmeyin Allah en hayirli zamanda sizlere de nasip edecek insallah :))
Kan verdim sonucumu bekliyorum
İnş tez zamanda sana da nasip etsin Rabbim gönlüne göre versinAYyyyy ALlahimmmm @kutuphanekedisi mmmm canim inan havalara uctum oturdum agladim birdee...Allahimmmm binlerce kezz sukurler olsun ..ya nasil mutlu oldum anlatamam...coook cook sukur canimmm.