• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Sağlıksız gebelik kanda artış düşük ilerliyor kese bile oluşmamış kanamam devam diyor doktor düşük yapıyorsun dedi. Hayırlısı böyleymiş 9 ay boyunca huzurum biteceğine böylesi daha hayırlı.. sağlıksız olduğu için üzülmüyorum en son 228 di 6 gün geçmiş 670 olmuş
geçmiş olsun :KK43: gerçekten çok üzüldüm.. yanlış anlama ama kocana da çok kızdım. hamile halinle seni bu kadar üzmes,ne :KK62: ne olursa olsun sonuçta beraber yapmadınızmı bebeği yaparken haberimi yoktu sanki. sen güçlü ol kendine iyi bak şuan önemli olan senin sağlığın. Allah sana can sağlığı versin sonra hayırlısıyla sağlıklı bir bebek inşallah hayırlı zamanda. şimdi nasılsın ağrın falan var mı?

Kizlarrrrrr geçen hafta buraya yazmıştım belirtileri falan ama çok ihtimal vermemiştik bende sonra ümidi kestim ama adet olmayınca bir hastalık mı var diye 5 gün sonra yani dün gittim gecikmenin 25 inci günü hamile olduğumu öğrendimmm beta hcg 2163 çıktı Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin inşallah dualarım sizinle :KK200: birde yeni bir sorum var doktor ne kadarlık olduğunu söylemedi bu değerler kaç haftalık oluyor bilen var mı?
Hayırlı uğurlu olsun canım

Son düzenleme:
Biliyorsun gerçekten hissetmiştim :) söylemiştim sana ..Allah tamamını erdirsin hayırlı uğurlu olsun

Çok sağol canım benim, İnşallah darısı başınıza olsun :))

Kizlarr bende bi sorun yok ama inofolic kullanmaya başlayayım diyorum. Pko hastası değilim ama yine de kullanabilirim değil mi? Onun bi toz olanı birde tablet olanı varmis hangisini almalı ne zaman kullanmaya başlamalı kullananlar bi yardımcı olabilir mi

Canım bende de sorun yoktu. Doktor tavsiyesiyle inofolik toz kullandım, sabah 1 poşet akşam 1 poşet şeklinde. Adetle başlıyorsun.

L laracraft yazını şimdi okudum kuzum çok üzüldüm ama istenmeyen Bebek oldu kocan yüzünden demekki böylesi hayırlıymış sıkma canını kıyamam :(((((((((

Ay inş canım hamilesindir düşükten sonra zaten hamilelik hemen olurmuş inş Yen'i yıl sana uğurlu gelecek
Ayy keşke canım ama benim hiç umudum yok ne bileyim gebelik testim adete 5 gun kala test yaptım oda negatif çıktı tek umudum bu ovulasyon tesyiydi ama bilmiyorum bende öbür ay Çörekotu bal tarçın karışımı yapayım inşallah sende ne var ne yok

ben de bugün sipariş verdimD: eczaneci getirecek birazdan. ovülasyona 5-6 gün kala başlamış olacağım...:KK49:
Esime soyleyeyim de aksam alsin. Ilk bu ay denedik yarin regl gunum oldum olucam kiziyor o da bana acele ediyorsun diye ama ne bileyim icim rahat durmuyor. :spor: Doktora gidip tum kontrollerimi yaptirdim folio diye folik asit kullaniyorum onu birakip birde inofolic i deneyeyim:KK14:

Ayy keşke canım ama benim hiç umudum yok ne bileyim gebelik testim adete 5 gun kala test yaptım oda negatif çıktı tek umudum bu ovulasyon tesyiydi ama bilmiyorum bende öbür ay Çörekotu bal tarçın karışımı yapayım inşallah sende ne var ne yok
Benimde göğüsler çok hassas üzerine yatamıyorum daha on gün var ara sıra kasık ağrısı ama bu belirtiler her ay mevcut olduğu için umut yok :( hayırlısı olsun canım inş ..illaki diye tutturmamalıyız hayırlı zamanda hayırlısıyla inş

ben de bugün sipariş verdimD: eczaneci getirecek birazdan. ovülasyona 5-6 gün kala başlamış olacağım...:KK49:
Aynen bende Yen'i sipariş verdim ama benim adete on gün var artık içmeyim mi acaba ..gebelik olmazsa adetten sonra mı kullansam ..ben zaten folik asit kullanıyordum ama bu toz olanı çok övdüler artık onu kullanmayı düşünüyorum

Esime soyleyeyim de aksam alsin. Ilk bu ay denedik yarin regl gunum oldum olucam kiziyor o da bana acele ediyorsun diye ama ne bileyim icim rahat durmuyor. :spor: Doktora gidip tum kontrollerimi yaptirdim folio diye folik asit kullaniyorum onu birakip birde inofolic i deneyeyim:KK14:
e folikasit kullandım 4 5 ay beni balon gibi şişirdi çok kilo aldım eczaneye sipariş verdim inofolik kullanıcam

İki eczaneye sordum elimizde Yok getirtelim dediler ..
kilo mu aldirtiyorrr folik asit bende 3 aydir kullaniyorum (folio) bana hic aldirmadi ya 46 kg luyum yillardir. Gerci yogun spor yapiyorum belki de ondan etki etmedi. Insallah inofolicler bizlere saglikli hayirli bebisler getirsiin arkadaslarimizin ki gibii:KK200:

Back