• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canimmm coook tesekkur ederim,Allahimm isterim ki herkese nasip etsin ,hep hep dualarimdasiniz,birakir miyim canim asla nasil ayrilirim sizden...
Bak bende infolic kullananlardanim.kan verdim sonuc bekliyorum.

Canimm benjmmm coook sagolasin ,insallah darisi tum isteyenlere,dualardasinz,sizde eksik etmeyin nolur saglikla nasip olsun.yine aynj acilari yasamayayim.

Aminn canim insallah ,hayirlisiyla sagliklaaa.
aaa kesin o zaman inofolik e başlıyorum :) kızlar ne zaman başladınız? belli bir şeyi var mı?

Canjm adet gunumde basladim ,eczaneden recetesiz aldim sabah 2 aksam 2 poset kullandim toz olandan.iki paket kullandim bi daha da kullanmadim..
Gecen aylardaki gibide sk birliktelik olmadi oyle kafamiza gore takildik..denk gwlmis demekki.
aaa kesin o zaman inofolik e başlıyorum :) kızlar ne zaman başladınız? belli bir şeyi var mı?

Daha kan sonucu almadim canim ama yakanizi birakmicam siz nereye ben oraya...insallah saglikla gelsin canim..sende saglikla al kucagina insalllahh.
O nasıl laf kız yakanızı bırakmıcam falan :) Tabi ki anca beraber kanca beraber :)
Saglıkla büyüsün insallah, önce kan degerlerin artsın güzel güzel, sonra kese, sonra kalp atışı insallahhhh :dua: Dualarım seninle canım, inan ki cok mutlu oldum :KK200:
Daha dun ogrendi kutuphanekedisi.gunlerimiz ayni .tam denk geldik o erken adet oldu ben geciktim.
Ayniyiz canjmm...
Yaa bu kadar olur kaderleriniz birmis demek :KK48:

Vayyyyy boza 32 hafta diyorlar senin için :)

Hamileyim dediğin gün dün gibi yaaaaaaa

Aminnn canim aminn.masallah sizde 32 haftalik olmussunuz zaman su gibi akiyor..Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin.kolay dogumlar nasip etsin.

Canjmmm coook tesekkur ederim,bi kanla neticelendireyimde insallah hepimjzjn tek tek haberlerini alacagiz.

Ben de inanamıyorum zaman nasıl geçti. Şimdi odasını hastane çantasını Vs hazırlama aşamasındayız. Zaman su gibi geçiyor. Allah'ım hepinize kısmet etsin inşallah.

Sağlıksız gebelik kanda artış düşük ilerliyor kese bile oluşmamış kanamam devam diyor doktor düşük yapıyorsun dedi. Hayırlısı böyleymiş 9 ay boyunca huzurum biteceğine böylesi daha hayırlı.. sağlıksız olduğu için üzülmüyorum en son 228 di 6 gün geçmiş 670 olmuş
Allahim saglikli hamilelikler ve evlatlar nasip etsin canim üzüldüm ama nasipte olmayinca ne gelir elden

Canjm adet gunumde basladim ,eczaneden recetesiz aldim sabah 2 aksam 2 poset kullandim toz olandan.iki paket kullandim bi daha da kullanmadim..
Gecen aylardaki gibide sk birliktelik olmadi oyle kafamiza gore takildik..denk gwlmis demekki.
çok saol bilgilerin için:) senin de kan sınucun çok güzel maşallah:) sağlıkla kucağına alırsın inşallah:) burda uzun süredir takılınca birbirimizin haberlerine sanki daha çoks eviniyoruz:) @kutuphanekedisi ve sen çıkmayın forumdan bizlerede dua edin olur mu:) aa bu arada neden 2 poşet ve doktor mu önerdi? bende bugün alacağım öğle arasıdna:) dua edin bizlere ne olur

çok saol bilgilerin için:) senin de kan sınucun çok güzel maşallah:) sağlıkla kucağına alırsın inşallah:) burda uzun süredir takılınca birbirimizin haberlerine sanki daha çoks eviniyoruz:) @kutuphanekedisi ve sen çıkmayın forumdan bizlerede dua edin olur mu:) aa bu arada neden 2 poşet ve doktor mu önerdi? bende bugün alacağım öğle arasıdna:) dua edin bizlere ne olur

Canım benim ya senin de haberlerini alacağız burdan inşallah :)) dualarım tüm KK kızları için :KK66:

Bu inofolic genelde PKO olanalra veriliyor canım. Bende PKO olmadığı için sabah 1 poşet, akşam 1 poşet olarak içtim, doktor önerisiyle canım.

kızlar günaydın
ben sanırım bu ay yumurtlamadım hala bembeyaz bugün 20. gün bakalım bugün nasıl çıkacak bu ayda olmadı..zaten tahlil sonuçlarım da berbattı... ben biraz buralara ara veriyorum dua grubunda ve kitap okuma gruplarında olacağım kafadan atmak lazım diyip duruyorsunuz ya burdan ayrı kalmadıktan sonra atamayacağım sanırım ve üzüntülü başladım bu sabaha.. nasip herkes yazılanı yaşıyor iyi ya da kötü ama iyi başlayan şeyler keşke kötü sonlanmasa.. sizleri seviyorum arada girer bakarım...
Yaaa gitme bir yere benim gözüm seni arar :( ama tabi sen daha iyi hissediceksen öyle olsun

Kizlarrrr sonucum cikti 828 mis Allahimmmmm hamileyimm diyebilirim artik suan sevinebildim.sana emanetiz Ya Rabbimm.

maşallah:nazar: sen bir kaç güne hem keseyi hem kalp atışını duyarsın canım:KK36:

Yaaa gitme bir yere benim gözüm seni arar :KK43: ama tabi sen daha iyi hissediceksen öyle olsun
whatsaaptan yazışırız:KK15:ovu testleri folikasitler ilişki günleri bunlardan uzak kalsam iyi olacak:KK48:

Geçikmemin 4 günü 33- günü 228- 1
canım ya allah sağlık versin, en azından hamile kalabiliyorsun, kendini toplayınca çalışmalara devam inşallah :KK200:
valla canm artık benim ki seneye eşim istediği zaman olsun o istemedi çünkü bunu burnumdan getirdi.. bidaha o hataya düşmem zaten soğudum çoçuk mevzusundan allahım çok isteyipte olmayanlara nasip etsin

Kizlarrrr sonucum cikti 828 mis Allahimmmmm hamileyimm diyebilirim artik suan sevinebildim.sana emanetiz Ya Rabbimm.
Maşallah canım benim senin adına çok sevindim :) bak senin sonucun çok güzel çıkmış allahım izniyle sağlıklı olucak inşallah

Back