• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Arkadaşlar öğrenmek için soruyorum okudugum geçmişnyazışmalarınızdan hiç bişi anlamadığım için soruyorum. Ovulasyon testi nasıl bişi? Gebelik testi.gibi bişimi? Ayrıca inofolic nedir? Sadece pkoluar mı kullanıyor ? doktor mu tavsiye etmeli? Doktor yazmadan nasıl kullanıyorsunuz?

Canım yaaa çok çok çok teşekkür ederim :)) İnşallah sizlerin de burdan güzel haberlerinizi alacağız :)) Aminnnn...
@kutuphanekedisi kuzu sen hangi ovulasyon testini kullaniyordun

2. Canım bende PKO yok. Doktor tavsiyesiyle sabah 1 akşam 1 paket olmak üzere günde toplam 2 paket kullandım. Aç karnına içiliyor.

3. Evet ovu testi kullandım canım. Hatta gebeliği öğrenmeden regle 2 gün kala da ovu testi yaptım. İki çizgi aynı renkte koyu çıkmıştı :KK66:

Arkadaşlar öğrenmek için soruyorum okudugum geçmişnyazışmalarınızdan hiç bişi anlamadığım için soruyorum. Ovulasyon testi nasıl bişi? Gebelik testi.gibi bişimi? Ayrıca inofolic nedir? Sadece pkoluar mı kullanıyor ? doktor mu tavsiye etmeli? Doktor yazmadan nasıl kullanıyorsunuz?

Canım ovulasyon testi, yumurtlama zamanını öğrenmeni sağlar. Aynı gebelik testi gibi satılır, şekli biçimi onun gibidir.

Inofolic; içinde folik asit ve myo-inozitol denilen bir madde bulunun ilaçtır. Folik asit bebeğin gelişimi ve sinir sistemi için öenmlidir. Myo-inozitol ise kaliteli yumrutalamaya yardımcı olur. Sadece PKO'lular kullanmıyor. PKO olanlarda dozu daha fazla oluyor sadece. Bunun için doktora danışmanı öneririm.

Detaylı bilgi;

http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/02/ovulasyon-yumurtlama-testi.html

http://www.inofolicnedir.com/inofolic-asit-tozu-nasil-kullanilir/

Sağlıcakla kal :KK66:

Kızlar @Emineeemm @kutuphanekedisi canlarim çok sevindik hayırlısı olsun allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin nana diğer grupta da bu grupta da desteğiniz çok oldu o kadar güzel ki sizi böyle görmek bir garip oblomov bir garip oblomov sende gitme buralardan ya bak bende hala değilim kac defa gittim ama olmadı geri geldim. Birde benimde bi kaç sorum var zamaniniz olursa bi el atarmisiniz bana da
1.si dün dokrota gittim yumutta ve rahim tertemiz hiç bir engel yok dedi fitil ve folik asit verdi eşimi çağırdı kadınlar hep kendinde sorun arar ama bilmezler ki onlar vermeden biz buyutemeyiz dedi benim bugün adet olmam lazım muaynede doktor daha 10 gün var gibi duruyor dedi bu kısmını anlayamadim sizce nasıl olabilir bu bu bide betahcg 1.20 çıktı yani gebelik yok
2. Bende infolic alsam diyorum ama pko olmadan kullanmanın sakıncası var mı?
3. Ovu testi de kullandınız mi
Çok uzun yazdım ama kimseye soramıyorum bunları herkes tutturmuş boşver takma kafana elimde değil ki yaaaa
canım buralardayım okuyorum yazdıklarınızı soru sorarsanız cevaplarım seve seve:KK36: hormon tahlili yaptır ilk başta canım benimde her ay doktor yumurtlalıkların harika bir sürü yumurtan var diyordu ama test sonucuna göre yumurtlama tembelliğim çıktı.. folik asiti sabah 2 poşet akşam 2 poşet olarak içiyorum ben eğer yumurtalıklarında kist falan olmuyorsa korkmadan kullanabilirsin yok geçmişti kistlerim vardı güvenemem dersen sabah 1 akşam 1 poşet içebilirsin. ovu testi kullanıyorum ben soracak bir sorun varsa yaz cevaplarım

Çörek otunu nasıl yaptın hepsini mi karıştırdın ..ay hep sizden Yen'i Yen'i şeyler öğreniyorum
valla canım rast gele hepsinden koyup karıştırdım sabah aç karnına yedim çörek otunu tane olarak alırsan çiğneyerek yersen daha faydalı oluyormuş piyasada ezilmiş haldede var çünkü... biraz boğazı yakıyor ve tek tek çiğnemek zor oluyor ama yumurta geliştirdiği için değer.. gerçi ben pek verim alamadım ama.. birde reglinin 2. günü başlıyorsun

Beni de alın aranıza ben de bekleyim sizinle insaAllah Rabbim artık bekletmez hepimize hayırla sağlıcakla pofuduk ayaklari koklamak nasip eder :KK43:
gel canım devamlılık sağla valla hatunlar bir bir gidiyor inşallah sana da uğurlu gelir topiğimiz

İltihap mi var canım o yüzden mi fitil verdi. Ben geçen ay clearblue ov. Testi kullandım ama yarın regl olacağım ise yaramadı. Bu ay tekrar denicem ama 2 günde bir iliski düşünüyorum öylesi daha sağlıklı olacak. Bende de pko yok burada çoğu arkadaşımız da yok inofolic kullanmislar bu ay onu da deneyeceğim. Birde keçi boynuzu kaynatıp icireyim eşime diyorum onunda çok faydasını gören olmus
Bencede iki güne bir en iyisi :)

canım buralardayım okuyorum yazdıklarınızı soru sorarsanız cevaplarım seve seve:KK36: hormon tahlili yaptır ilk başta canım benimde her ay doktor yumurtlalıkların harika bir sürü yumurtan var diyordu ama test sonucuna göre yumurtlama tembelliğim çıktı.. folik asiti sabah 2 poşet akşam 2 poşet olarak içiyorum ben eğer yumurtalıklarında kist falan olmuyorsa korkmadan kullanabilirsin yok geçmişti kistlerim vardı güvenemem dersen sabah 1 akşam 1 poşet içebilirsin. ovu testi kullanıyorum ben soracak bir sorun varsa yaz cevaplarım
bende bu ay adetle birlikte başlayayım diyorum inofılige ama küçük miyomlarım varmış onları büyütüyormu yani yan etikisi falanmı varmış canım

Canim çalıştığım için sık sık gidemiyorum doktora fena grip oldum o yüzden dün izin almisken gittim doktora bu hormon tahlilleri nasıl olur nerde yaptırabilirim kadın doğumcu mu isticek ay kafam da deli sorular ben özele gidiyorum olmadı bi cumartesi gidip onları da yaptırayım içim rahat etsin cansin ya çok teşekkür ederim kendi derdinı bırakıp yardım etmeye çalışıyorsun ya allah en kısa zamanda çıkarır karşına bunları gönlün rahat olsun

başka belirtin yok muydu? mesela akıntı durumun nasıl :(

Canim çalıştığım için sık sık gidemiyorum doktora fena grip oldum o yüzden dün izin almisken gittim doktora bu hormon tahlilleri nasıl olur nerde yaptırabilirim kadın doğumcu mu isticek ay kafam da deli sorular ben özele gidiyorum olmadı bi cumartesi gidip onları da yaptırayım içim rahat etsin cansin ya çok teşekkür ederim kendi derdinı bırakıp yardım etmeye çalışıyorsun ya allah en kısa zamanda çıkarır karşına bunları gönlün rahat olsun
kız derdim mi var sanki aşk olsun seve seve yardım ederim bildiğim konularda...kadın doğumcudan sen iste hatta her seferinde seni tanımayan bir doktorsa siz istemiştiniz bir ara gel yapalım demiştiniz dersin ufak beyaz yalanlar:KK48:

akıntım hemen hemen hiç olmamaya başladı.. ama öncelerde hep ıslak olurdum... son 3 aydır yumurtlama akıntısıda görmüyorum.. sanırım hormonlardan düzenli işlemeyince belirtide olmuyor
benimde son iki aydır akıntım az:( normalde ovülasyona akadar akıntım olurdu bende kendimden şüpheleniyorum:(

kız derdim mi var sanki aşk olsun seve seve yardım ederim bildiğim konularda...kadın doğumcudan sen iste hatta her seferinde seni tanımayan bir doktorsa siz istemiştiniz bir ara gel yapalım demiştiniz dersin ufak beyaz yalanlar:KK48:

Hahah çok iyi olur walla sende suan çalıştığın için hamilelik dişinde bişey sormak istiyorum sana ben şimdi bankada calisiyorum 4 ay oldu suan aslında hamile kalırsam işten çıkarılmaktan da çok korkuyorum bi yandan o kadar çok istiyorum ki onunla sanki yeniden dogacakmisim gibi geliyor ama bir yandan da acaba daha beklesem mi diyorum ya yani benim hamile kalmam falan söylemem 6 aylık falan olurum dence çıkarma durumlari olur mu

Yok canım kendiliğinden düştü bugün doktora gittim temiz ddi sorun yok antibiyotik verdi. Artık daha bebek demem benim uyuz hazır olana kadar

tatlım benim hakkında hayırlısı olsun..bunu da yaşayacağımız varmış.. hamile kalabiliyoruz çok şükür.. her şeyde şükür sebebi aramak lazım buna çok inanıyorum ben.. sen hazırsın inşallah eşinin de hazır olduğu bir zamanda yine nasip eder Rabbim

Hahah çok iyi olur walla sende suan çalıştığın için hamilelik dişinde bişey sormak istiyorum sana ben şimdi bankada calisiyorum 4 ay oldu suan aslında hamile kalırsam işten çıkarılmaktan da çok korkuyorum bi yandan o kadar çok istiyorum ki onunla sanki yeniden dogacakmisim gibi geliyor ama bir yandan da acaba daha beklesem mi diyorum ya yani benim hamile kalmam falan söylemem 6 aylık falan olurum dence çıkarma durumlari olur mu
canım bunu daha öncedende konuşmuştuk. yine aynı şeyi yazacağım onların insiyatifine kalıyorsun malesef:KK51:sen en az 7-8 ay daha işlerine yarayacaksın onların. hamilelik hastalık ya da bir engel değil ki..bence bebek çalışmalarına devam et. bak zaman ha dediğinde olmuyor olunca da en az 3 aylık olana kadar saklarsın sonrası Allah kerim

Back