- 4 Mart 2016
- 1.615
- 2.557
- 83
Canımmm ayy şoktayımm çok çok çok sevindim yaaa bereketli geldi 2017 maşallah hayırlı olsunnnn
Ayyy darısı bizeeee inşallah
Sen mi sokkk ben mi canimmm ,cook sukur ki yila guzel basladik ,darisi sizlere insallah canimmm.
Maşallah canim
Aminnn canimmmm aminn.ccoook cook tesekkur ederim,darisi insalllah saglikla tum isteyenlere .Emineeemm canım çok sevindim yaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı korkusuz sorunsuz bir hamileliğin olsun inşaAllah
Cook tesekkur ederim canim.insallah sizde tamamen saglikla ,cok istediginiz zamanda bebise sahip olursunuz.Maşallah canım benim senin adına çok sevindim :) bak senin sonucun çok güzel çıkmış allahım izniyle sağlıklı olucak inşallah
Kizlarr bende bi sorun yok ama inofolic kullanmaya başlayayım diyorum. Pko hastası değilim ama yine de kullanabilirim değil mi? Onun bi toz olanı birde tablet olanı varmis hangisini almalı ne zaman kullanmaya başlamalı kullananlar bi yardımcı olabilir mi
Canim bende de hic birsey yoktu pkolu filanda degildim,toz olandan kullandim sabah 2 aksam 2 paket ac karnjna,ve 2 kutu bitirdim.sonra kulkanmadim ,adetle bir basladim.
deniz_ve_mehtap canim bende hic bisey yoktu ama kullandim pkolu degildim yani.
canim benim sagolsin.Ay bugün topiğe bir girdim hep hamile :). Maşallah size
coook tesekkur ederim canimmm.oleyyy bi hamiş dahaaa tebrik ederimm sağlıkla kucağına al inşşallahhhhh