Canım bence bekleme değerlendirin 2 günde bir. Kendinı yumurtlama testine göre yönlendirme onu düşünmemeye çalışEki Görüntüle 1931152
Kizlar baksaniza bugun 12. Gun baya agrim olunca dayanamadim yaptim normalde 17. Ya da 20. Gunde catlar yumurtam erken benim icin yapmaya devam edeyim mi koyulasir mi acaba yoksa 15. Gun mu basliyayim.. Acaba 15. Gune kadar sadece aksamlari mi yapayim
5 gün önce 33 tü şimdi kaç bilmiyorumCanım iki güne bi kan ver tedbiri elden bırakma ben bu şekilde öğrendim boş gebelik olduğunuumarım sendeki böyle değildir ilk beta kaç canım
Canim regl bittiginden beri gun asiri oluyor dun oldu yarinda olucak insallah ama bende yumurta tembelligi cikti o nedenle yumurtlamami yakalamam gerekiyor yani yumurtlayip yumurtlamadigimi anlamam icin test yapiyorumCanım bence bekleme değerlendirin 2 günde bir. Kendinı yumurtlama testine göre yönlendirme onu düşünmemeye çalış
Öyle mii canım o zaman clearblue alsana onda böyle çift çizgi durumu olmuyor gülen yüzu gördüğün zaman yumurtluyorsunCanim regl bittiginden beri gun asiri oluyor dun oldu yarinda olucak insallah ama bende yumurta tembelligi cikti o nedenle yumurtlamami yakalamam gerekiyor yani yumurtlayip yumurtlamadigimi anlamam icin test yapiyorum
Tek kullanimlik mi onlar hic kullanmadim ama pahali dugunu duymustumÖyle mii canım o zaman clearblue alsana onda böyle çift çizgi durumu olmuyor gülen yüzu gördüğün zaman yumurtluyorsun
Evet fiyatı pahalı bir monitör ve 20 tane test çıkıyor icinden ben gülen yüzleri yakalayıp degerlendirdim sonuç olumlu çıkarsa elimdekilerin hepsini sana yollarımTek kullanimlik mi onlar hic kullanmadim ama pahali dugunu duymustumben hangi gun yumurtladigimi bilmedigimden bir suru alamam
Ah tatlim ya valla soylemen bile yeterliEvet fiyatı pahalı bir monitör ve 20 tane test çıkıyor icinden ben gülen yüzleri yakalayıp degerlendirdim sonuç olumlu çıkarsa elimdekilerin hepsini sana yollarım
Yaptir canım mutlaka sen ihmal etme her 2 güne 2 kat artması gerekiyo gözünü kesinlikle korkutmak istemem ama benim neler yasadigimi biliyorsun dış gebelik dediler tüpler de patlayabilir dediler 1 hafta ne yedim ne içtim sonra boş gebelik dediler kürtaj şart dediler bide onunla ugrastim en büyük avantajım sürekli kan verdim takip ettim böylece allah korusun önemli bi durum olmadan kurtuldum umarım sen benim yaşadıklarımı asla yasamazsin5 gün önce 33 tü şimdi kaç bilmiyorum
Prolaktin adeti geciktiriyo ve göğüslerde şişkinlik ve ağrı yapabiliyo kendimden biliyorum. Ama inşallah hamileliktendir canımMerhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Adetn 21.günü prolaktin ve progesteron yaptırdım. Yumurtladığımı öğrendim. Zaten ay ortasında lh testi ile de öğrenmiştim. Prl 62 çıktı maalesef. Prolaktin yüksekliğiyle ilgili belirtm yoktu ve yumurtlamam düzenli. Hamile olmş olabılr miyi?? Göğüslerim herzamankimden daha çok ağrıyordu ama azaldı. 30.günüm adet olmadım. Umutlanmak ta istemiyorum
Prl nin asiri yuksekligi hamileliktende olur canim.. Insallaha hamileliktendir. Olurda regl olursan regliin 3. Gunu kanda tekrar baktir yine yuksek cikarsa ilac tedavisi gorursun. Insallah gerek kalmaz bunlaraMerhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Adetn 21.günü prolaktin ve progesteron yaptırdım. Yumurtladığımı öğrendim. Zaten ay ortasında lh testi ile de öğrenmiştim. Prl 62 çıktı maalesef. Prolaktin yüksekliğiyle ilgili belirtm yoktu ve yumurtlamam düzenli. Hamile olmş olabılr miyi?? Göğüslerim herzamankimden daha çok ağrıyordu ama azaldı. 30.günüm adet olmadım. Umutlanmak ta istemiyorum
Coktan basladik kuzum bakalim hayirlisi artikÇalışmalara başla kuzum bol şans :)bir garip oblomov
Aynen doktorum öyle söyledi. Adetn 3.günü de yaptırcam. Tahlilden beri dostinex kullanmaya başladım. Hayırlısı bakalım olur inşallahPrl nin asiri yuksekligi hamileliktende olur canim.. Insallaha hamileliktendir. Olurda regl olursan regliin 3. Gunu kanda tekrar baktir yine yuksek cikarsa ilac tedavisi gorursun. Insallah gerek kalmaz bunlara
Doktor mu verdi dostinexi ya hamileysen bir zarari olmaz dimiAynen doktorum öyle söyledi. Adetn 3.günü de yaptırcam. Tahlilden beri dostinex kullanmaya başladım. Hayırlısı bakalım olur inşallah
Evet dr verdi. Hamilelik durumunda bırakırız dedi. 62 prl ile olmamıştır diye düşünmeye çalşyorum. Umutlanmamak içinDoktor mu verdi dostinexi ya hamileysen bir zarari olmaz dimi
İnşşalah canım bu ay bizim ayımız olsunnasıl uyuyayım mesai bitimine 3 saat varbenimde akıntım var su gibi.. regl döngüm 33 benim senin 28 ise senden 1 hafta sonra benim sonuç belli olacak belki aynı ay hamile kalırız
Kafanı takıp olumsuz şeyler düşünme rahatına bak oluruna bırak hayırlısıyla herşey güzel olacakKızlar bugün yine test yapım dedim kırmızı olmamış değerim yükselmemiş mi acababebetimeyle yaptım
Bence her ihtimale karşı bu günü değerlendir cnmEki Görüntüle 1931152
Kizlar baksaniza bugun 12. Gun baya agrim olunca dayanamadim yaptim normalde 17. Ya da 20. Gunde catlar yumurtam erken benim icin yapmaya devam edeyim mi koyulasir mi acaba yoksa 15. Gun mu basliyayim.. Acaba 15. Gune kadar sadece aksamlari mi yapayim
Eki Görüntüle 1930955 merhaba kızlar 11 ekimde kürtaj oldum.. son hcg 19 yavaş düştü biraz 3 hafta önce 9 a düşmüştü ve ben herşeyim tüm testlerim normal olmasına ragmen ben regl olmadım hala.şüphelenip test yaptım ilk 3 dkda hayalet çizgi belirdi.panik heyecan karışık duygulardan çekmeyi akıl edemedim 2 saat sonra çekip size atmak istedim..degr 9 da takılı kalırmı ayrıca 9 değeri idrarda bu şekil çıkarmı yoksa yeni bi durummu bu..:) randevuya kadar çatlıcam meraktan
BencedeeBence her ihtimale karşı bu günü değerlendir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?