• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Aha böyle büyümüyormu bu cinnik

Eklentiler

• IMG_0819.JPG
    IMG_0819.JPG
    43,5 KB · Görüntüleme: 40
canım yarın yine ver kan için rahat etmiyorsa kaç gün geçti regl olman gereken günden
Adetimden toplamda 10 gün geçti ben testi 3 günü yaptım silik çıktı akşamına kan verdim zaten onu tam bilmiyorum. Hemşire hamilesin dedi o kadar sonra 6 günü kan verdim 33 çıktı daha bekliyorum sinirlerim tavan yapmış durumda :(

Adetimden toplamda 10 gün geçti ben testi 3 günü yaptım silik çıktı akşamına kan verdim zaten onu tam bilmiyorum. Hemşire hamilesin dedi o kadar sonra 6 günü kan verdim 33 çıktı daha bekliyorum sinirlerim tavan yapmış durumda :KK43:

bana da biraz koyulaşmış geldı ama bence kesınlıkle ıdrar testini bırak git perşembe kan ver için rahatlasın

Adetimden toplamda 10 gün geçti ben testi 3 günü yaptım silik çıktı akşamına kan verdim zaten onu tam bilmiyorum. Hemşire hamilesin dedi o kadar sonra 6 günü kan verdim 33 çıktı daha bekliyorum sinirlerim tavan yapmış durumda :KK43:
no panik no sinir dur bakalım yarın git bir kan ver tekrardan ona göre hareket edersin.. evde durup düşüneceğine somut bir şeyler olur elinde biz ne desek boş şimdi... senin büyük ihtimalle geç döllenme oldu

no panik no sinir dur bakalım yarın git bir kan ver tekrardan ona göre hareket edersin.. evde durup düşüneceğine somut bir şeyler olur elinde biz ne desek boş şimdi... senin büyük ihtimalle geç döllenme oldu
Doktor geç döllenme dedi zaten onda sıkıntı Yok ama gelişmesinde sorun varsa o sıkıntı burda bi sürü kişi yazmış dış ebelik boş gebelik Yok gebelik diye stres oluyor insan :(

Doktor geç döllenme dedi zaten onda sıkıntı Yok ama gelişmesinde sorun varsa o sıkıntı burda bi sürü kişi yazmış dış ebelik boş gebelik Yok gebelik diye stres oluyor insan :KK43:
kız bende yazdım deme öyle yanlış anlamazsın diye off bak kötü oldum:KK43: okuma kimsenin konusunu... dediğim gibi kan ver canım.. ben her ihtimale karşı diye yazdım başımdan geçtiği için:KK51:sakın kafana takıpta üzme kendini bak ayy valla üzüldüm ya:KK43:

kız bende yazdım deme öyle yanlış anlamazsın diye off bak kötü oldum:KK43: okuma kimsenin konusunu... dediğim gibi kan ver canım.. ben her ihtimale karşı diye yazdım başımdan geçtiği için:KK51:sakın kafana takıpta üzme kendini bak ayy valla üzüldüm ya:KK43:
Yok kız üzüldüğüm Yok ister istemez insan kafasına takıyor.. canım benim seninle ne alakası olucak her ihtimal oluşabilir.. uyuzluğumdan gidip kan vermiyorum kendi kendimi yiyorum :/

Zor işlermiş bunu anladık bi fasıl :kızgın: ne Sevinç'ini yaşayabildim doğru düzgün ne stresi geçti bi oh dedirtmedi bana hayat herşey zorla sıkıntıyla oluyor benim hayatımda.... :KK17:

Zor işlermiş bunu anladık bi fasıl :kızgın: ne Sevinç'ini yaşayabildim doğru düzgün ne stresi geçti bi oh dedirtmedi bana hayat herşey zorla sıkıntıyla oluyor benim hayatımda.... :KK17:
Canım aynı şey arkadaşımda da oldu. İdrarda uzun bir süre çıkmadı bugün adet olurum yarın olurum derken 20 gün geçti adetten öyle öğrendik geç döllenme olmuş. Bence sende de durum böyle yarın bi gidip kan ver mutlaka için rahatlasın

Canım aynı şey arkadaşımda da oldu. İdrarda uzun bir süre çıkmadı bugün adet olurum yarın olurum derken 20 gün geçti adetten öyle öğrendik geç döllenme olmuş. Bence sende de durum böyle yarın bi gidip kan ver mutlaka için rahatlasın
Vericem ccnm

Eki Görüntüle 1930955 merhaba kızlar 11 ekimde kürtaj oldum.. son hcg 19 yavaş düştü biraz 3 hafta önce 9 a düşmüştü ve ben herşeyim tüm testlerim normal olmasına ragmen ben regl olmadım hala.şüphelenip test yaptım ilk 3 dkda hayalet çizgi belirdi.panik heyecan karışık duygulardan çekmeyi akıl edemedim 2 saat sonra çekip size atmak istedim..degr 9 da takılı kalırmı ayrıca 9 değeri idrarda bu şekil çıkarmı yoksa yeni bi durummu bu..:) randevuya kadar çatlıcam meraktan
Canım bende 10 Kasım da kürtaj oldum ve bi ay sonra da tekrar adet oldum o sırada yumurtlama günüm geldi ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı o günleri değerlendrdik gebelik test yapmak aklıma gelmedi. Senin en son adet ne zaman

20161227_195204.jpg
Kizlar baksaniza bugun 12. Gun baya agrim olunca dayanamadim yaptim normalde 17. Ya da 20. Gunde catlar yumurtam erken benim icin yapmaya devam edeyim mi koyulasir mi acaba yoksa 15. Gun mu basliyayim.. Acaba 15. Gune kadar sadece aksamlari mi yapayim

Back