Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu biraz BOB ROOS isi oldu Surayada bir hamile cizelim dermiscesine .
napalim olamiyoruz bari resminj cizeyim hamilelere hizmet edeyim dedim.
Tesekkur ederim canim begenmene sevindim..
canım yarın yine ver kan için rahat etmiyorsa kaç gün geçti regl olman gereken gündenKızlar bugün yine test yapım dedim kırmızı olmamış değerim yükselmemiş mi acaba bebetimeyle yaptım
bugün çektiğin parladığı için pek anlaşılmıyor canım ama sanki koyulaşmış gibiFark varmı sizce ilk i bugün diğeri 5 gün önce hele bak yesa
Adetimden toplamda 10 gün geçti ben testi 3 günü yaptım silik çıktı akşamına kan verdim zaten onu tam bilmiyorum. Hemşire hamilesin dedi o kadar sonra 6 günü kan verdim 33 çıktı daha bekliyorum sinirlerim tavan yapmış durumdacanım yarın yine ver kan için rahat etmiyorsa kaç gün geçti regl olman gereken günden
Adetimden toplamda 10 gün geçti ben testi 3 günü yaptım silik çıktı akşamına kan verdim zaten onu tam bilmiyorum. Hemşire hamilesin dedi o kadar sonra 6 günü kan verdim 33 çıktı daha bekliyorum sinirlerim tavan yapmış durumda
no panik no sinir dur bakalım yarın git bir kan ver tekrardan ona göre hareket edersin.. evde durup düşüneceğine somut bir şeyler olur elinde biz ne desek boş şimdi... senin büyük ihtimalle geç döllenme olduAdetimden toplamda 10 gün geçti ben testi 3 günü yaptım silik çıktı akşamına kan verdim zaten onu tam bilmiyorum. Hemşire hamilesin dedi o kadar sonra 6 günü kan verdim 33 çıktı daha bekliyorum sinirlerim tavan yapmış durumda
Doktor geç döllenme dedi zaten onda sıkıntı Yok ama gelişmesinde sorun varsa o sıkıntı burda bi sürü kişi yazmış dış ebelik boş gebelik Yok gebelik diye stres oluyor insanno panik no sinir dur bakalım yarın git bir kan ver tekrardan ona göre hareket edersin.. evde durup düşüneceğine somut bir şeyler olur elinde biz ne desek boş şimdi... senin büyük ihtimalle geç döllenme oldu
kız bende yazdım deme öyle yanlış anlamazsın diye off bak kötü oldum okuma kimsenin konusunu... dediğim gibi kan ver canım.. ben her ihtimale karşı diye yazdım başımdan geçtiği içinsakın kafana takıpta üzme kendini bak ayy valla üzüldüm yaDoktor geç döllenme dedi zaten onda sıkıntı Yok ama gelişmesinde sorun varsa o sıkıntı burda bi sürü kişi yazmış dış ebelik boş gebelik Yok gebelik diye stres oluyor insan
Yok kız üzüldüğüm Yok ister istemez insan kafasına takıyor.. canım benim seninle ne alakası olucak her ihtimal oluşabilir.. uyuzluğumdan gidip kan vermiyorum kendi kendimi yiyorum :/kız bende yazdım deme öyle yanlış anlamazsın diye off bak kötü oldum okuma kimsenin konusunu... dediğim gibi kan ver canım.. ben her ihtimale karşı diye yazdım başımdan geçtiği içinsakın kafana takıpta üzme kendini bak ayy valla üzüldüm ya
Canım aynı şey arkadaşımda da oldu. İdrarda uzun bir süre çıkmadı bugün adet olurum yarın olurum derken 20 gün geçti adetten öyle öğrendik geç döllenme olmuş. Bence sende de durum böyle yarın bi gidip kan ver mutlaka için rahatlasınZor işlermiş bunu anladık bi fasıl ne Sevinç'ini yaşayabildim doğru düzgün ne stresi geçti bi oh dedirtmedi bana hayat herşey zorla sıkıntıyla oluyor benim hayatımda....
Vericem ccnmCanım aynı şey arkadaşımda da oldu. İdrarda uzun bir süre çıkmadı bugün adet olurum yarın olurum derken 20 gün geçti adetten öyle öğrendik geç döllenme olmuş. Bence sende de durum böyle yarın bi gidip kan ver mutlaka için rahatlasın
Harikasın valla belki bir gün hamile olursam bana da bişeyler yaparsın
Canım bende 10 Kasım da kürtaj oldum ve bi ay sonra da tekrar adet oldum o sırada yumurtlama günüm geldi ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı o günleri değerlendrdik gebelik test yapmak aklıma gelmedi. Senin en son adet ne zamanEki Görüntüle 1930955 merhaba kızlar 11 ekimde kürtaj oldum.. son hcg 19 yavaş düştü biraz 3 hafta önce 9 a düşmüştü ve ben herşeyim tüm testlerim normal olmasına ragmen ben regl olmadım hala.şüphelenip test yaptım ilk 3 dkda hayalet çizgi belirdi.panik heyecan karışık duygulardan çekmeyi akıl edemedim 2 saat sonra çekip size atmak istedim..degr 9 da takılı kalırmı ayrıca 9 değeri idrarda bu şekil çıkarmı yoksa yeni bi durummu bu..:) randevuya kadar çatlıcam meraktan
Ay ne bileyim valla sizleri uzmek en son isteyecegim bisi bile degilYok kız üzüldüğüm Yok ister istemez insan kafasına takıyor.. canım benim seninle ne alakası olucak her ihtimal oluşabilir.. uyuzluğumdan gidip kan vermiyorum kendi kendimi yiyorum :/
Canım iki güne bi kan ver tedbiri elden bırakma ben bu şekilde öğrendim boş gebelik olduğunu umarım sendeki böyle değildir ilk beta kaç canımAha böyle büyümüyormu bu cinnik