• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Afiyet olsun canım ama mikrodalga pek sağlıklı değil kullanmasan daha iyi çok kolaylık ama sırf sağlıklı değil diye almıyorum eve...
Radyasyondan dolayi saglikli degil diyorlar ama evde kullandigimiz cogu seyde radyasyon var cep telefonu televizyon bilgisayar o nedenle mikrodalga firina artik sicak bakiyorum ve sirkette baska secenek yok malesef. Evde zaten yok :KK48:

Kızlar bugün soğan kurune başladım

İlk günüm çok heyecanlıyım :)

Katılmak isteyen arkadaşları bekliyorum

Bu kür tam bir çılgın dostum:)
O kürü bende yaptım dostum :D o yeaaaaaa gazdan ölüceksin dostum :D gazın bile soğan kokucak dostum oooooo yeaaaa 50cent :rapci::rapci:

Ayyyy ben normalde de gazliyimdir söylemesi ayip

Amannnmm banane esim dusunsun:)

3 gün ızinliyim ofistekiler de ne şanslılar haaaa:)
Hahahhaha zaten çatladım ben her yer soğan kokuyor adamın yanına yaklaşmaya utanıyordum o derece :olamaz:

Sen kilo vermeye çalışıyorsun sanırım ahhhhh sanki çok kilolusun bide benim yerimde olsan hamile kalmadan önceki ay 61'7 geçmeyen ben hamile kaldığım ay aynı yeme düzenime göre 63 oldum sinir bozucu bi durum şimdi ekmeği kestim sadece protein sebze et tavuk yiyorum bebeğin gelişimi için dengeli besleniyorum...

Ayyyy dur bakalım 1. Gün sabah bitti tadını çok beğendim ama ben hiç sıkıntı yapmadan hictim darısı aksama

Ama su mutfağı bi havalandirayim:)
Bende severek içtim :) sabah akşam güzel oluyor doğal antibiyotik :)

Sen kilo vermeye çalışıyorsun sanırım ahhhhh sanki çok kilolusun bide benim yerimde olsan hamile kalmadan önceki ay 61'7 geçmeyen ben hamile kaldığım ay aynı yeme düzenime göre 63 oldum sinir bozucu bi durum şimdi ekmeği kestim sadece protein sebze et tavuk yiyorum bebeğin gelişimi için dengeli besleniyorum...

Benim boyum kisacik:)

Önce soğan ile temizliyoruz sonra incir ile büyütüyoruz yumurtalari:)

SOgan kurunun bi ölüme çaresi yok sanırım. :) her derde deva :)
inşallah şifa olur canım kullan bakalım ben 10 gün zor içtim tadını beğenmeme rağmen 15 gün uzun gelmişti bana.. bu ay yine içecektim ama pazarda soğan bulamadım:KK70:ya minnacıktı ya kafam kadar kocamandı:ukala:

Kızlar bugün soğan kurune başladım

İlk günüm çok heyecanlıyım :)

Katılmak isteyen arkadaşları bekliyorum

Bu kür tam bir çılgın dostum:)

Önce soğan ile temizliyoruz sonra incir ile büyütüyoruz yumurtalari:)

SOgan kurunun bi ölüme çaresi yok sanırım. :) her derde deva :)

Ohhh sifaaa olsunn kuzuma ,yarasinn yesama sogan suyu,canim incirle ilgili ne dicem kur olarak degilde gunde 3-4 adet yemeye basla kahvalti ogun arasi,inan bi kilo incirim heba oldu kaynat at yazik,ne emeklerle kurutmustum.oyle yiyenlerde var sen oyle yap,birde esine keci boynuzu pekmezi icir,madem sen basladin oda birseyler yapsin.

inşallah şifa olur canım kullan bakalım ben 10 gün zor içtim tadını beğenmeme rağmen 15 gün uzun gelmişti bana.. bu ay yine içecektim ama pazarda soğan bulamadım:KK70:ya minnacıktı ya kafam kadar kocamandı:ukala:

Ben yumurtlamadan sonra birakayim diyorum sonuçta bitki çayları da yasak ya o da sakıncalı olmaz mi

Ohhh sifaaa olsunn kuzuma ,yarasinn yesama sogan suyu,canim incirle ilgili ne dicem kur olarak degilde gunde 3-4 adet yemeye basla kahvalti ogun arasi,inan bi kilo incirim heba oldu kaynat at yazik,ne emeklerle kurutmustum.oyle yiyenlerde var sen oyle yap,birde esine keci boynuzu pekmezi icir,madem sen basladin oda birseyler yapsin.

Çok sagol canım benim

Şu an incir düşünmüyorum zaten protestegon bi 12 bi 18 cikti sanırım o konuda skinti yok

Eşime de pekmez değil de keçiboynuzu kaynatıp suyunu içirsem diyorum :)

Günaydın kizlarr. Bende feci şekilde hasta oldum boğazım, kemiklerim fena agriyor:63: ilaç da kullanmak istemiyorum ama antibiyotiksiz geçmeyecek gibi
valla işin ilginci bende hamile kaldığım ay hemde iki kutu kullanmak zorunda kaldım. bi kullandım iyileştim sandım bıraktım. 10 gün sonra daha feci hasta oldum başka bi kutu ilacc yazdı doktor onu bitidim ve hamile olduğumu öğrendim. yani rabbim korur sen kendine iyi bak

Ben yumurtlamadan sonra birakayim diyorum sonuçta bitki çayları da yasak ya o da sakıncalı olmaz mi
regl bittikten 2 gün sonra başlayıp 10 gün içtim ben yumurtlama zamanının başı oluyor zaten 15 gün içilecek ama korunacak yazsa problem olur dicem ama hiç bir yerde korunun yazmıyor canım biz bir ara baya araştırmıştık. hamile kalırsak düşerse vs diye

Back