- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef adet oluyorsunBat gunumun 1. Gunu gecti...iki gundur lekelenmem var tuvalettte peceteye geliyor sadece uf puf
40 günü bulabilir kürtajdan sonraki regl..merak etme ..erken gebelik testi yap için rahat etsin ..ama bakıyorumda 40 günü geçeli çok olmuş iki ay olmuş ..bence tahlil yaptırsweetdreams1985
Canım en son 15 temmuzda adet oldum sonra ki aya hamile kaldım 11 ekimde kürtaj oldum en geç kasım sonu regl olmam lazımdı ama hala olmadım adet beklediğim sıralarda yani kasım ayında 1 kez korunmasız birlikte olduk sadece ve hala regl olmadığım için şüphelenmeye başladım ya
Canim çok zaman geçmiş neden kan vermiyorsun?? adet döngün naaıl senin??sweetdreams1985
Canım en son 15 temmuzda adet oldum sonra ki aya hamile kaldım 11 ekimde kürtaj oldum en geç kasım sonu regl olmam lazımdı ama hala olmadım adet beklediğim sıralarda yani kasım ayında 1 kez korunmasız birlikte olduk sadece ve hala regl olmadığım için şüphelenmeye başladım ya
Afiyet bal şeker olsun canım bende kaktım kan verdim geldim :) yarına öğrenirim inşallah yükselmiştir...günaydın kızlar
ohh kahvaltı yaptım benden mutlusu yokAllah kimseyi aç bırakmasın
internette bardakta omlet tarifi gördüm onu yaptım şirkette mikrodalga fırında harika oldu iş yerinde yumurta yiyememekten şikayetçiydim valla yapar yerim artık
Valla ateşle uğraşma ovülasyon alacağına folik iod al.. bunu düzenli kullan akışına bırak hemen hamile kalırsın benden söylemesi :)adet oldum:) ovülasyon günümde tesadüfen doktor randevum var:)
Ovülasyon testi alacağım onu deneyeceğim:) ateş ölçmeyi vs: ) sizin için deneyip doğruluğunu teyit edip size bilgi vereceğim
Kullan antibiyotik bişey yapmam merak etme ben bi sürü kullandım hamile kaldığım ayGünaydın kizlarr. Bende feci şekilde hasta oldum boğazım, kemiklerim fena agriyor ilaç da kullanmak istemiyorum ama antibiyotiksiz geçmeyecek gibi
Ya içime sinmiyor ama bugünde iyilesemezsem yarın baslicam kullanmayaKullan antibiyotik bişey yapmam merak etme ben bi sürü kullandım hamile kaldığım ay
Aman sen varya beni görseydin ben normalde ilaç kullanmayı sevmem.. hasta grip faranjit olduğumda hamileyimdir düşüncesiyle hiç içmedim. Ama hepte adet oldum yataklara düşme de cabası.. ondan diyorum olmasaydı geçen ay adet te kullandım rahim ağzı yarası için olmazdı bi iki tane hapla bebeğe bişey olmaz.Ya içime sinmiyor ama bugünde iyilesemezsem yarın baslicam kullanmaya
folik asit zaten kullanıyorum:) o dediğiz ne oluyor başka bir şey mi? zaten adet bitiminde randevum var bakalım ne diyecek:)pazartesi eşimd tahlil verecek onun sonucuyla gideceğim. eşimde ileri hareketklilik problemi var... bakalım her eşy belli olacak önümüzde ki hafta :)Valla ateşle uğraşma ovülasyon alacağına folik iod al.. bunu düzenli kullan akışına bırak hemen hamile kalırsın benden söylemesi :)
Benim de eşimde hareket azlığı vardı hamile kalırsın ama dedi biraz uğraşman Laz'ım demişti en son kontrolüm de.. sonraki ay hamile kaldım zaten folik iod dediğim normal folibolun bi değişiği biraz pahalı ama sentetik değil..folik asit zaten kullanıyorum:) o dediğiz ne oluyor başka bir şey mi? zaten adet bitiminde randevum var bakalım ne diyecek:)pazartesi eşimd tahlil verecek onun sonucuyla gideceğim. eşimde ileri hareketklilik problemi var... bakalım her eşy belli olacak önümüzde ki hafta :)
yaa inşallah canım yaa aynısını dedi bizede doktor:) sorayım doktoruma gitmişken:) alabilirimBenim de eşimde hareket azlığı vardı hamile kalırsın ama dedi biraz uğraşman Laz'ım demişti en son kontrolüm de.. sonraki ay hamile kaldım zaten folik iod dediğim normal folibolun bi değişiği biraz pahalı ama sentetik değil..
siz doktor tavsiyesi üzerine mi aldınız? ve kaç yllık evlisiniz?Benim de eşimde hareket azlığı vardı hamile kalırsın ama dedi biraz uğraşman Laz'ım demişti en son kontrolüm de.. sonraki ay hamile kaldım zaten folik iod dediğim normal folibolun bi değişiği biraz pahalı ama sentetik değil..
Aynen 1'5 senelik evliyim ben hamile kalacağıma ihtimal vermedim ki çünkü ilaç kullandım ama folik hergün içtim düZenli ekstra bişey yapmadım. Normalde korunmuyorduk kısmet geçen bu ayaymış işte nasipsiz doktor tavsiyesi üzerine mi aldınız? ve kaç yllık evlisiniz?
Afiyet olsun canım ama mikrodalga pek sağlıklı değil kullanmasan daha iyi çok kolaylık ama sırf sağlıklı değil diye almıyorum eve...günaydın kızlar
ohh kahvaltı yaptım benden mutlusu yokAllah kimseyi aç bırakmasın
internette bardakta omlet tarifi gördüm onu yaptım şirkette mikrodalga fırında harika oldu iş yerinde yumurta yiyememekten şikayetçiydim valla yapar yerim artık
Saol canim hadi insallah guzel sonuclar cikar. Saglik ocaginda mi verdinAfiyet bal şeker olsun canım bende kaktım kan verdim geldim :) yarına öğrenirim inşallah yükselmiştir...