• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Eki Görüntüle 1931152
Kizlar baksaniza bugun 12. Gun baya agrim olunca dayanamadim yaptim normalde 17. Ya da 20. Gunde catlar yumurtam erken benim icin yapmaya devam edeyim mi koyulasir mi acaba yoksa 15. Gun mu basliyayim.. Acaba 15. Gune kadar sadece aksamlari mi yapayim
Canım bence bekleme değerlendirin 2 günde bir. Kendinı yumurtlama testine göre yönlendirme onu düşünmemeye çalış :KK200:

Canım bence bekleme değerlendirin 2 günde bir. Kendinı yumurtlama testine göre yönlendirme onu düşünmemeye çalış :KK200:
Canim regl bittiginden beri gun asiri oluyor dun oldu yarinda olucak insallah ama bende yumurta tembelligi cikti o nedenle yumurtlamami yakalamam gerekiyor yani yumurtlayip yumurtlamadigimi anlamam icin test yapiyorum:KK51:

Canim regl bittiginden beri gun asiri oluyor dun oldu yarinda olucak insallah ama bende yumurta tembelligi cikti o nedenle yumurtlamami yakalamam gerekiyor yani yumurtlayip yumurtlamadigimi anlamam icin test yapiyorum:KK51:
Öyle mii canım o zaman clearblue alsana onda böyle çift çizgi durumu olmuyor gülen yüzu gördüğün zaman yumurtluyorsun

Tek kullanimlik mi onlar hic kullanmadim ama pahali dugunu duymustum:KK48: ben hangi gun yumurtladigimi bilmedigimden bir suru alamam:KK70:
Evet fiyatı pahalı bir monitör ve 20 tane test çıkıyor icinden ben gülen yüzleri yakalayıp degerlendirdim sonuç olumlu çıkarsa elimdekilerin hepsini sana yollarım:KK19:

5 gün önce 33 tü şimdi kaç bilmiyorum
Yaptir canım mutlaka sen ihmal etme her 2 güne 2 kat artması gerekiyo gözünü kesinlikle korkutmak istemem ama benim neler yasadigimi biliyorsun dış gebelik dediler tüpler de patlayabilir dediler 1 hafta ne yedim ne içtim sonra boş gebelik dediler kürtaj şart dediler bide onunla ugrastim en büyük avantajım sürekli kan verdim takip ettim böylece allah korusun önemli bi durum olmadan kurtuldum umarım sen benim yaşadıklarımı asla yasamazsin

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Adetn 21.günü prolaktin ve progesteron yaptırdım. Yumurtladığımı öğrendim. Zaten ay ortasında lh testi ile de öğrenmiştim. Prl 62 çıktı maalesef. Prolaktin yüksekliğiyle ilgili belirtm yoktu ve yumurtlamam düzenli. Hamile olmş olabılr miyi?? Göğüslerim herzamankimden daha çok ağrıyordu ama azaldı. 30.günüm adet olmadım. Umutlanmak ta istemiyorum

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Adetn 21.günü prolaktin ve progesteron yaptırdım. Yumurtladığımı öğrendim. Zaten ay ortasında lh testi ile de öğrenmiştim. Prl 62 çıktı maalesef. Prolaktin yüksekliğiyle ilgili belirtm yoktu ve yumurtlamam düzenli. Hamile olmş olabılr miyi?? Göğüslerim herzamankimden daha çok ağrıyordu ama azaldı. 30.günüm adet olmadım. Umutlanmak ta istemiyorum
Prolaktin adeti geciktiriyo ve göğüslerde şişkinlik ve ağrı yapabiliyo kendimden biliyorum. Ama inşallah hamileliktendir canım

Prl nin asiri yuksekligi hamileliktende olur canim.. Insallaha hamileliktendir. Olurda regl olursan regliin 3. Gunu kanda tekrar baktir yine yuksek cikarsa ilac tedavisi gorursun. Insallah gerek kalmaz bunlara

Prl nin asiri yuksekligi hamileliktende olur canim.. Insallaha hamileliktendir. Olurda regl olursan regliin 3. Gunu kanda tekrar baktir yine yuksek cikarsa ilac tedavisi gorursun. Insallah gerek kalmaz bunlara
Aynen doktorum öyle söyledi. Adetn 3.günü de yaptırcam. Tahlilden beri dostinex kullanmaya başladım. Hayırlısı bakalım olur inşallah

Eki Görüntüle 1931152
Kizlar baksaniza bugun 12. Gun baya agrim olunca dayanamadim yaptim normalde 17. Ya da 20. Gunde catlar yumurtam erken benim icin yapmaya devam edeyim mi koyulasir mi acaba yoksa 15. Gun mu basliyayim.. Acaba 15. Gune kadar sadece aksamlari mi yapayim
Bence her ihtimale karşı bu günü değerlendir cnm

Eki Görüntüle 1930955 merhaba kızlar 11 ekimde kürtaj oldum.. son hcg 19 yavaş düştü biraz 3 hafta önce 9 a düşmüştü ve ben herşeyim tüm testlerim normal olmasına ragmen ben regl olmadım hala.şüphelenip test yaptım ilk 3 dkda hayalet çizgi belirdi.panik heyecan karışık duygulardan çekmeyi akıl edemedim 2 saat sonra çekip size atmak istedim..degr 9 da takılı kalırmı ayrıca 9 değeri idrarda bu şekil çıkarmı yoksa yeni bi durummu bu..:) randevuya kadar çatlıcam meraktan
Bence her ihtimale karşı bu günü değerlendir cnm
Bencedee

Back