• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım ben hamile değilim ve burdakilerin çoğu da henüz hamilelik için aday konumundalar. Ama eğer hamile adayı olarak naçizane bizden de bir tane istersen ve Allah kabul ederse senin için bir tane de ben okudum. Hayırlı haberler al inşallah :KK66: Hamile değilim ama belki kabul olur :KK66:
Allah razı olsun:)belli mi olur:)belki senin duan hurmetine rabbim kabul eder nasip eder,dileyen isteyen herkese versin inşallah çok teşekkür ederim

Kızlar kan değerimi öğrendim şok oldum 33 müş kardeşim yalnış söylemiş daha çok yeni dedi doktor 10 gün sonra keseyi görebilirim dedi şimdi kardeşimi ne yapım ben :işsiz:

Hayırlı olsun canım

Kaçıncı ayda hamile kaldın

Bu ay değişik bir şey oldu mu ilişki günleri nasıldı
1.5 senedir evliyim daha yeni hamile kaldım oda şaka gibi oldu ben 4 haftalık sanırken 2 haftalıkmış bebek

ay gerçekten çok sinir bir durum ya ben olsam çıldırmıştım kağıt vermediler mi:skandal: inşallah tatlım inşallah yükselir değerin reglin geçeli kaç gün oldu?
18 olmam lazımdı işte bugünle 6 gün oldu herşeyim saçma sapan yeminle inşallah yükselir rahim kalınlığı güzel dedi doktor %90 hamilesin korkma deri haftaya inşallah keseyi görürsün dedi

İnşallah yükselir dünya dövüş kavga yaptım kendisi için benim yüzümü kara çıkarmaz umarım :KK61:

18 olmam lazımdı işte bugünle 6 gün oldu herşeyim saçma sapan yeminle inşallah yükselir rahim kalınlığı güzel dedi doktor %90 hamilesin korkma deri haftaya inşallah keseyi görürsün dedi
bu kadar düşük değerde çoğu doktor ümit vermiyor canım ben 21 dediğimde yüzüme bakmamıştı kadın:sinirli:ama bak seni muayene etmiş ilgilenmiş bence güven doktoruna ve bol bol dua et canım inşallah sıkı sıkı tutunur sana

bu kadar düşük değerde çoğu doktor ümit vermiyor canım ben 21 dediğimde yüzüme bakmamıştı kadın:sinirli:ama bak seni muayene etmiş ilgilenmiş bence güven doktoruna ve bol bol dua et canım inşallah sıkı sıkı tutunur sana
Hayırlısı artık canım eğer nasibinde varsa doğar yoksa da Allah bilir...
ne diyeyim bakalım çarşambaya tekrar kan veririm yükselme varım diye bakıcaz düşünmek istemiyorum stres oldum

Kızlar kan değerimi öğrendim şok oldum 33 müş kardeşim yalnış söylemiş daha çok yeni dedi doktor 10 gün sonra keseyi görebilirim dedi şimdi kardeşimi ne yapım ben :işsiz:
Nasıl yaaa? Kesin sonuçlarda değer 28,00 olarak yazılıydı. Bunu sana 2800 olarak dediler :sopa::sopa::sinirli::sinirli:

Nasıl yaaa? Kesin sonuçlarda değer 28,00 olarak yazılıydı. Bunu sana 2800 olarak dediler :sopa::sopa::sinirli::sinirli:
Kavgadan anlamadık bişey yeminle neyse canım ya sağlık olsun... bebeğim karnımda rabbime emanet bence anası gibi arsızdır o :) son dakka golü minik cücüküm iyi düşünelim iyi olsun

Hayırlısı artık canım eğer nasibinde varsa doğar yoksa da Allah bilir...
ne diyeyim bakalım çarşambaya tekrar kan veririm yükselme varım diye bakıcaz düşünmek istemiyorum stres oldum
amin canım yicek lokması varsa inan ne yaparsan yap seninle kalıyor... ben kimyasal hamilelik geçirdiğinde biri demişti kürtajda en ağır ilaçları verip düşüremedikleri bebekler oluyormuş:KK42:o kadar sıkı tutunuyorlar ki.. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın.. sen yine ver kan canım artık hamile olduğunu biliyorsun değerinin yükselmesini kontrol etmelisin korkutmak istemem ama dış gebelik boş gebelik ihtimalleri var o nedenle kontrollü olmalısın

amin canım yicek lokması varsa inan ne yaparsan yap seninle kalıyor... ben kimyasal hamilelik geçirdiğinde biri demişti kürtajda en ağır ilaçları verip düşüremedikleri bebekler oluyormuş:KK42:o kadar sıkı tutunuyorlar ki.. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın.. sen yine ver kan canım artık hamile olduğunu biliyorsun değerinin yükselmesini kontrol etmelisin korkutmak istemem ama dış gebelik boş gebelik ihtimalleri var o nedenle kontrollü olmalısın
İnşallah ne dıştır ne boştur normaldir.. işte stres oldum haftaya rengi belli olur artık ne diyelim

Para vermeden yaptık biz kardeşimin hastanesinde ondan böyle olduk zaten...
Ya 28 bile olsa ili katı Yükselmesi Laz'ım bence 2,8 di gerizekalı hemşire mal eğer öyleyse 33 normal yükselmiş kız bu ne ara tütmüş adetin son haftasında hani yumurtlamadan sonra hamile kalınması zordu yalan dolan yeminle

Back