- 3 Nisan 2016
- 313
- 251
- 23
Allah razı olsun:)belli mi olur:)belki senin duan hurmetine rabbim kabul eder nasip eder,dileyen isteyen herkese versin inşallah çok teşekkür ederimCanım ben hamile değilim ve burdakilerin çoğu da henüz hamilelik için aday konumundalar. Ama eğer hamile adayı olarak naçizane bizden de bir tane istersen ve Allah kabul ederse senin için bir tane de ben okudum. Hayırlı haberler al inşallahHamile değilim ama belki kabul olur
Okunur canımm Allahım kabul etsin inşallah Allah razı olsunnnnEsracığım inşallahh tutar inşallahhh. okuruz tabiki. abdestsiz okunuyor mu acep? okunuyorsa hemen okuyayım
okudum adınla dua ettim Esra :)Okunur canımm Allahım kabul etsin inşallah Allah razı olsunnnn
He valla hamileyim canım
Kızlar kan değerimi öğrendim şok oldum 33 müş kardeşim yalnış söylemiş daha çok yeni dedi doktor 10 gün sonra keseyi görebilirim dedi şimdi kardeşimi ne yapım ben
33 derken kız diğeri 2800 değil 28 miydi? kan verdin mi? yükselmemiş mi hiç?Kızlar kan değerimi öğrendim şok oldum 33 müş kardeşim yalnış söylemiş daha çok yeni dedi doktor 10 gün sonra keseyi görebilirim dedi şimdi kardeşimi ne yapım ben
Eskisini bilmiyorum ki salak gibi bir durum ya gerizekalı hemşire mal yalnış söylemiş değeri33 derken kız diğeri 2800 değil 28 miydi? kan verdin mi? yükselmemiş mi hiç?
1.5 senedir evliyim daha yeni hamile kaldım oda şaka gibi oldu ben 4 haftalık sanırken 2 haftalıkmış bebekHayırlı olsun canım
Kaçıncı ayda hamile kaldın
Bu ay değişik bir şey oldu mu ilişki günleri nasıldı
Eskisini bilmiyorum ki salak gibi bir durum ya gerizekalı hemşire mal yalnış söylemiş değeri
bir garip oblomov inşallah değerim yükselir ya morelim nasıl bozuldu yinede hayırlısı artık Allah'a emanet
18 olmam lazımdı işte bugünle 6 gün oldu herşeyim saçma sapan yeminle inşallah yükselir rahim kalınlığı güzel dedi doktor %90 hamilesin korkma deri haftaya inşallah keseyi görürsün dediay gerçekten çok sinir bir durum ya ben olsam çıldırmıştım kağıt vermediler miinşallah tatlım inşallah yükselir değerin reglin geçeli kaç gün oldu?
bu kadar düşük değerde çoğu doktor ümit vermiyor canım ben 21 dediğimde yüzüme bakmamıştı kadın18 olmam lazımdı işte bugünle 6 gün oldu herşeyim saçma sapan yeminle inşallah yükselir rahim kalınlığı güzel dedi doktor %90 hamilesin korkma deri haftaya inşallah keseyi görürsün dedi
Hayırlısı artık canım eğer nasibinde varsa doğar yoksa da Allah bilir...bu kadar düşük değerde çoğu doktor ümit vermiyor canım ben 21 dediğimde yüzüme bakmamıştı kadınama bak seni muayene etmiş ilgilenmiş bence güven doktoruna ve bol bol dua et canım inşallah sıkı sıkı tutunur sana
Nasıl yaaa? Kesin sonuçlarda değer 28,00 olarak yazılıydı. Bunu sana 2800 olarak dedilerKızlar kan değerimi öğrendim şok oldum 33 müş kardeşim yalnış söylemiş daha çok yeni dedi doktor 10 gün sonra keseyi görebilirim dedi şimdi kardeşimi ne yapım ben
Kavgadan anlamadık bişey yeminle neyse canım ya sağlık olsun... bebeğim karnımda rabbime emanet bence anası gibi arsızdır o :) son dakka golü minik cücüküm iyi düşünelim iyi olsunNasıl yaaa? Kesin sonuçlarda değer 28,00 olarak yazılıydı. Bunu sana 2800 olarak dediler
amin canım yicek lokması varsa inan ne yaparsan yap seninle kalıyor... ben kimyasal hamilelik geçirdiğinde biri demişti kürtajda en ağır ilaçları verip düşüremedikleri bebekler oluyormuşHayırlısı artık canım eğer nasibinde varsa doğar yoksa da Allah bilir...
ne diyeyim bakalım çarşambaya tekrar kan veririm yükselme varım diye bakıcaz düşünmek istemiyorum stres oldum
İnşallah ne dıştır ne boştur normaldir.. işte stres oldum haftaya rengi belli olur artık ne diyelimamin canım yicek lokması varsa inan ne yaparsan yap seninle kalıyor... ben kimyasal hamilelik geçirdiğinde biri demişti kürtajda en ağır ilaçları verip düşüremedikleri bebekler oluyormuşo kadar sıkı tutunuyorlar ki.. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın.. sen yine ver kan canım artık hamile olduğunu biliyorsun değerinin yükselmesini kontrol etmelisin korkutmak istemem ama dış gebelik boş gebelik ihtimalleri var o nedenle kontrollü olmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?