- 19 Mart 2010
- 21.478
- 15.166
- 498
evet canım şirket bilgisayarından giriyorum... onu bence hamilelerede vuruyorlar çünkü 3. aydan sonra hamilelere diş tedavisi uygulanıyor düşünsene canlı canlı yapıldığını biz daha hamile bile değiliz atarız vücuttan.. ya o kadar ince düşünüyoruz ki bazen kendime sinir oluyorum baş ağrısından ölüyorum migrenim var ilaç içmiyorum 6 aydır bir şey olur diye.. L laracraft antibiyotik kullandı hamile kaldıPeki cnm sence uyuşturmak için olan iğne dişe vurulan ona diyosn onu araştırdınmı.. Buraya pc.denmi yazıyorsn cnm ayy ben bu ay eşimin maçı yüzünden çok netsiz kaldım dün akşam daha yüksek netli bir tarifeye geçtim
sıvı alımına dikkat ediyorsun dimiHala koşulaşmadı bu test ya. Doktorda 21 mm yumurta var demişti. Offf
Döngüm takvime göre 32. takvimdede 2 gün sonrayı yumurtlama gösteriyo canım.sıvı alımına dikkat ediyorsun dimiadet döngün 28miydi.. öncesi yok mu testlerin
o zaman devam canım 18. gün çatlayabilir. biraz sabret inşallah görürsün koyu çizgiyiDöngüm takvime göre 32. takvimdede 2 gün sonrayı yumurtlama gösteriyo canım.
Ben bebek konusu dışında da fazla düşünürüm herşeyi ne yapıcaksam düzgün ve en iyisi olucak birde konu bebek olunca sınır tanımıyorumevet canım şirket bilgisayarından giriyorum... onu bence hamilelerede vuruyorlar çünkü 3. aydan sonra hamilelere diş tedavisi uygulanıyor düşünsene canlı canlı yapıldığını biz daha hamile bile değiliz atarız vücuttan.. ya o kadar ince düşünüyoruz ki bazen kendime sinir oluyorum baş ağrısından ölüyorum migrenim var ilaç içmiyorum 6 aydır bir şey olur diye.. L laracraft antibiyotik kullandı hamile kaldıbazen o kadar hesap yaparız hiç olmadık anda geleceği tutar bebişin
amin canım inşallahBen bebek konusu dışında da fazla düşünürüm herşeyi ne yapıcaksam düzgün ve en iyisi olucak birde konu bebek olunca sınır tanımıyorum şu mübarek cuma saatleri hürmetine anne olmayı Rabbim nasip etsin hepimize inşallah
ayyyyy çookkk sevindim canm yaaaa hayırlı olsunnnn yaaHe valla hamileyim canım
Sağol canım benim umulmadık anda geldi şıpa :)ayyyyy çookkk sevindim canm yaaaa hayırlı olsunnnn yaa
Valla ben biraz disiplinli bir anne olurum sanırım öyle herşeye pimpirik yapmam :) relaxs anneamin canım inşallahbende çok düşünürüm canım ve bu özelliğimi hiç sevmem saldım çayıra mevlam kayıra diyemedim hiç bir zaman ama bir yaştan sonra demek lazım...hamile kalınca yine pinpirikli oluruz ben çok kıl bir anne olurum kesin
Aynen bende öyle olurum kesin... Üstelik eşim de öyle bizim çocuk artık ne olur bilmiyorumamin canım inşallahbende çok düşünürüm canım ve bu özelliğimi hiç sevmem saldım çayıra mevlam kayıra diyemedim hiç bir zaman ama bir yaştan sonra demek lazım...hamile kalınca yine pinpirikli oluruz ben çok kıl bir anne olurum kesin
inan kendime olduğu kadar sevindimm :) sağlıcakla al kucağına inşallah :) o sıpalar hep böle yaaa bekledik bekledk gelmediler tam beklemediğimiz anda süpriz yaptılar :)Sağol canım benim umulmadık anda geldi şıpa :)
Valla ben biraz disiplinli bir anne olurum sanırım öyle herşeye pimpirik yapmam :) relaxs anne
benim eşim çok rahattır ama çocuk olunca ne olur bilinmezAynen bende öyle olurum kesin... Üstelik eşim de öyle bizim çocuk artık ne olur bilmiyorum
Canım ben hamile değilim ve burdakilerin çoğu da henüz hamilelik için aday konumundalar. Ama eğer hamile adayı olarak naçizane bizden de bir tane istersen ve Allah kabul ederse senin için bir tane de ben okudum. Hayırlı haberler al inşallahSevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
Esracığım inşallahh tutar inşallahhh. okuruz tabiki. abdestsiz okunuyor mu acep? okunuyorsa hemen okuyayımCanım ben hamile değilim ve burdakilerin çoğu da henüz hamilelik için aday konumundalar. Ama eğer hamile adayı olarak naçizane bizden de bir tane istersen ve Allah kabul ederse senin için bir tane de ben okudum. Hayırlı haberler al inşallahHamile değilim ama belki kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?