- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günyadın canım, regl belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı biliyorsun o yüzden gelmedik kırmızıdan umut kesilmez diyoruz ve moral bozmuyoruzkızlar günaydın :) ısı takibine başladım :) yeni bir sayfa açıyorum. bat 4... adet olacağım çok belli sancılarım var ocak ayı adet günüme göre doktordan randevu yolu göründü
Bak benim 4 gün kala karnımda sızı gibi sancılar oldu sonra aralarda oldu öyle çok değilkızlar günaydın :) ısı takibine başladım :) yeni bir sayfa açıyorum. bat 4... adet olacağım çok belli sancılarım var ocak ayı adet günüme göre doktordan randevu yolu göründü
Ya bu inofolik bende işe yaramadı mı acaba yaa.Kizlar bu inofolik cok acayip ya dunden beri surekli kasiklarim agriyor yumurtalari hemen gelistiriyor ve surekli islagim sanirim ben bunu kullanmadan yumurtlamiyorum... Cunku en son kullandigimda da ayni seyler olmustu diger aylarda hep kuruydum.. Hamile kalana kadar buna devam edecegim.. Ovu takibi yapmicaktim fikir degistirdim 14. Gunden itibaren baslicam takibe ve gun asiri iliski..
L laracraft canim hadi guzel haberlerle gel keseyi ins gorursun bugun
Benim kullandigim ertesi gunu sag gogus ucum sizlamaya baslamisti diger kullandigimdada en belirgin belirtim gogus sizimdi yumurtlamadan once baslamis hic gecmemisti...Ya bu inofolik bende işe yaramadı mı acaba yaa.
Hiç öyle ekstra anormal akıntım falan olmadı. Kasık ağrısı da hiç olmadı. Geçen hiç durmayan göğüs ağrım da bu ay hiçççç olmadı. Şu an hala adeti yeni bitmiş, tertemiz bir kız çocuğu gibi hissediyorum kendimi ama reglime yaklaşık olarak 11 gün kaldı zaten bu ay bizim için bebek önemli de değildi değil mi pehhh onu kulahıma anlat diyor beynim
Soğan kürü de bana hiç bir etki etmemişti anestezi, ilaç gibi şeyler; uyuşturucu veya aşırı alkol kullananlarda, herkeste olduğu gibi etki etmiyor. Valla şimdiye kadar hatırladığım kadarıyla böyle faaliyetlerim olmadı zaten inofolik de ilaç değil, soğan kürü hiç değil.. Anlam veremedim vallaBenim kullandigim ertesi gunu sag gogus ucum sizlamaya baslamisti diger kullandigimdada en belirgin belirtim gogus sizimdi yumurtlamadan once baslamis hic gecmemisti...
Valla ne kadar takmiyoz desekte takiyoz bacim
soğan kürü bana da bir şey yapmadı canım ne akıntı ne ağrı ne lekelenme millet kullanır kullanmaz akıntım oldu diyorduama benim yumurta tembelliğim olduğundan sanırım inofolik gelişmesine katkı sağlıyor..Soğan kürü de bana hiç bir etki etmemişti anestezi, ilaç gibi şeyler; uyuşturucu veya aşırı alkol kullananlarda, herkeste olduğu gibi etki etmiyor. Valla şimdiye kadar hatırladığım kadarıyla böyle faaliyetlerim olmadı zaten inofolik de ilaç değil, soğan kürü hiç değil.. Anlam veremedim valla
Neyse zaten bu ay eşim gelene kadar son kafaya takışım
valla bankadan geldim tuvalete koştum nasıl akıntım gelmiş normalde hiç bu kadar olmaz afedersin işedim sandım üşütmüşte değilim gayet sağlıklıyım... bunlarda psikolojik olamaz dimibu arada bende günde 4 poşet içiyorumBende de hiç öyle şeyler olmadı canım. 2 Haftaya yakındır sabah 2 akşam 2 kullanıyorum bir garip oblomov
Tamam işte bende geçen ay öyleydim hamile kaldım canım devam et kullanmaya :)Kizlar bu inofolik cok acayip ya dunden beri surekli kasiklarim agriyor yumurtalari hemen gelistiriyor ve surekli islagim sanirim ben bunu kullanmadan yumurtlamiyorum... Cunku en son kullandigimda da ayni seyler olmustu diger aylarda hep kuruydum.. Hamile kalana kadar buna devam edecegim.. Ovu takibi yapmicaktim fikir degistirdim 14. Gunden itibaren baslicam takibe ve gun asiri iliski..
L laracraft canim hadi guzel haberlerle gel keseyi ins gorursun bugun
Daha çok var benim göğsüm yumurtlamadan sonra hafif dolgunlaştı adete 6 gün kala hafif ağrıdı takılma onlara hepsi hikaye anlamadım ben bile ilaç kullandım diye bu ay yoktur dedim hala da inanamıyorum valla :)Ya bu inofolik bende işe yaramadı mı acaba yaa.
Hiç öyle ekstra anormal akıntım falan olmadı. Kasık ağrısı da hiç olmadı. Geçen hiç durmayan göğüs ağrım da bu ay hiçççç olmadı. Şu an hala adeti yeni bitmiş, tertemiz bir kız çocuğu gibi hissediyorum kendimi ama reglime yaklaşık olarak 11 gün kaldı zaten bu ay bizim için bebek önemli de değildi değil mi pehhh onu kulahıma anlat diyor beynim
bırak bence çünkü diş röntgenini baya araştırdım 1000 kere falan çektirmek gerek ki bebeğe zararı olsun yazıyordu düşün hamileler içindi o okuduğum... bende geçen ay 3 sefer röntgen çekilmiştim ilk korundum ama son aylarda korunmadım tutmadı o ayrı bu arada geldi mi internetin yazacaktım sana benimde netim bitmişSonunda doktor korunmayı bırak dedi araştırma lar bitti ama tabi beni tatmin edicek bir sonuç yok ortada troit hormonuma bağladı kayıplarımı. Ben bu ay dolgu yaptırdım dişime Eee tabi dişime filim çekildim radyasyon almış oldum uyuşturmak için vurulan iğne filan bu ay bırakmasammı korunmayı ne dersiniz
bakalım bende kalacak mıyımTamam işte bende geçen ay öyleydim hamile kaldım canım devam et kullanmaya :)
hamilemisiiiiinnnTamam işte bende geçen ay öyleydim hamile kaldım canım devam et kullanmaya :)
Peki cnm sence uyuşturmak için olan iğne dişe vurulan ona diyosn onu araştırdınmı.. Buraya pc.denmi yazıyorsn cnm ayy ben bu ay eşimin maçı yüzünden çok netsiz kaldım dün akşam daha yüksek netli bir tarifeye geçtimbırak bence çünkü diş röntgenini baya araştırdım 1000 kere falan çektirmek gerek ki bebeğe zararı olsun yazıyordu düşün hamileler içindi o okuduğum... bende geçen ay 3 sefer röntgen çekilmiştim ilk korundum ama son aylarda korunmadım tutmadı o ayrı bu arada geldi mi internetin yazacaktım sana benimde netim bitmiş
Valla hneüz hiç bir şey yok bende Dediğin gibi belli olmaz.Daha çok var benim göğsüm yumurtlamadan sonra hafif dolgunlaştı adete 6 gün kala hafif ağrıdı takılma onlara hepsi hikaye anlamadım ben bile ilaç kullandım diye bu ay yoktur dedim hala da inanamıyorum valla :)