• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

kızlar günaydın :):KK200: ısı takibine başladım :) yeni bir sayfa açıyorum. bat 4... adet olacağım çok belli sancılarım var:KK47::KK1: ocak ayı adet günüme göre doktordan randevu yolu göründü:eek::confused::ukala:

kızlar günaydın :):KK200: ısı takibine başladım :) yeni bir sayfa açıyorum. bat 4... adet olacağım çok belli sancılarım var:KK47::KK1: ocak ayı adet günüme göre doktordan randevu yolu göründü:eek::confused::ukala:
Günyadın canım, regl belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı biliyorsun ;) o yüzden gelmedik kırmızıdan umut kesilmez diyoruz ve moral bozmuyoruz ;)

Bak benim 4 gün kala karnımda sızı gibi sancılar oldu sonra aralarda oldu öyle çok değil

Kizlar bu inofolik cok acayip ya dunden beri surekli kasiklarim agriyor yumurtalari hemen gelistiriyor ve surekli islagim sanirim ben bunu kullanmadan yumurtlamiyorum... Cunku en son kullandigimda da ayni seyler olmustu diger aylarda hep kuruydum.. Hamile kalana kadar buna devam edecegim.. Ovu takibi yapmicaktim fikir degistirdim 14. Gunden itibaren baslicam takibe ve gun asiri iliski..
L laracraft canim hadi guzel haberlerle gel keseyi ins gorursun bugun

Kizlar bu inofolik cok acayip ya dunden beri surekli kasiklarim agriyor yumurtalari hemen gelistiriyor ve surekli islagim sanirim ben bunu kullanmadan yumurtlamiyorum... Cunku en son kullandigimda da ayni seyler olmustu diger aylarda hep kuruydum.. Hamile kalana kadar buna devam edecegim.. Ovu takibi yapmicaktim fikir degistirdim 14. Gunden itibaren baslicam takibe ve gun asiri iliski..
Ya bu inofolik bende işe yaramadı mı acaba yaa.

Hiç öyle ekstra anormal akıntım falan olmadı. Kasık ağrısı da hiç olmadı. Geçen hiç durmayan göğüs ağrım da bu ay hiçççç olmadı. Şu an hala adeti yeni bitmiş, tertemiz bir kız çocuğu gibi hissediyorum kendimi :D ama reglime yaklaşık olarak 11 gün kaldı :kahve: zaten bu ay bizim için bebek önemli de değildi değil mi :ıslık: pehhh onu kulahıma anlat diyor beynim :confused:

Hiç öyle ekstra anormal akıntım falan olmadı. Kasık ağrısı da hiç olmadı. Geçen hiç durmayan göğüs ağrım da bu ay hiçççç olmadı. Şu an hala adeti yeni bitmiş, tertemiz bir kız çocuğu gibi hissediyorum kendimi :KK70: ama reglime yaklaşık olarak 11 gün kaldı :kahve: zaten bu ay bizim için bebek önemli de değildi değil mi :ıslık: pehhh onu kulahıma anlat diyor beynim :confused:
Benim kullandigim ertesi gunu sag gogus ucum sizlamaya baslamisti diger kullandigimdada en belirgin belirtim gogus sizimdi yumurtlamadan once baslamis hic gecmemisti...
Valla ne kadar takmiyoz desekte takiyoz bacim:KK48:

Benim kullandigim ertesi gunu sag gogus ucum sizlamaya baslamisti diger kullandigimdada en belirgin belirtim gogus sizimdi yumurtlamadan once baslamis hic gecmemisti...
Valla ne kadar takmiyoz desekte takiyoz bacim:KK48:
Soğan kürü de bana hiç bir etki etmemişti :KK64: anestezi, ilaç gibi şeyler; uyuşturucu veya aşırı alkol kullananlarda, herkeste olduğu gibi etki etmiyor. Valla şimdiye kadar hatırladığım kadarıyla böyle faaliyetlerim olmadı :D :D zaten inofolik de ilaç değil, soğan kürü hiç değil.. Anlam veremedim valla :KK51:

Neyse zaten bu ay eşim gelene kadar son kafaya takışım ;)

Soğan kürü de bana hiç bir etki etmemişti :KK64: anestezi, ilaç gibi şeyler; uyuşturucu veya aşırı alkol kullananlarda, herkeste olduğu gibi etki etmiyor. Valla şimdiye kadar hatırladığım kadarıyla böyle faaliyetlerim olmadı :KK70: :KK70: zaten inofolik de ilaç değil, soğan kürü hiç değil.. Anlam veremedim valla :KK51:

Neyse zaten bu ay eşim gelene kadar son kafaya takışım :KK66:
soğan kürü bana da bir şey yapmadı canım ne akıntı ne ağrı ne lekelenme millet kullanır kullanmaz akıntım oldu diyordu:KK64:ama benim yumurta tembelliğim olduğundan sanırım inofolik gelişmesine katkı sağlıyor..

Bende de hiç öyle şeyler olmadı canım. 2 Haftaya yakındır sabah 2 akşam 2 kullanıyorum bir garip oblomov bir garip oblomov
valla bankadan geldim tuvalete koştum nasıl akıntım gelmiş normalde hiç bu kadar olmaz afedersin işedim sandım :KK48: üşütmüşte değilim gayet sağlıklıyım... bunlarda psikolojik olamaz dimi:KK70:bu arada bende günde 4 poşet içiyorum

Sonunda doktor korunmayı bırak dedi araştırma lar bitti ama tabi beni tatmin edicek bir sonuç yok ortada troit hormonuma bağladı kayıplarımı. Ben bu ay dolgu yaptırdım dişime Eee tabi dişime filim çekildim radyasyon almış oldum uyuşturmak için vurulan iğne filan bu ay bırakmasammı korunmayı ne dersiniz

Tamam işte bende geçen ay öyleydim hamile kaldım canım devam et kullanmaya :)

Hiç öyle ekstra anormal akıntım falan olmadı. Kasık ağrısı da hiç olmadı. Geçen hiç durmayan göğüs ağrım da bu ay hiçççç olmadı. Şu an hala adeti yeni bitmiş, tertemiz bir kız çocuğu gibi hissediyorum kendimi :KK70: ama reglime yaklaşık olarak 11 gün kaldı :kahve: zaten bu ay bizim için bebek önemli de değildi değil mi :ıslık: pehhh onu kulahıma anlat diyor beynim :confused:
Daha çok var benim göğsüm yumurtlamadan sonra hafif dolgunlaştı adete 6 gün kala hafif ağrıdı takılma onlara hepsi hikaye anlamadım ben bile ilaç kullandım diye bu ay yoktur dedim hala da inanamıyorum valla :)

Sonunda doktor korunmayı bırak dedi araştırma lar bitti ama tabi beni tatmin edicek bir sonuç yok ortada troit hormonuma bağladı kayıplarımı. Ben bu ay dolgu yaptırdım dişime Eee tabi dişime filim çekildim radyasyon almış oldum uyuşturmak için vurulan iğne filan bu ay bırakmasammı korunmayı ne dersiniz
bırak bence çünkü diş röntgenini baya araştırdım 1000 kere falan çektirmek gerek ki bebeğe zararı olsun yazıyordu düşün hamileler içindi o okuduğum... bende geçen ay 3 sefer röntgen çekilmiştim ilk korundum ama son aylarda korunmadım tutmadı o ayrı:KK48: bu arada geldi mi internetin yazacaktım sana benimde netim bitmiş:kızgın:

Hala koşulaşmadı bu test ya. Doktorda 21 mm yumurta var demişti. Offf

Eklentiler

• IMG_20161223_113253.jpg
    IMG_20161223_113253.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 22
bırak bence çünkü diş röntgenini baya araştırdım 1000 kere falan çektirmek gerek ki bebeğe zararı olsun yazıyordu düşün hamileler içindi o okuduğum... bende geçen ay 3 sefer röntgen çekilmiştim ilk korundum ama son aylarda korunmadım tutmadı o ayrı:KK48: bu arada geldi mi internetin yazacaktım sana benimde netim bitmiş:kızgın:
Peki cnm sence uyuşturmak için olan iğne dişe vurulan ona diyosn onu araştırdınmı.. Buraya pc.denmi yazıyorsn cnm ayy ben bu ay eşimin maçı yüzünden çok netsiz kaldım dün akşam daha yüksek netli bir tarifeye geçtim:halay:

Daha çok var benim göğsüm yumurtlamadan sonra hafif dolgunlaştı adete 6 gün kala hafif ağrıdı takılma onlara hepsi hikaye anlamadım ben bile ilaç kullandım diye bu ay yoktur dedim hala da inanamıyorum valla :)
Valla hneüz hiç bir şey yok bende ;) Dediğin gibi belli olmaz.

Bugün doktora gidince inanırsın merka etme, çünkü bence artık keseyi görürsünüz ;) İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım :)

Back