• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Peki cnm sence uyuşturmak için olan iğne dişe vurulan ona diyosn onu araştırdınmı.. Buraya pc.denmi yazıyorsn cnm ayy ben bu ay eşimin maçı yüzünden çok netsiz kaldım dün akşam daha yüksek netli bir tarifeye geçtim:halay:
evet canım şirket bilgisayarından giriyorum... onu bence hamilelerede vuruyorlar çünkü 3. aydan sonra hamilelere diş tedavisi uygulanıyor düşünsene canlı canlı yapıldığını biz daha hamile bile değiliz atarız vücuttan.. ya o kadar ince düşünüyoruz ki bazen kendime sinir oluyorum baş ağrısından ölüyorum migrenim var ilaç içmiyorum 6 aydır bir şey olur diye.. L laracraft antibiyotik kullandı hamile kaldı:KK48: bazen o kadar hesap yaparız hiç olmadık anda geleceği tutar bebişin:KK46:

aa pardon ya yanlarında adetin kaçıncı günü olduğu yazıyormuş ben 19-20 falan yazanı adet günün sandım.. 12.13. günlerdeki daha koyu geldi ilişki oldu mu o günlerde Kontes001 Kontes001

İlişki olmadı film çekildim ya ondan. Dün olacaktı. Küstük kocayla.

evet canım şirket bilgisayarından giriyorum... onu bence hamilelerede vuruyorlar çünkü 3. aydan sonra hamilelere diş tedavisi uygulanıyor düşünsene canlı canlı yapıldığını biz daha hamile bile değiliz atarız vücuttan.. ya o kadar ince düşünüyoruz ki bazen kendime sinir oluyorum baş ağrısından ölüyorum migrenim var ilaç içmiyorum 6 aydır bir şey olur diye.. L laracraft antibiyotik kullandı hamile kaldı:KK48: bazen o kadar hesap yaparız hiç olmadık anda geleceği tutar bebişin:KK46:
Ben bebek konusu dışında da fazla düşünürüm herşeyi ne yapıcaksam düzgün ve en iyisi olucak birde konu bebek olunca sınır tanımıyorum :KK48: şu mübarek cuma saatleri hürmetine anne olmayı Rabbim nasip etsin hepimize inşallah

Ben bebek konusu dışında da fazla düşünürüm herşeyi ne yapıcaksam düzgün ve en iyisi olucak birde konu bebek olunca sınır tanımıyorum şu mübarek cuma saatleri hürmetine anne olmayı Rabbim nasip etsin hepimize inşallah
amin canım inşallah:KK36: bende çok düşünürüm canım ve bu özelliğimi hiç sevmem saldım çayıra mevlam kayıra diyemedim hiç bir zaman:KK51:ama bir yaştan sonra demek lazım...hamile kalınca yine pinpirikli oluruz:KK70:ben çok kıl bir anne olurum kesin:anne::KK48:

amin canım inşallah:KK36: bende çok düşünürüm canım ve bu özelliğimi hiç sevmem saldım çayıra mevlam kayıra diyemedim hiç bir zaman:KK51:ama bir yaştan sonra demek lazım...hamile kalınca yine pinpirikli oluruz:KK70:ben çok kıl bir anne olurum kesin:anne::KK48:
Valla ben biraz disiplinli bir anne olurum sanırım öyle herşeye pimpirik yapmam :) relaxs anne

Aynen bende öyle olurum kesin... Üstelik eşim de öyle bizim çocuk artık ne olur bilmiyorum :KK48:

Valla ben biraz disiplinli bir anne olurum sanırım öyle herşeye pimpirik yapmam :) relaxs anne

kız disiplinli anne relax mı olur muş:KK48: bizim patronun eşi kadar kimse relax olamaz herhalde çocuklar yeri yalıyor tutup kaldırmaz:KK70:ama baba çok disiplinli bir kural varsa mutlaka uyulmalı

Aynen bende öyle olurum kesin... Üstelik eşim de öyle bizim çocuk artık ne olur bilmiyorum :KK48:
benim eşim çok rahattır ama çocuk olunca ne olur bilinmez:KK48: ben hep bebek öncesi kitap alıp okucam falan derdim oyunu kuralına göre oynamalı mantığıyla ama çocukta pek kural falan olmuyor her bebek kendi kuralıyla geliyor dünyaya bakalım pinpirikliliğimiz sürecek mi yoksa bebeğimiz bizi dize getirecek mi:KK70:

Canlar, ben dönem tatiline kadar uzaklaşayım biraz. Sınavlar yoğun şu sıra. Neyse ki bu bir ay beni oyalayacak çok işim var. :KK69:

Kanamam ikinci gün bitti. Tabii şimdilik. Geçen sefer kimyasal sonrası ara kanamalar olmuş, regl 21 gün gecikmisti. Hafta içi kontrole gideceğim. Sonra da artık ne zaman adetim düzene girerse yine gün sayarım (ya da sadece sizi takip ederim).
Ocak ayında regl bekleyenler umarım yılın ilk günleri pozitif sonuç görür:KK33: Bende uzun bir süre kayda değer bir şey olmayacak, arada uzaktan bakarım sizde gelişme var mı diye ;)

Mutlu, sağlıklı bir yıl diliyorum hepinize:nazar: dualarım sizinle. Kendimi bekleme moduna alıyorum :uykucu: Sevgiler :KK200::KK200::KK200:

Sevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
Canım ben hamile değilim ve burdakilerin çoğu da henüz hamilelik için aday konumundalar. Ama eğer hamile adayı olarak naçizane bizden de bir tane istersen ve Allah kabul ederse senin için bir tane de ben okudum. Hayırlı haberler al inşallah :KK66: Hamile değilim ama belki kabul olur ;)

Canım ben hamile değilim ve burdakilerin çoğu da henüz hamilelik için aday konumundalar. Ama eğer hamile adayı olarak naçizane bizden de bir tane istersen ve Allah kabul ederse senin için bir tane de ben okudum. Hayırlı haberler al inşallah :KK66: Hamile değilim ama belki kabul olur :KK66:
Esracığım inşallahh tutar inşallahhh. okuruz tabiki. abdestsiz okunuyor mu acep? okunuyorsa hemen okuyayım

Back