- 19 Mart 2010
- 21.478
- 15.166
- 498
birde canım dikkat etmemişim yeni gördüm sen hep bunları gündüz yapmışsın akşam yapmıyor musun? akşam yapman çok önemli atıyorum sabah 2. çizgi açıktır akşam bir anda koyulaşır ve sen sabah açıktı diyip ilişki olmazsa yumurtlamanı kaçırabilirsin... ben elimde test azsa sadece akşamları yapmayı tercih ediyorumKızlar selam :)
Sanırım benim yumoş çatladı 13. veya 14.gün. Yine tam koyu değil ama silikleşmiş.
Eki Görüntüle 1926922
Sen naptın canımEmineeemm ? Ovu testiyle bu ay takip etmiyodun ama çatladığını düşünüyor musun?
Bir de bugün süper bir haber aldım kızlar. 3,5 senedir bebeği olmayan kuzenim hamileymiş :) Hem de kendiliğinden :) aşılama denediler 3 kez, bu ay da tüp bebeğe başlayacaklardı. Sebepsiz hamile kalamıyordu. Çok dua etmiştim onun ve isteyen herkes için :) Umarım dualarımın geri kalanı da kabul olur
Ben tatvanda cekildim canim inşallah seninki de iyi geçerNerde çekildin canım . benimde 14:45 de randevum var dua edin güzel geçsin kızlar yaa.beren20
Değerlerin birazcık yüksek canımbir garip oblomov
Değerlerin gayet normal canım @Fato1
evet canım durum çatlamış olduğunu gösteriyor sen yine devam et hala silik çıkarsa bırakırsın değerlendirdiniz mi peki? kuzenin sağlıkla kucağına alsın inşallah bebeğini
birde canım dikkat etmemişim yeni gördüm sen hep bunları gündüz yapmışsın akşam yapmıyor musun? akşam yapman çok önemli atıyorum sabah 2. çizgi açıktır akşam bir anda koyulaşır ve sen sabah açıktı diyip ilişki olmazsa yumurtlamanı kaçırabilirsin... ben elimde test azsa sadece akşamları yapmayı tercih ediyorum
Canım inşallah sıkıntısız geçer, güzel sonuçlar alırsınNerde çekildin canım . benimde 14:45 de randevum var dua edin güzel geçsin kızlar yaa.
patron hala gelmedi sinir oldum ya aradım hala yarım saatlik işim kaldı diyor
Günaydın canlar... Uzun zamandır giremedim foruma o kadar mesaj olmus ki okuyamadım hepsini var mi hamile haberi
Ben de bu arada rahim filmi çektirdim şükür temiz çıktı. Klomen kullandim ve cumartesi günü çatlatma ignesi oldum inşallah bu ay mutlu haberi alırım, alırız
Sizler nasılsınız ?
Kızlar selam :)
Sanırım benim yumoş çatladı 13. veya 14.gün. Yine tam koyu değil ama silikleşmiş.
Eki Görüntüle 1926922
Sen naptın canımEmineeemm ? Ovu testiyle bu ay takip etmiyodun ama çatladığını düşünüyor musun?
Bir de bugün süper bir haber aldım kızlar. 3,5 senedir bebeği olmayan kuzenim hamileymiş :) Hem de kendiliğinden :) aşılama denediler 3 kez, bu ay da tüp bebeğe başlayacaklardı. Sebepsiz hamile kalamıyordu. Çok dua etmiştim onun ve isteyen herkes için :) Umarım dualarımın geri kalanı da kabul olur
Güzel ilgilenmiş canım doktor, bence tatmin edici cevaplar da vermiş. D"aha 5-6 aydır deniyorsun, bir sene dolsun öyle gel" falan gibi abuk bir tavır yapmamasına sevindim canım. Inofolikin esas kullanım amacını bu ay gerçekleştireceksin öyleyse. Hayırlısı olsun tatlımKizlar yumurta tembelligi gotunuyor dedi birde sut hormonu biraz yuksek ama ilac kullanmayi gerektircek kadar degil dedi adetlerimi sordu duzenli dedim o zaman pko var diyemeyiz dedi iliski gunlerini hesapladik bu gunlerde iliski olsun dedi. Simdi inofolik alcam kullancam bu ay bakalim ne olacak
hamile kaldığım ayda inofolik sayesindeymiş o zaman diye düşündümGüzel ilgilenmiş canım doktor, bence tatmin edici cevaplar da vermiş. D"aha 5-6 aydır deniyorsun, bir sene dolsun öyle gel" falan gibi abuk bir tavır yapmamasına sevindim canım. Inofolikin esas kullanım amacını bu ay gerçekleştireceksin öyleyse. Hayırlısı olsun tatlım
1 gün gecikmede gördüğüm çizgi 2 gün sonra koyulasmadi kızlar. Aksine daha siliklesti. Durum yine kimyasal gibi. Dört gün gecikmedeyim şu an. Muhtemelen yakında regl olacağım. Nasip...Yine planimdan bir gün önce yaptım testi, duramadım. 1 gün gecikmeyle durum bu, beklemeye devam... Ya gidecek ya kalacak, hayırlısı...Eki Görüntüle 1925700
tatlım kan verip mi öğrenseydin acaba? regl olmayı mı bekliyorsun1 gün gecikmede gördüğüm çizgi 2 gün sonra koyulasmadi kızlar. Aksine daha siliklesti. Durum yine kimyasal gibi. Dört gün gecikmedeyim şu an. Muhtemelen yakında regl olacağım. Nasip...
O kadar karıştı ki kafam... Geçen sefer ilk regl 46 gün sonra oldu. Şimdi regl olmayı bekliyorum, sonra kontrole giderim, hem polip için hem temizlenmiş mi diye, bir dahaki reglr kadar zaten gebelik olmaz, düzen bozulduğu için. Spiral ağır basıyor şu an. Tabii önce regl olmam ve kontrole gitmem lazım. Amaaannn, nerden düştü aklıma 10 yıl sonra bu iş bilmiyorum ki, rahat rahat takılıyodum halbuki, bunaldım öyle mi olsun böyle mi olsun diye düşünmekten. Olmuyo da değil, ikidir olup olup gidiyo. Pozitif görünce sevinemedim bile, ne anladım ben bu işten. Pedimi koydum bekliyorumtatlım kan verip mi öğrenseydin acaba? regl olmayı mı bekliyorsunhakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah. regl olursan spiral taktırcan mı yoksa devam mı edeceksin.. o gün yazmadım bir şey ama bence hiç spiral olayına girme nasıl olsa onu göze aldıysan rahat takıl bebeğin geleceği zaman gelir inşallah. senin bir taneydi dimi çocuğun bence bir tane kardeşi olsun
13' te çatladı bencede :) hadi hayırlara vesile olsun inşallhhhKızlar selam :)
Eki Görüntüle 1926922
bence sıkıntı yapma canım bizim gibi ilki beklemiyorsun neticede rahat davran inşallah zamanı geldiğinde olur.sende de mi polip var önceden de varmıydı ilk çocuğunun zamanında yoksa sonradan mı oldu? acaba polip yüzünden mi tutunamıyor bizim sıpalarO kadar karıştı ki kafam... Geçen sefer ilk regl 46 gün sonra oldu. Şimdi regl olmayı bekliyorum, sonra kontrole giderim, hem polip için hem temizlenmiş mi diye, bir dahaki reglr kadar zaten gebelik olmaz, düzen bozulduğu için. Spiral ağır basıyor şu an. Tabii önce regl olmam ve kontrole gitmem lazım. Amaaannn, nerden düştü aklıma 10 yıl sonra bu iş bilmiyorum ki, rahat rahat takılıyodum halbuki, bunaldım öyle mi olsun böyle mi olsun diye düşünmekten. Olmuyo da değil, ikidir olup olup gidiyo. Pozitif görünce sevinemedim bile, ne anladım ben bu işten. Pedimi koydum bekliyorum
Ay sağol canım hayırlısı inşallah13' te çatladı bencede :) hadi hayırlara vesile olsun inşallhhh
Aa neden canım? Sonuç nasıl çıktı? Tüplerin rahimin durumu nasılmış?Rahim filmini çektirdim ama hiç iyi geçmedi kızlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?