2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

birde canım dikkat etmemişim yeni gördüm sen hep bunları gündüz yapmışsın akşam yapmıyor musun? akşam yapman çok önemli atıyorum sabah 2. çizgi açıktır akşam bir anda koyulaşır ve sen sabah açıktı diyip ilişki olmazsa yumurtlamanı kaçırabilirsin... ben elimde test azsa sadece akşamları yapmayı tercih ediyorum

evet canım durum çatlamış olduğunu gösteriyor sen yine devam et hala silik çıkarsa bırakırsın değerlendirdiniz mi peki? kuzenin sağlıkla kucağına alsın inşallah bebeğini

Yaptım canım aynısıydı koymadım o yüzden 13. gün iki kez, 14. gün de 1 kez ilişki oldu yalnız bunlar hep tesadüf, çünkü eşime söz verdim, kaçıncı günde olduğumu söylemeyeceğim diye. Olumlu anlamda bu çok etkiledi onu adamı durduramıyorum Bu gün de olur herhalde Sonrasına bakacağız artık.

Sağol canım, Kadınlar Kulübü her zaman dualarımda Allah bize de en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin...

Canimm benjm ozlettjn kendinj insallah artik kafan rahat saglikla bebisinj kucagina alirsin.

Hu hu hu canim tam kopkoyu cikmamis ama catlamis galiba koyu olup siliklesmis.
İnsallah tutar,masallah Allah muhabbetinizi artirsin canim gider ayak masallah masallah
Canim ovu kullanmiyorum ama ne bileyim ben anlayamadim kendimi bi bisey bulamadim oyle hergun vs yok kendimi esime biraktim,plan yok boyle daha rahat,
Sonunu Allah bilir artik.

@bir garip oblomov canim sen sonuclara takilma dr da oyle onemli bisey var dememis sen infolice devam

Güzel ilgilenmiş canım doktor, bence tatmin edici cevaplar da vermiş. D"aha 5-6 aydır deniyorsun, bir sene dolsun öyle gel" falan gibi abuk bir tavır yapmamasına sevindim canım. Inofolikin esas kullanım amacını bu ay gerçekleştireceksin öyleyse. Hayırlısı olsun tatlım

hamile kaldığım ayda inofolik sayesindeymiş o zaman diye düşündümonu kullandığım ay sadece 2. çizgiyi kopkoyu görmüştümbu ay bakalım nasıl olacak demek yumurta tembelliğinden oluyor. benim burdan özelde de görüştüğüm arkadaşım 3 ay inofolik kullandıktan sonra hamile kaldı ondada yumurta tembelliği demişti doktoru. bakalım hayırlısı tatlım ya

Yine planimdan bir gün önce yaptım testi, duramadım. 1 gün gecikmeyle durum bu, beklemeye devam... Ya gidecek ya kalacak, hayırlısı...Eki Görüntüle 1925700
1 gün gecikmede gördüğüm çizgi 2 gün sonra koyulasmadi kızlar. Aksine daha siliklesti. Durum yine kimyasal gibi. Dört gün gecikmedeyim şu an. Muhtemelen yakında regl olacağım. Nasip...

Emineeemm canim ben de özledim hepinizi ama firsat olmadi hiç yazmaya arada bir bakabildim sadece... Evet kafam rahat artik canim inşallah melegim de cok bekletmeden gelir. Doktor da bu ay seni gebe olarak bekliyorum dedi hayırlısıyla olursa dunyalar benim olur artik.
Sen de yumurtlama donemindesin galiba rabbim tez vakitte versin bebeklerimizi

1 gün gecikmede gördüğüm çizgi 2 gün sonra koyulasmadi kızlar. Aksine daha siliklesti. Durum yine kimyasal gibi. Dört gün gecikmedeyim şu an. Muhtemelen yakında regl olacağım. Nasip...
tatlım kan verip mi öğrenseydin acaba? regl olmayı mı bekliyorsun hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah. regl olursan spiral taktırcan mı yoksa devam mı edeceksin.. o gün yazmadım bir şey ama bence hiç spiral olayına girme nasıl olsa onu göze aldıysan rahat takıl bebeğin geleceği zaman gelir inşallah. senin bir taneydi dimi çocuğun bence bir tane kardeşi olsun

O kadar karıştı ki kafam... Geçen sefer ilk regl 46 gün sonra oldu. Şimdi regl olmayı bekliyorum, sonra kontrole giderim, hem polip için hem temizlenmiş mi diye, bir dahaki reglr kadar zaten gebelik olmaz, düzen bozulduğu için. Spiral ağır basıyor şu an. Tabii önce regl olmam ve kontrole gitmem lazım. Amaaannn, nerden düştü aklıma 10 yıl sonra bu iş bilmiyorum ki, rahat rahat takılıyodum halbuki, bunaldım öyle mi olsun böyle mi olsun diye düşünmekten. Olmuyo da değil, ikidir olup olup gidiyo. Pozitif görünce sevinemedim bile, ne anladım ben bu işten. Pedimi koydum bekliyorum

13' te çatladı bencede :) hadi hayırlara vesile olsun inşallhhh

bence sıkıntı yapma canım bizim gibi ilki beklemiyorsun neticede rahat davran inşallah zamanı geldiğinde olur.sende de mi polip var önceden de varmıydı ilk çocuğunun zamanında yoksa sonradan mı oldu? acaba polip yüzünden mi tutunamıyor bizim sıpalar ben 2. bir kimyasal daha yaşarsam kesin aldırıcam poliplerimi her ne kadar doktor seninkiler hamileliğe engel değil desede. gerçi aldırsamda yine takrarlıyormuş

5 Dk sürdü ve ağrı olmadı. doktora dedim hiç ağrı olmadı çok hafif bi ağrı oldu. geri fışkırdı dedi. niye dedim rahim ağzı genişliğinden dedi. sonucu yarın gösterecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…