Rahim ağzı genişliği değil de darlığı olmasın canım o? Genelde rahim ağzı dar olanlarda rahim filmi pek sağlıklı sonuç vermiyor diye biliyorum.5 Dk sürdü ve ağrı olmadı. doktora dedim hiç ağrı olmadı çok hafif bi ağrı oldu. geri fışkırdı dedi. niye dedim rahim ağzı genişliğinden dedi. sonucu yarın gösterecem.
aa geri fışkırmayı ilk duydum senden geride mi fışkırıyormuş.. bence doktorun beceriksizliğindendir o5 Dk sürdü ve ağrı olmadı. doktora dedim hiç ağrı olmadı çok hafif bi ağrı oldu. geri fışkırdı dedi. niye dedim rahim ağzı genişliğinden dedi. sonucu yarın gösterecem.
Genişliği dedi. hiç beğenmedim doktoru. kendi doktorum değildi onun için hemen olsun bitsin der gibi davrandıRahim ağzı genişliği değil de darlığı olmasın canım o? Genelde rahim ağzı dar olanlarda rahim filmi pek sağlıklı sonuç vermiyor diye biliyorum.
sonucu kendi doktoruna göster bakalım ne dicek.. devlette mi yaptırdın canım.Genişliği dedi. hiç beğenmedim doktoru. kendi doktorum değildi onun için hemen olsun bitsin der gibi davrandıbir garip oblomov
Evet canımsonucu kendi doktoruna göster bakalım ne dicek.. devlette mi yaptırdın canım.
Kimyasaldan sonra kontrole gidince gördü Dr. Çok küçük dedi, kontrol edelim dedi büyüyecek mi diye. Önceden yoktu bildiğim kadarıyla. İşte regl olaydım gidecektim kontrole. Kafam bi dünya, bazen negatif görmek bu hayal kırıklığından daha iyi diyorum...bence sıkıntı yapma canım bizim gibi ilki beklemiyorsun neticede rahat davran inşallah zamanı geldiğinde olur.sende de mi polip var önceden de varmıydı ilk çocuğunun zamanında yoksa sonradan mı oldu? acaba polip yüzünden mi tutunamıyor bizim sıpalarben 2. bir kimyasal daha yaşarsam kesin aldırıcam poliplerimi her ne kadar doktor seninkiler hamileliğe engel değil desede. gerçi aldırsamda yine takrarlıyormuş
inşallah büyümemiştir. bana hiç büyücek mi kontrol edelim falan demediler 1-2mm falandı bendeki ama birden fazlaydılar kimini biyopsiyle almıştı doktor kalan kaldı tabiKimyasaldan sonra kontrole gidince gördü Dr. Çok küçük dedi, kontrol edelim dedi büyüyecek mi diye. Önceden yoktu bildiğim kadarıyla. İşte regl olaydım gidecektim kontrole. Kafam bi dünya, bazen negatif görmek bu hayal kırıklığından daha iyi diyorum...
Sen de sıkma canını ve tabii hiçbiriniz sıkmayın. Olacak elbet vakti gelince. Beni bu "Hamileyim ama acaba bu sefer kaç haftalıgına hamile kaldım?" olayı sıktı biraz. İlki kadar zor değil ama ne bileyim işte o ikinci testi görünce gerildim yine kimyasal diye.
kendi doktorun inşallah iyi şeyler söyler canım olmadı size de çektirmek istiyorum dersin memnun kalmazsa çekilmiş olandan.. gerçi 2 tane çekerler mi ya da sen tekrar ettirmek ister misin orasını bilmiyorumEvet canım
Ben de düşük yaparken saçma sapan yatırdılar beni hastahaneye. Her yerden yeni doğmuş bebek sesi geliyo, fenaliklar basmıştı. Bu sefer kendi kendime düşürmeye niyetliyim, o acemiligime geldiinşallah büyümemiştir. bana hiç büyücek mi kontrol edelim falan demediler 1-2mm falandı bendeki ama birden fazlaydılar kimini biyopsiyle almıştı doktor kalan kaldı tabi
ben bugün hastaneye giderken yine ağladım tutamadım kendimi bu aralar hassasım biraz.. rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bize... çalıştığım yerde kocaman doğum hastanesi var hamileler bıcır bıcır her yerden bir tane karnı burnunda kadın çıkıyor onları görünce kötü oldum.bende hamile kalabilecek miyim diye
Burda değil başka yerde çekilirim isterse.kendi doktorun inşallah iyi şeyler söyler canım olmadı size de çektirmek istiyorum dersin memnun kalmazsa çekilmiş olandan.. gerçi 2 tane çekerler mi ya da sen tekrar ettirmek ister misin orasını bilmiyorum
Test mi yaptın cnmHamileyim kızlar
Şükürr :))Hamileyim kızlar
YAPTIM hemde 2 tane ikisinde de hemen çıktıŞükürr :))
Özledik böyle testler görmeyi. hayırlı olsun canım :)Kızlarrrrr @aymavim
Hayırlı olsun, çok sevindim inan ki. Söyledin mi kocişine?Kızlarrrrr @aymavim
Hamileyim kızlar
Kızlarrrrr @aymavim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?