• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Allahjmmm Allahimmm bu ne guzlellikk coook sukur yarabbimm boyle haberler almaya basladikk coook sukurrr.

Canim insallah kendi dr n guzel seyler soyler..belkide dr n beceriksizligidir.
Bi sürü antibiyorik içtim folik asidin etkisi ama eşim hiç sevinmedi :(

Canim var mi olur mu?masallah kipkirmizi cikmis..saglikla gelsin annesii..
O esini simdi KK olaraktan dalacagiz,bosver sen onu takma bebegi aldin ya salla onu gitsin,kendine ve bebegine bak :halay:
Ay demi ya valla kendimiz icin doguralim bebislerimizi zaten kokusu aldilar mi bal gibi isticekler onlar sonradan anliyorlar babaligi biz gibi annelik ic gudusuyle dogmuyorlar ki. L laracraft canim hic canini sikma sen hamileligine bak :anneadayı::KK200:

Bak demistim ben sana yara var diye pek dusunmedin hamile kaldin ay bizlerede dusunmeyecegimiz durumlar nasip etsin rabbim o vesileyle bizde kavusalim bebeklerimize:dua:

İnsallahh canimm bizlerede saglikli gebelikler nasip

Ay demi ya valla kendimiz icin doguralim bebislerimizi zaten kokusu aldilar mi bal gibi isticekler onlar sonradan anliyorlar babaligi biz gibi annelik ic gudusuyle dogmuyorlar ki. L laracraft canim hic canini sikma sen hamileligine bak :anneadayı::KK200:

Ne bileyjm erkeklerde farkli demekki ben esime hamileyim desemm sevincten yerlere goklere sigamazz,ama olsun bebe oldu ya isteyip istemesine bakmam hic zaferr bizimdir.:sampiyon::anneadayı::anneadayı:

Burnumdan geldi öğrendiğim andan beri ağlıyorum bıktım artık aldırıcam böyle huzursuz olmaktansa öylesi daha iyi layık değil zaten o masum meleğe. Duygusal bakmıcam olaya mantıklı olmam lazım çirkefle evliyim Allah yardımcım olsun daha da bebek peşine düşmem istedim de belamı buldum

Yapma canimm sakinnn nolur yapmaa..tamam o ilgilenmezse ilgilenmesin ama senin analik hakkini elinden alamaz,her kadin analigi tatmak ister,nolur gozunu seveyim kiyma ona bak gozlerim dolu dolu yaziyorum ne olur.
Burnumdan geldi öğrendiğim andan beri ağlıyorum bıktım artık aldırıcam böyle huzursuz olmaktansa öylesi daha iyi layık değil zaten o masum meleğe. Duygusal bakmıcam olaya mantıklı olmam lazım çirkefle evliyim Allah yardımcım olsun daha da bebek peşine düşmem istedim de belamı buldum

Gunaydin Canim bi kap sicak corba gotur o kadar makbule gecer ki,ben ilk sicak bi corba istemistim,daha sonrasinda bebe gormesine hediye ile gidersin,hem daha bugun cikiyormus fazla da durulmuz yannda zaten
Günaydınnn. kızlar doğum yapan komşum bugün hastaneden evine gelecek sizce ne götürmeliyim.

Gunaydin Canim bi kap sicak corba gotur o kadar makbule gecer ki,ben ilk sicak bi corba istemistim,daha sonrasinda bebe gormesine hediye ile gidersin,hem daha bugun cikiyormus fazla da durulmuz yannda zaten
Hastaneye gittim. hediyeyi mevlüt yapıcak o zaman götürecem.

hamileliğine çok sevindim. ve bence sende eşinin takma kafana şuan düşünmeden söylemiş olabilir. evet bir planlamanız vardı ama hayat planlarla ilerlemiyor. bence tartışmadan düzgünce anlat bebeği ne kadar istediğini ve çok istemesine rağmen herkese nasip olacak birşey değildir. hemde bebek kendi nasibiyle gelir. hemen karar vermeyin ayrıca o da "can" seninle yaşama merhaba diyecek onunda yaşama hakkı var. madem eşin bebek istemiyordu dikkat etseydi. etmemiş demekki istiyor. istemem yan cebime oy misali gibi..

hamileliğine çok sevindim. ve bence sende eşinin takma kafana şuan düşünmeden söylemiş olabilir. evet bir planlamanız vardı ama hayat planlarla ilerlemiyor. bence tartışmadan düzgünce anlat bebeği ne kadar istediğini ve çok istemesine rağmen herkese nasip olacak birşey değildir. hemde bebek kendi nasibiyle gelir. hemen karar vermeyin ayrıca o da "can" seninle yaşama merhaba diyecek onunda yaşama hakkı var. madem eşin bebek istemiyordu dikkat etseydi. etmemiş demekki istiyor. istemem yan cebime oy misali gibi..

Back