- 19 Mart 2010
- 21.478
- 15.166
- 498
benim hormonlar nanayy o zamanBana e2 düşük geldi canim. prolaktin ve lh de biraz yüksek gibi doktor ne diyecek yaz canim mutlaka
benimkine göre gayet iyi senin değerlerin zamanını bekliyordur canım.. eşin içinde doktor değerlerimin normal olduğunu eşinin de sperm vermesi gerekli dedi dersen verir belki canım.. bence yaptırsın bir an önce önünüzü görürsünüz. eşimde gidecek benim değerler kötü gibi ama demiyecem benim normalmiş sende bir baktır içimiz rahat etsin dicem10 aydır hamile kalamıyorum. Bugün yaptırdırdım testleri.Doktora gösteremedim anlayan varsa arkadaşlar;((( ( Eşim yaptırmıyor sperm testi acelesi yok dio )
benimkine göre gayet iyi senin değerlerin zamanını bekliyordur canım.. eşin içinde doktor değerlerimin normal olduğunu eşinin de sperm vermesi gerekli dedi dersen verir belki canım.. bence yaptırsın bir an önce önünüzü görürsünüz. eşimde gidecek benim değerler kötü gibi ama demiyecem benim normalmiş sende bir baktır içimiz rahat etsin dicem
Senın degerlerın gayet ıyı canm sorun gozukmuyoFsh: 5,94
Estradiol: 38
Lh: 4,96
Prolaktin: 16,9
Tsh: 2,7
Degerlerin normal gibi gözüküyor canim inşallah doktor da olumlu seyler söylerFsh: 5,94
Estradiol: 38
Lh: 4,96
Prolaktin: 16,9
Tsh: 2,7
Ins hayırlısıyla olur cıkarsn canm bı sorun cıkmadan ınsNerde çekildin canım . benimde 14:45 de randevum var dua edin güzel geçsin kızlar yaa.beren20
Değerlerin birazcık yüksek canımbir garip oblomov
Değerlerin gayet normal canım F Fato1
Nerde çekildin canım . benimde 14:45 de randevum var dua edin güzel geçsin kızlar yaa.beren20
Değerlerin birazcık yüksek canımbir garip oblomov
Değerlerin gayet normal canım F Fato1
Bence de vur :) ilgilenir inşallah canım.bir şeyin yok derse doktoru vurabilirim
İnşallah canım ne kadar ağrı olacak bilmediğim için çok stresliyimIns hayırlısıyla olur cıkarsn canm bı sorun cıkmadan ıns
az bir yükselme ya da düşme olunca genelde bir şey yok diyorlar ya.. off zamanda geçmiyoBence de vur :) ilgilenir inşallah canım.
Benim iki test sonucumda da prolaktin değerim 45 di.az bir yükselme ya da düşme olunca genelde bir şey yok diyorlar ya.. off zamanda geçmiyo
ilaç mı kullandırdı canımBenim iki test sonucumda da prolaktin değerim 45 di.
Dostinex veriyo o hemen düşürüyo çok etkili bi ilaç. ama bana vermeden önce emar istedi. beyinde bişey varmış tam bilmiyorum :) ona göre verdi ilacıilaç mı kullandırdı canım
Oh oh ne guzel canim kafan rahat sen rahat..bende iyiyim canim kendime ugras buldum evde onlarla ugrasiyorum+ kurslarim var bu ay bizde gelisi guzel ilrrliyoruz inan rahatladim stres mahvediyor insani tabi buna 6 ayda idrak edebildim .
evet canım durum çatlamış olduğunu gösteriyor sen yine devam et hala silik çıkarsa bırakırsın değerlendirdiniz mi peki? kuzenin sağlıkla kucağına alsın inşallah bebeğiniKızlar selam :)
Sanırım benim yumoş çatladı 13. veya 14.gün. Yine tam koyu değil ama silikleşmiş.
Eki Görüntüle 1926922
Sen naptın canımEmineeemm ? Ovu testiyle bu ay takip etmiyodun ama çatladığını düşünüyor musun?
Bir de bugün süper bir haber aldım kızlar. 3,5 senedir bebeği olmayan kuzenim hamileymiş :) Hem de kendiliğinden :) aşılama denediler 3 kez, bu ay da tüp bebeğe başlayacaklardı. Sebepsiz hamile kalamıyordu. Çok dua etmiştim onun ve isteyen herkes için :) Umarım dualarımın geri kalanı da kabul olur
patron hala gelmedi sinir oldum ya aradım hala yarım saatlik işim kaldı diyorDostinex veriyo o hemen düşürüyo çok etkili bi ilaç. ama bana vermeden önce emar istedi. beyinde bişey varmış tam bilmiyorum :) ona göre verdi ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?