Valla istemesin olacak Birgül eni sonu zaten uğraşmıyoruz illa olsun diye akışına bırakmışız bide demez mi ben istemiyorum gırtlağını dolaşım geliyoristemiyorum mu dedivalla öylede böylede olacak çıktık bir yola bekleyeceğiz ve o sorumluluğu alacağız... ben ne kadar erken olmadı diye yırtınsam da o günlere dönemeyeceğimi iyi biliyorum valla 35e kadar yaptık yaptık sonrası daha zor zaten.
Aaa çok heyecanlandım ben bu habere :) Ben olsam umutlanırdım, çünkü benimde hep lekelenmem olur 2-3 gün öncedengünaydın kızlar bugün bat günümbir iki gün öncesinden hep lekelenmem olurdu onu hep tutunma lekelenmesi sanırdım ama regl olurdum bu ay öyle bir lekelenmem olmadı. sabah ateşimi ölçtü 36.7 çıktı bugün 36,0 görmem lazımdı acaba reglim gecikecek mi kasık batmalarım bir iki gündür yoktu ama dün akşam yine başladı ben regle yoruyorum bakalım ne olacak yarına da doktor randevusu almıştım regl olurum diye akşama kadar olmazsam mecbur iptal edicem
Ben de 28'in içindeyim... Evimize ilk taşındığımzda komşulardan biri sabah evden çıkarken beni gördü. Kızım burdaki liseye gidiyorsun değil mi? Annenlerle de tanışamadık, pek göremiyorum dediNe güzel hissediyor insan demi bana da 23 sandım seni dedikçe hiç bozmuyorum :)
idrar testlerini negatif görmesem bende heyecanlanırdım canım ama hiç heyecanım yok 4 gün ve 2 gün kala yapmıştım ama negatifti hepAaa çok heyecanlandım ben bu habere :) Ben olsam umutlanırdım, çünkü benimde hep lekelenmem olur 2-3 gün öncedenVe zaten kaçınılmaz son, regl olurum ardından...
Ateşin de gayet yüksek duruyor canım. Ama tabi düşmemesi önemli.
En son kaçıncı gün ilşki olmuştu canım?idrar testlerini negatif görmesem bende heyecanlanırdım canım ama hiç heyecanım yok 4 gün ve 2 gün kala yapmıştım ama negatifti hepbakalım bir kaç gün daha bekleyip tekrarlarım testi yine negatifi görürsem mecbur beklicem regl olmamı
Liseli seniBen de 28'in içindeyim... Evimize ilk taşındığımzda komşulardan biri sabah evden çıkarken beni gördü. Kızım burdaki liseye gidiyorsun değil mi? Annenlerle de tanışamadık, pek göremiyorum dediBeni evin kızı sanmış, Eşimi de kardeşim ne güldük yaa. Neyse nazar değecek durduk yere, maşallah Kontes001
Hahahhaha bana sorsan hangi gün hamile kaldın diye tövbe asla bilemem :))))En son kaçıncı gün ilşki olmuştu canım?
Benimde bu ay lekelenme sonucu adet geldi canımKızlarrrr benim de dün günümdü 2 gündür lekelenme var adetten başka bir belirti olamaz dimiiii
Canım genelde BAT'a yakın lekenmeler adetle sonuçlanıyor. Ama bu şekilde hamile olduğunu öğenen yok mu, var elbette. BAT'tan 1 hafta önce falan lekenme başlasaydı daha çok umtlanabilirdin. Yine de gelmedik kırmızıdan umut kesilmez. Bir kaç gün daha bekle bakalım, test yaparsın sonrasındaKızlarrrr benim de dün günümdü 2 gündür lekelenme var adetten başka bir belirti olamaz dimiiii
:) Canım takvim uygulaması kullanmıyor musun? Oraya not edersen takip edebilirsin aslında, faydası oluyorHahahhaha bana sorsan hangi gün hamile kaldın diye tövbe asla bilemem :))))
23. gün canım birde şimdi aklıma geldi benim yine geç çatladı 22. güne kadar hala ovu testim koyuydu 23. gün yapamamıştım o günde ilişki oldu yani yarın son ilişki üzerinden 12 gün geçecekEn son kaçıncı gün ilşki olmuştu canım?
ben bir şey göremedim canımKızlar merhaba yaklaşık 14 gün önce kimyasal gebelik yaşadım ve düşük yaptım düşüğün olduğu gün bhcg 2.51 e düşmüştü bile çoktan ama 4 gündür devam eden aşırı bel ağrım var aynı ilk hamile olduğumu öğrendiğimdeki gibi idrar testi yaptım sonucu eklicem bir bakar mısınız ben silik çizgi görüyorum doğru mu hamile olma gibi bir duruma olabilir mi sizce imkansız gibi geliyor ama rabbim ol derse olur ne olur bakın yardımcı olun başına böyle bişey gelen var mı
ne desek boş bütün tezler bir bir çürüyor regl belirtisi deriz gebesindir hamilelik deriz regl olursun beklemekten başka bir şey gelmiyor eldenKızlarrrr benim de dün günümdü 2 gündür lekelenme var adetten başka bir belirti olamaz dimiiii
kızlar ben randevumu iptal edeyim mi? bu saatten sonra gelse bile yarın 2. günüm olmaz dimibenim zamanında gelen regllerim hep sabah yataktan kalkar kalkmaz olurdu ya da gece gelmiş olurdu
o zaman bekliyeyim canım sen ertesi gün mü gitmiştin doktora. ben cuma gidemeyeceğim için perşembeye almıştım 2. günde olur diye... yok canım her şeye açığım yoksa sağlık olsun varsa başım üstüne... her belirtiye yeteri kadar sevindik dediğin gibi sonrasında çok üzülüyoruz...Aksama kadar bekle canjm,benimde aksam 8 de olmustu yinede o gunu 1 saymistim.
İnsallah gelmezde bebektendir.
Ates umut vaadediyor,ama her ihtimale acik ol..insan artik cok uzuluyorr..
o zaman bekliyeyim canım sen ertesi gün mü gitmiştin doktora. ben cuma gidemeyeceğim için perşembeye almıştım 2. günde olur diye... yok canım her şeye açığım yoksa sağlık olsun varsa başım üstüne... her belirtiye yeteri kadar sevindik dediğin gibi sonrasında çok üzülüyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?