- 29 Ağustos 2016
- 150
- 146
- 18
- 29
rahim filmi çektirdin mi canım.Benim de öyle korkularim var. Doktor sorun var dese yine iyi. Ancak sebepsiz infertilite bence en zoru. Asilama, tup bebek hicbirinden sonuc alamayan sebepsiz infertiller var. Allahim sabir versin..
Hayir burda sadece tip fakultesi cekiyor orasi da uzakrahim filmi çektirdin mi canım.
Canim bu sente leydi diye bi gebelik testi var o ôyle cikariyor inş onu almamisindir sakin o markayi almayin fabrika hatisa var o markada mor bi kutusu var 2kez pozitufti pesi adet ne agladim varya bende..Canim bugün adet oldum inanmıyorum artık bu testlere de ya çok fazla ağrım var bir de öğretmenim valla çocuklara hiç bişey anlatamıyorum oturduğum yerden kalkamadigim icin
Canim belki topikte okumussundur ilk sayfalarda yazdim eltim cok faydasini gormus sogan kurunun bende 3 gundur yapiyorum bu sogan kurunu, ayni zamda bu ay ovulasyon testi de aldim bu gun adet biteli 3 gun oldu ama ben ona da basladim bu gun bakalim hayirlisi artik.kızlar hamile kalmak için soğan kürü yapan var mı aranızda? batı bekleyenler özel olarak naptığını da yazsa hem daha faydalı olmaz mı :)
Hoş geldin canım..kendini oyalamak için başka işlere vermen iyi ama oda değiştirirken ağır şeylere felan zorlama yinede ....dolaplarada dikkat geçmiş olsun..Kizlar meraba benide alin araniza topigi bastan sona okudum hiç üşenmedim :)
Benide yazin ne olur
Bat :21ekim
Ahhh ahh nasil gecicek bu gunler bu 4.ayimiz bklm nasip kismet bu ay cok sitrs yapmiycam dizilere filmlere verdim kendimi temizlik el isine gorseniz her gun bi odayi deyisiyorum kafami dagitayim diyeoyleki dun dolabin altinda kaliyodum şakamakada koca dolap ustume yigilcakti tovbe tovbe oyle bi sikmisimki kendimi kolkarimi kaldiramiyorum bacaklarim heryerim aciyo bi daha ellemem tovbe..
ben de soğan kürümün 2. ayındayım canım. geçen ay 15 gün kullandım o ay hamile kalamadım. bu ay 10 gün daha yapıp bırakayım dedim. yarın son günü. bu ay hamile kalsam ne var sanki. bebeğin tutunmasını filan engellemez demi ay iyice delirdim onu ye bunu iç derkenCanim belki topikte okumussundur ilk sayfalarda yazdim eltim cok faydasini gormus sogan kurunun bende 3 gundur yapiyorum bu sogan kurunu, ayni zamda bu ay ovulasyon testi de aldim bu gun adet biteli 3 gun oldu ama ben ona da basladim bu gun bakalim hayirlisi artik.
Yemediğimiz içmediğimiz halt kalmadı bebiş sevdasına :)))ben de soğan kürümün 2. ayındayım canım. geçen ay 15 gün kullandım o ay hamile kalamadım. bu ay 10 gün daha yapıp bırakayım dedim. yarın son günü. bu ay hamile kalsam ne var sanki. bebeğin tutunmasını filan engellemez demi ay iyice delirdim onu ye bunu iç derken
Yok canim Saracoglunun sitesinde millet sormustu kullanirken hamile kalsak zarari olur mu diye hayir gonul rahatligiyla kullanin diyordu hamile kaldiginizi ogrenince hemen birakin demis soranlara. Insallah sende onlardan olursun bu ay hayirli haberler alirsin :)ben de soğan kürümün 2. ayındayım canım. geçen ay 15 gün kullandım o ay hamile kalamadım. bu ay 10 gün daha yapıp bırakayım dedim. yarın son günü. bu ay hamile kalsam ne var sanki. bebeğin tutunmasını filan engellemez demi ay iyice delirdim onu ye bunu iç derken
aynen canım :))) bu ay da olmazsa gelecek ay hayıtı denicem sonra testere dişli aslan pençesi filan abudik gubidik şeyler böyle giderYemediğimiz içmediğimiz halt kalmadı bebiş sevdasına :)))
amin yaa ay hadi inşallah bu topikteki herkese her birimize nasip etsin yoldaşlarımYok canim Saracoglunun sitesinde millet sormustu kullanirken hamile kalsak zarari olur mu diye hayir gonul rahatligiyla kullanin diyordu hamile kaldiginizi ogrenince hemen birakin demis soranlara. Insallah sende onlardan olursun bu ay hayirli haberler alirsin :)
ben böyle tehlikeli şeylerin evde kendi kendine denenmesine karşıyım. çocuk olacak diye mazallah kendimize dönüşü olmayan zararlar veririz bir de. sıkıntı tüplerde filansa onun için hsg rahim filmi var. hadi en doğalından kaplıcalara filan gitmenin çok faydalı olduğunu duymuştum. fırsat bulduğum bir an ben gitmeyi düşünüyorum. sıcak bakmıyorum ben canım yine de sen bilirsin tabi..Eltim bi de sogani kaynatip bi saat kadar buharinda oturmus, kucuk bi tencerede kaynatmis lavaboya koyup oturmus ustu sarili sekilde onun faydasi suyundan daha fazla diyordu yumurtlamama bikac gun var hala onunda dememeyi dusunuyorum bu gunlerde.
sorma arkadaşım aynı şeyleri yaşıyoruz. geçen kadının biri demesin mi "sizde iş yok" diye. tutamadım kendimi zaten zayıf noktam başladım ağlamaya.. Allah sabır versin hepimize..Canim kendisi hemsire belki o yuzden cesaret etti ama ben zarari olacagini sanmam sonucta sadece buhar bi de dogal bitkisel bisey doktorlarin verdigi fitillerden ignelerden iyidir bence, bende kafayi yedim artik bu gun gene soruyolardi biseyler yok mu diye iyice gerildim artik valla
Ağlayıp sinirlenip moralinizi bozmayın kızlar..ben çareyi buldum gerçi artık sormuyorlar eskiden sorulduğunda direk kısırım diyordum sorduklarına soracaklarına pişman oluyorlardı..ışık görmüş tavşan gibi kala kalıyorlar ..konuda hemen başka şeylere geçiyor :)))sorma arkadaşım aynı şeyleri yaşıyoruz. geçen kadının biri demesin mi "sizde iş yok" diye. tutamadım kendimi zaten zayıf noktam başladım ağlamaya.. Allah sabır versin hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?