• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kontes001 Kontes001 Bonddd ..
Aaa burda kimler varmış kimler.Bak sen canıma topiss açmış.Sen nere ben oraya kaça bolundum bilmiyorum heryerde batım var.:KK70:sana da yazdirayim bari ekimde olsun kafayi yedim iyice 28 Ekim batimm.
mesajını yeni fakettim kuzummm. adet tarihimi tam olarak bilmiyorum. dedim ekime topik açayım belki uğur getirir. senide ekliyorum hemen :)

Merhaba kizlar ben bu ay hic adet olmadim bayram sonrasi gittim kan da hic bisey cikmadi yarin doktorum cagirdi tekrar bi bakalim dedi insallah hayirlisi olur ama bu eylul ayinda gec yumurtladim

Kızlar bu laboquick ovu testinde benim ikinci cizgi ayni renk veya daha koyu olmuyor. Ciktigi zamanlarda hep daha silik. Ayni sikintiyi yasayan var mi? Bu yumurtlamadigim anlamina mi geliyor?

Gerek kalmadı baya adet oldum :KK43:

Biz de bu ay ovulasyon tarihinde yatak döşek hastaydık. 1 günü değerlendirdik ama bir gününde kötüydük. Gene tutmazsa artık korunarak hamile kalma yöntemini deneyeceğim. :KK53:

Bilmiyorum. Bazıları da yıllarca bekliyor. hem de sebep yok. Öyle olmaktan korkuyorum. Yaşım da geçiyor gibi hissediyorum. 33 oldum artık ve ilkini bi yapsam kardeş de istiyorum. Allah kucaklarımızı hayırlı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah. :anne:

Kizlar adetime 3gun var test yapsam cikarmi

Predictor early diye bir test var onunla çıkıyor. Ben baya iyi sonuçlar aldım.

Bekle bence canim sonra uzulme bisey cikmazsa.

Bir gün tuvalette kanama olduğunu görünce insan daha çok yıkılıyor. Testle bence gene de bir kendini hazırlıyor insan.

Kızlar bu laboquick ovu testinde benim ikinci cizgi ayni renk veya daha koyu olmuyor. Ciktigi zamanlarda hep daha silik. Ayni sikintiyi yasayan var mi? Bu yumurtlamadigim anlamina mi geliyor?

Adetiniz bittikten sonra her sabah mı yaptınız testi?

Predictor early diye bir test var onunla çıkıyor. Ben baya iyi sonuçlar aldım.

Bir gün tuvalette kanama olduğunu görünce insan daha çok yıkılıyor. Testle bence gene de bir kendini hazırlıyor insan.

Adetiniz bittikten sonra her sabah mı yaptınız testi?
Hayir takvimde gorunen yumurtlama gununden itibaren yapiyorum ben

Biz de bu ay ovulasyon tarihinde yatak döşek hastaydık. 1 günü değerlendirdik ama bir gününde kötüydük. Gene tutmazsa artık korunarak hamile kalma yöntemini deneyeceğim. :KK53:

Bilmiyorum. Bazıları da yıllarca bekliyor. hem de sebep yok. Öyle olmaktan korkuyorum. Yaşım da geçiyor gibi hissediyorum. 33 oldum artık ve ilkini bi yapsam kardeş de istiyorum. Allah kucaklarımızı hayırlı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah. :anne:
Benim de öyle korkularim var. Doktor sorun var dese yine iyi. Ancak sebepsiz infertilite bence en zoru. Asilama, tup bebek hicbirinden sonuc alamayan sebepsiz infertiller var. Allahim sabir versin..

Allah gönlüne göre versin hepimizin inşallah bigün bizde hamileler kervanına gircez bizde anne olcaz biliyorum :)

Back