Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
prnofil fotonu çok beğendimHadi kızlar bu ay iyi haberlerinizi bekliyoruz.
bende de adet öncesi gelir sonra adet olurumYa kızlar şimdi kahverengi bişeyler geldi regl oldum sandım bi baktım kahverengi bişeyler gelmiş kalp krizi geçirem şimdi
Benden hiç gelmezdi normalde ama bende adet olcam belli oldubende de adet öncesi gelir sonra adet olurum
mesajını yeni fakettim kuzummm. adet tarihimi tam olarak bilmiyorum. dedim ekime topik açayım belki uğur getirir. senide ekliyorum hemen :)Kontes001 Bonddd ..
Aaa burda kimler varmış kimler.Bak sen canıma topiss açmış.Sen nere ben oraya kaça bolundum bilmiyorum heryerde batım var.sana da yazdirayim bari ekimde olsun kafayi yedim iyice 28 Ekim batimm.
çok mu az mı geldiBenden hiç gelmezdi normalde ama bende adet olcam belli oldu
Ya kızlar şimdi kahverengi bişeyler geldi regl oldum sandım bi baktım kahverengi bişeyler gelmiş kalp krizi geçirem şimdi
Darisi basina :)prnofil fotonu çok beğendim
Kizlar adetime 3gun var test yapsam cikarmi
Malesef adet oldumm bu ayda tutmadıçok mu az mı geldi
Gerek kalmadı baya adet oldumbelki üstüne görmedir. Gene de test yapın. Erken gebelik testleri de var.
Gerek kalmadı baya adet oldum
Kizlar adetime 3gun var test yapsam cikarmi
Bekle bence canim sonra uzulme bisey cikmazsa.
Kızlar bu laboquick ovu testinde benim ikinci cizgi ayni renk veya daha koyu olmuyor. Ciktigi zamanlarda hep daha silik. Ayni sikintiyi yasayan var mi? Bu yumurtlamadigim anlamina mi geliyor?
Hayir takvimde gorunen yumurtlama gununden itibaren yapiyorum benPredictor early diye bir test var onunla çıkıyor. Ben baya iyi sonuçlar aldım.
Bir gün tuvalette kanama olduğunu görünce insan daha çok yıkılıyor. Testle bence gene de bir kendini hazırlıyor insan.
Adetiniz bittikten sonra her sabah mı yaptınız testi?
Öyle yapmayın bence. Zaten ucuz bir test. Yapın ilk günden itibaren. kesin görürsünüz.Hayir takvimde gorunen yumurtlama gununden itibaren yapiyorum ben
Benim de öyle korkularim var. Doktor sorun var dese yine iyi. Ancak sebepsiz infertilite bence en zoru. Asilama, tup bebek hicbirinden sonuc alamayan sebepsiz infertiller var. Allahim sabir versin..Biz de bu ay ovulasyon tarihinde yatak döşek hastaydık. 1 günü değerlendirdik ama bir gününde kötüydük. Gene tutmazsa artık korunarak hamile kalma yöntemini deneyeceğim.
Bilmiyorum. Bazıları da yıllarca bekliyor. hem de sebep yok. Öyle olmaktan korkuyorum. Yaşım da geçiyor gibi hissediyorum. 33 oldum artık ve ilkini bi yapsam kardeş de istiyorum. Allah kucaklarımızı hayırlı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah.
Allah gönlüne göre versin hepimizin inşallah bigün bizde hamileler kervanına gircez bizde anne olcaz biliyorum :)Biz de bu ay ovulasyon tarihinde yatak döşek hastaydık. 1 günü değerlendirdik ama bir gününde kötüydük. Gene tutmazsa artık korunarak hamile kalma yöntemini deneyeceğim.
Bilmiyorum. Bazıları da yıllarca bekliyor. hem de sebep yok. Öyle olmaktan korkuyorum. Yaşım da geçiyor gibi hissediyorum. 33 oldum artık ve ilkini bi yapsam kardeş de istiyorum. Allah kucaklarımızı hayırlı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah.