• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Iyi geceler kızlar bende ekim ayını bekleyenlerdenim ama hicbir stres yok bende neden bilmiyorum şu önemli günleri değerlendirmeye clisiorm ama bakalım nasip

Bnm 14 ekim ama 18 ekimde olabilir pko olduğu için 32 ve 35.günü bekliyorm

@berraksudakibalik ekim ayında nüfus patlaması olacak inşallah....çoğalmaya başladık..
inşallah canım inşallah :)) ekimde olmazsa kasımda. 2016 bitene kadar umudum var. sonrası zaten doktor kapısı çalınacak artık. ama niye bilmiyorum bu başlıkta güçlü hissediyorum kendimi. olmadığında gelip içimi dökebileceğim bir yer olduğunu bilmenin verdiği huzur işte :)

inşallah canım inşallah :)) ekimde olmazsa kasımda. 2016 bitene kadar umudum var. sonrası zaten doktor kapısı çalınacak artık. ama niye bilmiyorum bu başlıkta güçlü hissediyorum kendimi. olmadığında gelip içimi dökebileceğim bir yer olduğunu bilmenin verdiği huzur işte :)
Geçen yıl ekimde adet olmamıştım ...ilk defa hamiş kalmıştım ama maalesef işte..

Hayir burda sadece tip fakultesi cekiyor orasi da uzak :KK43: özel de cok pahali. Aybaşı gelsin maaslar yatsin cektircem. Ucretleri 500 tl civarindadir dimi ?
sebepsiz dedin ya onun için dedim. çünkü tüplerin kapalı olup olmadığı gözükmüyo.

ben böyle tehlikeli şeylerin evde kendi kendine denenmesine karşıyım. çocuk olacak diye mazallah kendimize dönüşü olmayan zararlar veririz bir de. sıkıntı tüplerde filansa onun için hsg rahim filmi var. hadi en doğalından kaplıcalara filan gitmenin çok faydalı olduğunu duymuştum. fırsat bulduğum bir an ben gitmeyi düşünüyorum. sıcak bakmıyorum ben canım yine de sen bilirsin tabi..
ben yaptım sıcak su buharına oturayım dedim popomu yaktım. ya dedim başka bi yerim yansaydı çok korktum.

Kızlar bizde dün itibari ile korunmayi biraktik bakalım Rabbim inşallah nasip eder tez zamanda herkese çok çok istiyorum bende her kadın gibi . Bat :24 ekim

Back