2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

ben yaptım sıcak su buharına oturayım dedim popomu yaktım. ya dedim başka bi yerim yansaydı çok korktum.
Ucuz kurtulmussun canim ya. Dedigim gibi iyi calisan yerlerimize donusu olmayan zarar verme ihtimali olan seyleri denememek gerek. Onun yerine firsat yaratip kaplicaya gidilebilir. Bi vaktim olsa gidicem valla :)

Hayirli olsun cnm benimde bat 9 Ekim Rabbim hayirli bir evlat nasip etsin bizlere

aysesahra geçmiş olsun. çok zor.. bana bazen o gebelik testinde çift çizgiyi görmek bile yetecekmiş gibi geliyor. sonra dış yani bana artık o çift çizgi bile hayal geliyor hiç görmediğim için. sonra dış gebelik boş gebelik gibi ihtimaller geliyor aklıma kızıyorum kendime. çok yoruldum ben ya. hamile olma ihtimalimi hayal edemiyorum ettiğim an hayali bile ağlatıyor beni. yaşamak istiyorum artık yaşamak..

Aynı ben

ben ovu testlerinde bile ikinci çizgiyi hiç koyu göremiyorum. lh hormonumun yüksek seviyede değil. yumurtam mı kaliteli değil demek ki ya..

kendim evde test olarak yapıyorum. doktora gitmeye vaktim yok. ama millet bu testlerle hep tutturuyor ama ben yok hiçbir zaman t çizgisi c ile aynı renk veya koyu olmuyor

kendim evde test olarak yapıyorum. doktora gitmeye vaktim yok. ama millet bu testlerle hep tutturuyor ama ben yok hiçbir zaman t çizgisi c ile aynı renk veya koyu olmuyor
Herkesin sorunu farklı tatlım..doktora gidip takip ettirmen iyi olurdu..en azından sorunun ne olduğu anlaşılır tedavisi başlanır...

Adet düzensizliği varmıydı sende işe yaradımı
Hayır otu bildiğim kadarıyla 3 ay kullanılmalı etki etmesi için..ben de adet düzensizliği yoktu prolaktin yüksekliğimden dolayı 58 gün de ve 25 günde olmuştum bu da Doğum kontrol hapını bıraktığımdan dolayıydı sonrasında ilaçla hormonum düşünce eski 28 günlük periyoduma geri döndüm otun sayesinde değil çünkü az kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…